Quote:
Originally posted by boldozas
MrDreamer αυτά που γράφεις είναι πολύ σωστά ,τα γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ,αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα οι περισσότεροι δε μπορούμε να τα τηρήσουμε ! όλοι μας ξέρουμε το κακό που κάνουμε όταν είμαστε υπέρβαροι, όταν τρώμε ότι νάνε ,όταν δεν αθλούμαστε όταν όταν όταν , το θέμα μας όμως είναι : πες μου το μυστικό όταν το στομάχι νιώθει αυτή την αίσθηση ότι είναι κενό και όταν η πείνα κτυπάει κόκκινο και σου μουρλαίνει το μυαλό ,όταν το στόμα γεμίζει σάλια στην εικόνα η την ιδέα του φαγητού ,τότε πως θα αντισταθούμε ??και αν το πετυχουμε 1-2-3 φορές όλοι που είμαστε εδώ ξέρουμε ότι δε θα πετυχενει πάντα και θα ξανακυλήσουμε στο βούρκο.(και μετά να πάλι γιο γιο να και άλλη μια νέα διατροφή και να μια νέα επαναστατική δίαιτα κλπ) Διάβαζα την προσπάθεια που ξεκίνησες από της πρώτες μέρες έκανες της πρώτες αμαρτίες ! φαντάσου να περάσουν εβδομάδες μήνες ! και να σε κουράσει η διατροφή που κάνεις ,φίλε παλεύουμε με ένα τέρας πολύ δυνατό μακάρι να υπήρχε κάτι σίγουρο να σωθούμε από αυτόν τον εφιάλτη
καλησπέρα σου. μα φυσικά θα τις κάνω τις παρασπονδίες. Ποιος δεν θα τις κάνει; Κάνω δίαιτα να χάσω ορισμένα κιλά. Ή μάλλον διατροφή θα το έλεγα και γυμναστικούλα. Ναι έκανα 2 παρασπονδίες στις 10 μέρες. Και; έχασα και τρία κιλά (έστω και αν αυτά είναι υγρά αρχικά). Το θέμα δεν είναι να μην την κάνεις την παρασπονδία. Το θέμα είναι να τις περιορίσεις και εφόσον την κάνεις να μην τα παρατήσεις. Υπάρχει περίπτωση ακόμα και 10 κιλά να πάω να μου έρθουν τα φιλαράκια για ρακόμελα και να μην τα πιω; Δεν υπάρχει...αλλά θα το προσέξω την επόμενη μέρα. Να στο πω και διαφορετικά. Πριν 2-3 χρόνια είχα πάει 102 κιλά. Με διατροφή πάλι, δίαιτα και γυμναστική. Και ξεκίνησα να τρώω και μάλιστα αρκετά. Έκανα 1 μήνα να πάρω κιλό. Το σώμα μου αντιστάθηκε. Απλά δεν είχα το μυαλό να πω...οκ φάγαμε μια βδομάδα ας προσέξουμε λίγο πάλι τώρα. Τα παράτησα εντελώς. Τώρα ναι προσέχω πάλι τι τρώω. Και ελπίζω να ξανακατέβω. Το ότι έκανα τις παρασπονδίες μου δεν λέει κάτι...νιώθω καλύτερα και συνεχίζω. Γι' αυτό είπα όσα. Γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουμε τις γουρουνιές μας. Θα τις κάνουμε. Αλλά πίστεψε με...αν γυμνάζεσαι που και που και γενικά προσέχεις αυτές οι "γουρουνιές" δεν θα σημαίνουν τίποτα.