ΜΕRRY SAMER CHRISTMAS!!!
Printable View
ΜΕRRY SAMER CHRISTMAS!!!
Κριαρακι μου γλυκό καλημέρα!!!! Χτες δεν μπόρεσα να σε ενημερώσω! Λοιπον με λίγα λόγια, μου έδωσαν όλες τις προενχειριτικές που πρέπει να κάνω, και μου είπαν μόλις τα έχω όλα, να πάω να κλείσουμε ημερομηνία αν όλα παν καλά με τις εξετάσεις!
AAA!Θέλω"αν"και"ίσως"και"μπορ� �ί" όλα θα πάνε καλά και η επέμβασή θα γίνει και θα έχει επιτυχία και σε λίγο καιρό θα μου γράφεις με 10 κιλά λιγότερα με 20,30 και άλλα πολλά!Χάρηκα πολύ που τα κατάφερες.Με το καλό και θέλω πλήρη ενημέρωση!!!
Quote:
Originally posted by ΚΡΙΑΡΙ
ΜΕRRY SAMER CHRISTMAS!!!
χεχεχε με τον νεο χρονο αγαπη μου!!! Τελευταίος προενχειριτικός έλενχος 11.1.11 η ώρα 11!!!!!!! Αντε θα είναι και ο τυχερός μου!!!!! Μου είπαν πως αναλόγως με το τί θα συναντήσουν με τον δακτύλιο, ίσως χρειαστεί να κανω 2 χειρουργεία με διαφορά 3-4 μήνες το ένα από το άλλο. Αλλά όλα εξαρτώνται από το τι γίνετε με τον δακτύλιο. Αν και νομίζω πως τώρα που τον άνοιξα είναι μια χαρά και δεν θα χρειαστώ 2 χειρουργία!!!!
Γιατι δεν μπένεις τσατ ρουμ?
:tumble::thumbup:
Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα τι είναι το" chat room" τι θα έλεγες??Είμαι λίγο "ζώον"με τα ζητήματα του internet.Παλεύω να το μάθω πριν το μάθει ο γιός μου και μπερδευτούμε χειρότερα!!!
Quote:
:tumble::thumbup:
:spin:Quote:
Το αντέχεις???
Με τέτια δεδομένα το αντέχεις το αντέχεις!!!!!
Quote:
Ciciliana έχεις δίκιο,βουνό,ο καιρός σου κάνει περισσότερο για μπάνιο στη θάλασσα παρά για Χριστούγεννα.Όμως έχουμε ελπίδες για αλλαγή την άλλη εβδομάδα...σκέψου και τους Αυστραλούς,τι να πούν κι αυτοί κάθε χρόνο περιμένουν τον ʼγιο με μαγιό στην παραλία.ΦΡΙΚΗ!!!!:lol::P
Βλέπεις πάνω ψυλά εκεί που λέει αναζύτηση κτλ κτλ λέει Chat υποστιριξης. Πάτα πάνω του και θα σου ανήξει μια άλλη σελίδα που είναι το τσατ. Αντε σε περιμενω!Quote:
Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα τι είναι το" chat room" τι θα έλεγες??Είμαι λίγο "ζώον"με τα ζητήματα του internet.Παλεύω να το μάθω πριν το μάθει ο γιός μου και μπερδευτούμε χειρότερα!!!
ʼστε κορίτσια που οι Αυστραλοί έχουν και ατυχήματα λόγο ζέστης τη περίοδο των Χριστουγέννων!!!! ΗΟ,ΗΟ,ΗΟ!!!!
:smilegrin: