-
:saint:Για Αθήνα >>>>> Στο ΙΚΑ Παγκρατίου (στην οδό Κόνωνος)
Αφου μαζέψετε τα χαρτιά και τις εξετάσεις σας, συμπληρώνετε και την αίτηση του ΙΚΑ....
Ανεβαίνετε στον 3ο όροφο (όπως βγαίνετε από το ασανσερ δεξιά) > πηγαίνετε στην Γραμματεία (δίπλα απο τις πόρτες των ελεγκτών).
Τα καταθέτετε όλα σε φωτοτυπίες για να σταλούν στο ΙΚΑ Μελισσίων στις επιτροπές και παίρνετε το χαρτάκι με τον αρ. πρωτ. το οποίο και κρατάτε.
Απο κει και πέρα περιμένετε μέχρι να σας καλέσουν... Δηλαδή καλή υπομονή....
-
ολα καλα με το χειρουργειο μου.μπηκα σαββατο πρωι και βγηκα τριτη πρωι...
-
Και τώρα, καλή κατηφόρα! Υπομονή, οι πρώτες μέρες είναι λίγο δύσκολες, αλλά κάθε μέρα που περνάει θα ανακτάς δυνάμεις και θα βλέπεις τη διαφορά στο σώμα σου! Σιδερένιος και γρήγορη ανάρρωση!
-
Σιδερένιος Αλέκο!
ʼρη σε ευχαριστούμε πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες σου!
-
AΑ!!!! Έχω κι άλλες πληροφορίες :bouncy:
Για τους επόμενους επισκέπτες και φίλους σε εισαγωγικά που ψάχνονται και δεν βρίσκουν άκρη στο ΙΚΑ της περιοχής τους γιατί οι υπάλληλοι δεν μπορουν να τα ξέρουν όλα... αλλά και επειδή στην Ελλάδα πάντα υπάρχει ένα γενικό χάος.
Σας παρουσιαζω κατα κάποιο τρόπο τον αριθμό του εγγράφου που έχει στείλει το
Ι.Κ.Α. (Γενική Διεύθυνση Υπηρεσιών Υγείας)
Διεύθυνση Υγειονομ. Υπηρεσιών
Τμήμα κλειστης περίθαλψης
Προς: Όλες τις Νομ/κες και Τοπικές Μονάδες Υγείας & Νοσοκομεία ΙΚΑ (κτλ κτλ)
Θέμα: Επεμβάσεις Παχυσαρκίας
Αρ.Πρωτ. Γ32/623
Αθήνα 8/5/06
Αν δεν ξέρουν λοιπόν για το θέμα αυτό... της παχυσαρκίας.... μπορείτε να τους πείτε να κοιτάξουν στα αρχεία τους για αυτό το έγγραφο ώστε να πληροφορηθούν και να σας βοηθήσουν. :spin:
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! >
((Αν κάποια στιγμή αλλάξουν το θέμα Διοικητικά ή αποφασιστεί κάτι άλλο για τις επεμβάσεις παχυσαρκίας... γιατι ζούμε και σε δύσκολες εποχές και πολλά πράγματα και αποφάσεις αλλάζουν απο την μια στιγμή στην άλλη..., το έγγραφο αυτό μπορει ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ))
Και φυσικά δεν φέρω καμία ευθύνη για αυτό....:rolleyes:
Μιας και εγώ είμαι ένας απλός πολίτης σαν και εσάς.
Απο κεί και εκεί...
Αυτό δεν σημαίνει πως με τα παραπάνω νούμερα που έδωσα σταματάμε και δεν ενημερώνουμε το post για το κάθε ΙΚΑ της περιοχής μας ή για κάποια αλλαγή που πέφτει στην αντιληψή μας.
Καλή συνέχεια παιδιάΑΑΑΑΑΑΑΑ και έρχεται και η σειρά μου....
περαστικά στον φίλο παραπάνω
-
παιδια καλησπερα!!!!!!θα ηθελα να με κατατοπισετε σχετικα με καποια πραγματα..
εγω ειμαι απο τα γιαννιτσα, νομος πελλας, οποτε θα παω να καταθεσω τα χαρτια μου στο ικα γιαννιτσων και μετα απο εκει θα τις στειλουν στο παναγια για να περασω επιτροπη ετσι?
αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν την γαστροσκοπηση πρεπει να την εχω μαζι μου οταν θα παω στα γιαννιτσα για να κατατεθει και αυτη η θα πρεπει να την εχω μαζι μου οταν θα με καλεσουν στην θεσσαλονικη στο παναγια?.
-
πρέπει να την καταθέσεις μαζί με τα χαρτιά σου στο ΙΚΑ Γιαννιτσων και θα την στείλουν αυτοί μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά στο Παναγία :)
-
Κι εγώ πέρασα επιτροπή τον Ιανουάριο στο Παναγία , δεν είχα στείλει τη γαστροσκοπιση μαζί με τα χαρτιά του ΙΚΑ, την έδωσα κατευθείαν στην επιτροπή όταν μπήκα στο γραφείο .
αν τα έχεις όλα συγκεντρωμένα καλά είναι να τα στείλεις όλα μαζί.
Η διαδικασία γίνεται αυτόματα τα στέλνουν και μετά σε παίρνει η επιτροπή τηλέφωνο να σου δώσει ημερομηνία που θα περάσεις .
Αλλά πρόσεχε μη την πατήσεις σαν κι εμένα που χάθηκε στο δρόμο ο φάκελος για 20+ μέρες ! και ψάχναμε ταχυδρόμοι και υπάλληλοι ΙΚΑ να βρούμε τι έγινε , αν μπορέσεις ζητά να σου δώσουν τον αριθμό του συστημένου που έστειλαν τα χαρτιά σου από το ΙΚΑ της περιοχής σου που θα τα καταθέσεις. μόλις τα στείλουν στην επιτροπή μετά από 1 εβδομάδα πάρε στο Παναγία στην επιτροπή να ρωτήσεις αν τα παρέλαβαν.
Πάρε και τα στοιχειά της επιτροπής στο Παναγία να τα ξέρεις :
Νοσοκομείο Ικα Παναγία
Πλαστήρα 22 ν.Κρήνη Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 479638 τκ: 55132
Μετά την επιτροπή επιβάλλεται να πιεις ενα καφεδάκι στη ν.Κρήνη :blush:
-
σας ευχαριστω πολυ παιδια! να ειστε καλα!!!!!!!!
αποστολε σε ρωτησαν τιποτα περιεργο στην επιτροπη?
την πηρες ευκολα την εγκριση?
-
Λόγο πάρα πολλών κιλών{bmi 53} και του τέλειου σταλμένο από το Ρίο 3σελλιδου με όλες της γνωματεύσεις και της εξετάσεις , δε με ρώτησαν απολύτως τίποτε(τα ανέφερε όλα η γνωμάτευση του γιατρού.)
όταν παίζεις σε χαμηλά bmi ,ίσως τότε σε ρωτήσουν αν έχεις κάνει προσπάθειες αρκετά χρόνια με διατροφές δίαιτες και γυμναστικές ,αν έχεις συνωδά νοσήματα κλπ.
Έχεις πάει σε κάποιο χειρουργό έχεις γνωμάτευση,σου έδωσε τη λίστα με της εξετάσεις ?
-
ναι εχω παει στο ριο!
απλα αγχωνομαι λιγο γιατι εχω θεμα με θυροειδη ο οποιος βεβαια ειναι πληρως ελεγχομενοσ και εχω θεμα και με το αγχος μου οποτε περνω χαπακι και γιαυτο σε πολυ μικρη δοση βεβαια πλεον...
φοβαμαι μηπως με κοψουνε γιαυτους τους λογους ασχετα αν το προβλημα με το αγχος αρχισε οταν ειχα αρχισει να περνω κιλα και ο θεραπευτης μου πιστευει πωςοταν θα χασω τα κιλα θα επανερθω πληρως...
-
Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι? Από την στιγμή που περνάτε την επιτροπή του ΙΚΑ και σας δείνει την έγκρυση, καλύπτει όλο το κόστος της επέμβασης ή μόνο ένα μέρος? Και τί υσχίει για τα δημόσια νοσοκομεία και τί για τα ιδιωτικά?
-
τι κανετε? πηγα χθες εκανα την γαστροσκοπηση,χωρις μεθη τελικα...ολοκληρη ιστορια!
μου βρηκαν τα κλασσικα διαφραγματοκυλη κατι για το οποιοημουν σιγουρη οτι ειχα ακουγοντας τον καθηγητη μας να μας μιλαει και μου βρηκαν και ελικοβακτηριδιο..οποτε ο γιατρος ειπε αντιβιωση!
-
olini,επειδή και εμένα μου βρήκαν ελικοβακτηρίδιο πρόσεξε λίγο με την αντιβίωση γιατί είναι λίγο βαριά και ρώτα και τον γιατρό αν μπορεί να σου δώσει και κάποιο χαπάκι για μυκητίαση γιατί εμένα η αντιβίωση μου δημιούργησε μετά μυκητα και ταλαιπωρήθηκα αρκετά!
-
Aggeloudaki μου μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτό που ρώτησα πιο πάνω? ή δεν γνωρίζεις?