ωχ αυτο το τελευταιο ειναι ανησιχητικο περι πνευματος.
Printable View
ωχ αυτο το τελευταιο ειναι ανησιχητικο περι πνευματος.
ειναι 41 ετων..
Σύμφωνα με αυτά που λές υπάρχει πρόβλημα και δεν έχει ξεπεραστεί (βρίσκεται σε ψύχωση με άλλα λόγια). Όπως συνήθως συμβαίνει στην αρχή ο ασθενής δεν είναι πλήρως συνειδητοποιημένος για την ασθένεια του και αδυνατεί να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή όπως πρέπει. Απο τη στιγμή που κάποιος αρχίσει να παίρνει τα φάρμακα του σε σταθερή βάση ενδέχεται να περάσουν 2 περίπου εβδομάδες προτού τα συμπτώματα της ψύχωσης υποχωρήσουν σε αισθητό βαθμό.Quote:
Originally posted by fwteini
μου ειπε οτι πηγε μια φορα σε ψυχιατρο και του ειπε οτι αν ελεγξει το αλκοολ δεν θα εχει προβληματα..ακομη μου ελεγε κατι για μεταφυσικα..οτι ξερει τι ακριβως παιζει και τι γινεται(καλα ολοι πανς κατς εχοθμε μια υποψια) στον κοσμο..εκεινος ηταν σιγουρος..οτι επικοινςνει με καποιο πνευμα, με καποια οντοτητα τελος πάντςν και αλλα τετοια..
ετσι ακριβως Μαρια..δεν χωραει αμφιβολια..εχω κρατησει επιτηδες τα μυνηματα του σε καποια στιγμη που παρεξηγηθηκαμε..του ελεγα να συγχωρησει τον συγκατοικο του για ενα θεμα που εχει προκυψει μεταξυ τους και να προχςρησει μπροστα..στην συνεχεια εβαλε και μενα στο παιχνιδι..τα εβαλε και μαζι μου..εκλεισε τα τηλεφωνα και μου εστελνε μυνηματα του τυπου..εσεις που δεν ακολουθειται τον Θεο και κανεται στην ακρη οποιον ασπαζεται τις αρχες του..και τι στο κατω κατω για συγχωρητικοτητα του ειχα μιλησει..και θα τιμωρηθειτε πο τον Θεο και κατι τετοια..
Τα γραφω και στενοχωριεμαι ..δεν χαιρομαι..απλα σας τα αναφερω για να ενημερωθειται και εσεις..
Εμ παλι δεν μπορεις να πεις με σιγουρια...εγω ειμαι σχιζοφρενης κατω απο φαρμακευτικη αγωγη και δεν λεω τετοια σε καμμια περιπτωση..ειμαι εντελως ορθολογιστης.
Απο την αλλη εχω εναν κολλητο ο οποιος δεν ειναι σχιζοφρενης...ειναι \"νορμαλ\" και οτι μεταφυσικη μπαρουφα μπορεις να φανταστεις την λεει...για να μην παρουμε τους διασημους παπαρ...γους που βλεπουμε στην τηλεοραση.
Βεβαια δεν αποκλειεται να συμβαινει αυτο που λες Φωτεινη και δεν σε παρεξηγει κανενας...δεν τον γουσταρεις δεν τον κανεις παρεα,τωρα ολα τα αλλα ειναι θεωριες.
Α μεχρι να γραψω το μυνημα μου μπηκαν και αλλα στοιχεια...
Θα σου πώ. Πρίν απο αρκετά χρόνια είχα έναν φιλο ο οποίος μετά το στρατό έπαθε ψύχωση (πήγε σε μικρή ηλικία). Όταν τον αντίκρυσα ήτανε σε κατάσταση οπού δεν μπορούσε να επικοινωνίσει (κατατονικός). Το θεώρησα αστείο τότε και κάπου με φρίκαρε (ήμουν 18-19 τότε) και σιγά σιγά ξέκοψα τη φιλία μαζί του.Quote:
Originally posted by fwteini
πειτε μου..εσεις δεν θα ανησυχουσατε με αυτα ολα?
Έλα όμως που δε ήξερα...
Μετά απο χρόνια έπαθα κι εγώ ψύχωση. Ειρωνία..? Όταν είχα πρωτοδεί τον τότε κολητό μου να παθαίνει ψύχωση του γύρισα την πλάτη.
Τον συνάντησα 1-2 χρόνια αφού είχα ξεπεράσει το δικό μου πρόβλημα. Εκείνος ήτανε ακόμα άρρωστος.
Στεναχωρήθηκα. Του μίλησα και μου είπε το εξής: παίρνω 3 φάρμακα την ημέρα. Δεν μίλησα. Απο τότε δεν τον ξαναέιδα.
Η αντίδραση σου fwteinh είναι απολύτως φυσιολογική. Μόνο μην ξεχνάς το εξής. Και αυτός άνθρωπος είναι μην τον κρίνεις απο την ασθένεια του και μόνο. Ότι θεωρούμε δεδομένο τη μία στιγμή δεν το θεωρούμε την άλλη.
Απο τη στιγμή που δεν μπορείς να τον βοηθήσεις σε αυτό το στάδιο δεν είσαι υποχρεωμένη να σταθείς πλάι του. Αν θέλεις να τον βοηθήσεις στήριξε τον έστω και με το να ακούσεις τα προβλήματα του.
συμφονω με τον κιπ υπαρουν πολοι τετιοι γλυωδης να το πω τυποι χωριας να ειναι σχιζοφρενης.κιπ εχεις πμ αν το προσεξες :P
για να μην ειμαι ομως αδικη..ειναι παρα πολυ καλο παιδι,ευαισθητο, συναισθηματικο..γελαστο..αφ ου τον ελεγα γελαστουλη να φανταστειτε..
Μακαρι να βρει καποτε τον δρομο του..
παιδι 41 ετων?λολ .και σε τετια ηλικια δε ηταν τιποτα παντρεμενος?
Εμ δεν τους βλεπω σαν γλοιωδεις τουλαχιστον οχι τον κολλητο μου...τον βλεπω σαν \"ευπιστο\" πολυ ισως που πιστευει το παραμικρο.Quote:
συμφονω με τον κιπ υπαρουν πολοι τετιοι γλυωδης να το πω τυποι χωριας να ειναι σχιζοφρενης.κιπ εχεις πμ αν το προσεξες :P
Πμ δεν βλεπω μαλλον ειχε γεμισει το κουτι το αδειασα λιγο.
θες να μην βινς οτι κατα καποιο τροπο τιμωρηθηκες για την τοτε συμπεριφορα σου? και γω ποσο να τιμωρηθω? πασχω απο καταθλιψη!:D
κιπ ανοιξε το μσν σου το ανοιξα κ σε περιμενω :P
φωτεινη δεν νομιζω να ειναι σχιζοφρενης απλα φανατικος με την θρησκεια ισως ανοικει κ σε καπια ερεση αλλα αν σε αγαπαει να σε αφησει να πυστευεις οτι θες
παιδι..τροπος του λεγειν..σαμπως ειναι ο μονος 41αρης που δεν εχει παντρευτει ποτε?
παιδια ξερετε τι σημαινει το ββcode?