Originally posted by absolute
Quote:
Originally posted by ioli
Quote:
Originally posted by absolute
οποιος περιμενει να γινει ευτιχισμενος επειδη εχασε τα κιλα απλα κοιμαται πανω σε ροζ συνεφακι...
εμενα η ζωη μου εμεινε ιδια,οι δραστηριοτητες μου ιδιες,οι φιλοι μου ιδιοι,οι γκομενοι ιδιοι(υπηρχαν και σε πιο πολλα κιλα,δεν ειχαν κανενα παραπονο απο το σωμα μου) και αυτο που αλλαξε οτι εγω "ζωντας" μεσα σε ολα αυτα,νιωθω απλα πολυ καλυτερα και πολυ καλυτερη...
absolute, τα κιλα στα οποια αναφερεσαι ειναι αυτα που φαινονται στο τικερακι σου;
θα στο πω αλλη μια φορά μπας και το καταλαβεις. τα τελευταια 2χρονια ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ κουρασμενη! Δεν το αντεχεις αυτο 24 ωρες το 24ωρο! καποια στιγμή σπας πως να το κανουμε δηλαδη! Οποτε για πια ευτυχια μιλας; Το αν θα αρέσω στους άλλους; το αν θα πάρω καινουργια ρούχα; Αυτά είναι ανουσια και χε///κα εντελώς για αυτά! Ευτυχια για μένα είναι να βγω έξω με το παιδί μου να π'αιξω χιονοπόλεμο και να μην κουραστω στα 2 λεπτα!!!!!Να πάμε στην παιδική χαρά να παιξουμε , να κάνουμε ποδήλατο ΜΑΖΙ!!!
Και να ξέρεις καλή μου ότι η ευτυχια σε πολλες δοσεις δεν κάνει καλό γιατι όταν την έχεις και συνέχεια δεν την έκτιμάς. Οι παχυσαρκοι και όχι οι αδυνατοι σαν και εσένα, γιατι αδύνατη είσαι, να ξέρεις ότι έχουν πολλα περισσοτερα προβλήματα και δεν θεωρουν ευτυχια αυτά που ίσως θεωρείς εσυ!
Στα λέω καλοπροεραιτα και όχι για να σε μαλώσω και σου ξαναλέω ότι θαυμάζω την προσπάθεια σου να κρατηθεις στα κιλά που θέλεις. Αλλα κανείς δεν είναι το ίδιο μ ε τον άλλο και δεν μπορει να ξέρεις ποτέ τι ειναι αυτο που γεμίζει εναν ανθρωπο!
για περισσοτερα κιλα φανταζομαι θα ειναι διαφορετικα,πιο δυσκολη η προσαρμογη,πιο δυσκολα ολα(υγεια,ρουχα κλπκλπ).αρα σε αυτη την περιπτωση αφου καποιος χασει τα κιλα του διευκολυνει τη ζωη του,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Απλα και παλι η απωλεια των κιλων δεν πιστευω οτι ειναι ο τροπος για να γινει κανεις ευτιχισμενος-προβληματα υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα ετσι και αλλιως!ενα σωμα που θελεις ειναι το μεσο απλα για να απολαμβανεις μια πιο ομορφη ζωη...