AVA υπαρχουν τα ατομα σαν κ σενα που γυρνανε την πλατη σε καποια πραγματα κ υπαρχουν κ ατομα σαν κ μενα που αμα γυρισουν την πλατη νιωθουν πως θα τον φανε απο πισω οποτε δεννννν
Printable View
AVA υπαρχουν τα ατομα σαν κ σενα που γυρνανε την πλατη σε καποια πραγματα κ υπαρχουν κ ατομα σαν κ μενα που αμα γυρισουν την πλατη νιωθουν πως θα τον φανε απο πισω οποτε δεννννν
ΟΚ Lucifer, νομίζω το ξεκαθάρισες απολύτα. Εγώ ικανοποιήθηκα πλήρως. Απλά ο χαραλτήρας νομίζω δεν έχει να κάνει με το αν είσαι παχύσαρκος ή βουλιμικός ή ανορεκτικός ή κανονικός, ίσως να τυχαίνει να ήταν παχύσαρκα άτομα επειδή αυτά είναι και η πλειοψηφία(νομίζω)
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μας κάνει καλό να είμαστε τόσο εύθικτοι και να τα παίρνουμε όλα επί προσωπικού. Ούτε καν γνωριζόμαστε in real life, οπότε και άμα τον φας, ε, και τι έγινε? :wink2:
ε δν ειναι ωραιο να τον τρως απο πισω!λολ
φιλιπε παιζει ρολο...........και απο ιατρικη αποψη παιζει ρολο
οι ανορεκτικες δεν μπαινουν ΚΑΝ στον κοπο να γραψουνε.........ειναι τοσο εξουθενομενες
το φαγητο στα επιπεδα του μυαλου παιζει ρολο. κ οι τροφες οι ιδιες
οι βουλιμικες εχουν νευρα και γδαρμενο λαιμο, βουιτο στα αυτια απο την πιεση και πρισμενο στομαχι
δεν διαμορφωνουν αυτα χαρακτηρα και διαθεσεις?
Διαθέσεις σίγουρα, χαρακτήρα μπορώ να μιλήσω μόνο για το δικό μου πρόβλημα(παχυσαρκία δλδ) και τη δική μου προσωπική περίπτωση οτι δε διαμορφώνουν. Δε θα ημουν αλλος άνθρωπος αν δεν ήμουν απαχύσαρκος.
Δε μπορώ να ξέρω γιατους άλλους
επειδη εισαι αντρας! δεν θα κατινευες σε κοριτσακια εδω μεσα!!!!
οι γυναικες ομως..............ξερεις τι ειμαστε
Τ'ότι κάποιες συμπεριφέρονται όπως εσύ λες ( κατίνες κτλ ) χαρακτηρίζει εκείνες και εκθέτει εκείνες.Εσύ γιατί να φερθείς με όμοιο τρόπο ή γιατί να διαμαρτυρηθείς;Η άσχημη εικόνα σχηματίζεται για εκείνα τα άτομα.Quote:
Originally posted by LuciFer
επειδη εισαι αντρας! δεν θα κατινευες σε κοριτσακια εδω μεσα!!!!
οι γυναικες ομως..............ξερεις τι ειμαστε
Αλλά οκ,είπαμε,είναι κοινότητα που άπτεται θεμάτων με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο και δικαιολογούνται όλα.
ΔΕ ΞΕΡΩ!!! Ειλικρινά, κανείς μας δεν ξέρει και ούτε πολυκαταλαβαίνει πως σκέφτεστε...
Δε θέλω να μπω σε τέτοια συζήτηση, δε με παίρνει, είμαι συντριπτική μειοψηφία εδώ μέσα.
kleanthi τι εννοεις με αυτο που ειπες? τι με δικαιολογει?
δεν εκανα διαμαρτυρια δεν ξεκινησα θεμα. απλη συζητηση. κ απλες αληθειες
Όλους μας δικαιολογεί,όχι μόνο εσένα.Τ'ότι βιώνει, ο καθένας, μια δύσκολη,εξατομικευμένη,αλλ ά ομοιάζουσα με κάποια μέλη διαταραχή δικαιολογεί μια αντίδραση υπερβολική ή ακόμα κι εριστική.:)Quote:
Originally posted by LuciFer
kleanthi τι εννοεις με αυτο που ειπες? τι με δικαιολογει?
δεν εκανα διαμαρτυρια δεν ξεκινησα θεμα. απλη συζητηση. κ απλες αληθειες
Καλή δύναμη σε όλους κι εσωτερική ηρεμία να έχουμε.:)
Μας αφιερώνω τούτο: http://www.youtube.com/watch?v=c_XmX...layer_embedded μαζί με τους στίχους.
Δεν δικαιολογεί ΚΑΝΕΝΑΝ Κλεάνθη να μην είναι κύριος απέναντι στον συνάνθρωπό του. Επειδή κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, δεν μπορούν να βγάζουν τα χειρότερα εσώψυχά τους, κάποιος πρέπει να τους κρίνει γι'αυτό!
Αν ξαναδιαβάσεις τι έγραψα θα καταλάβεις τι εννοώ.Λογική και διαταραχή δεν πάνε μαζί...Quote:
Originally posted by xristiana
Δεν δικαιολογεί ΚΑΝΕΝΑΝ Κλεάνθη να μην είναι κύριος απέναντι στον συνάνθρωπό του. Επειδή κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, δεν μπορούν να βγάζουν τα χειρότερα εσώψυχά τους, κάποιος πρέπει να τους κρίνει γι'αυτό!
Όχι ξέρω γιατί κι εγώ έχω διαταραχή αλλά δεν επιτίθομαι σε κανέναν χωρίς λόγο, άρα είμαι απόλυτα λογική. Εκτός και αν εμένα είναι το πάχος από άλλο πρόβλημα υγείας, οπότε πάω πάσο εγώ διαφέρω... :P
xristiana τι εχεις ακριβως εσυ?
προσεχε τι θα πεις γιατι αμα πασχεις απο πολλα δεν θα ναι εγκυρη η αποψη σου
Εμ δεν θέλω να πω!