:-) εντάξει, θα προσπαθήσω να μετριάσω όσο γίνεται το στρες γιατί μάλλον αυτό φταίει για όλα. και για το ανέβασμα στη ζυγαριά, να φανταστείς έπιανα τα δάχτυλά μου χθες το μεσημέρι και τα ένιωθα πρησμένα και η κοιλιά μου ήταν τίνγκα στον αέρα και όταν την ακουμπούσα πόναγε πολύ. έχω υψηλό άγχος, είναι αλήθεια....το πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά; ότι την άνοιξη θα είμαι εκεί που θέλω; σήμερα το πρωί αποφάσισα να βάλω ως προταιρεότητα τη μείωση του άγχους μου. έτσι κι αλλιώς είμαι σε δίαιτα, τι άλλο να κάνω; να πατήσω ένα κουμπί και να γίνουν όλα όπως τα ήθελα και τα φαντάστηκα; αφού είχα καταφέρει να γίνω 57 θα τα καταφέρω και τώρα δεν γίνεται να έβαλα 2 κιλά σε μισή βδομάδα ακολουθώντας το πρόγραμμα. έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι αλλά ρε γαμώτο όταν έρχονται οι στιγμές του πανικού και της απελπισίας θολώνει το μάτι και το μυαλό, πλαντάζω στο κλάμα, με πιάνει τρέέέέέλα...! σαν να είναι όλα μάταια, σαν να είμαι κάποια άλλη και όχι αυτή που ήμουν και που θέλω να ξαναγίνω. το πιο σπαστικό είναι ότι τα κιλά που έβαλα στους άλλους δεν φαίνονται καν. και οι μισοί δεν με πιστεύουν νομίζω ότι τους κοροϊδεύω και ότι θέλω να ψαρεύω κοπλιμέντα. αλλά δεν είναι έτσι μακάρι να ήταν δηλαδή, η απόδειξη είναι η ζυγαριά και τα ρούχα μου που δεν μου κάνουν όπως πριν. και με ώρες ώρες με τρελαίνει που μόνο εγώ βλέπω ότι έβαλα και κανένας άλλος γιατί είναι σαν να μου έχει στρίψει ας πούμε και μόνο εγώ το βλέπω.είναι δυνατόν να μην φαίνονται 5 κιλά; άντε 3, αν υποθέσουμε ότι τα 2 που έχασα έχουν φύγει. φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ φφφφφφφφφφφφφφφφφ πάω να γράψω φιλοσοφία στη σχολή. σήμερα ντύθηκα ωραία πέταξα τις φόρμες από πάνω μου που τις φοράω για να μην σκέφτομαι ότι δεν μου κάνουν τα ρούχα μου καλά και νιώθω καλύτερα. :-) ελπίζω αυτό το συναίσθημα να κρατήσει όλη μέρα. εσύ πώς είσαι μαρία μου; ελπίζω να περνάς καλά :-)