δεν τα πας κ τοσο ασχημα οσο νομιζεις παντως.αρχη ειναι θα τα καταφερεις..οταν λες νηστεια??για ποσο?και απ ολα??κανει τιποτα??πες μου μηπως κ συμμαζεψω τα ασυμμαζευτα οταν με πιανει κριση//ευχαριστω:cool:
Printable View
δεν τα πας κ τοσο ασχημα οσο νομιζεις παντως.αρχη ειναι θα τα καταφερεις..οταν λες νηστεια??για ποσο?και απ ολα??κανει τιποτα??πες μου μηπως κ συμμαζεψω τα ασυμμαζευτα οταν με πιανει κριση//ευχαριστω:cool:
καλημερα,
Νηστεία = δεν τρωω τίποτα.. μονο νεράκι του Θεού για κάποιες ώρες τιποτ' αλλο για να ξεφουσκώσω.
Θα αρχισω παλι να γραφω καθημερινα τι τρωω για ελεγχω τον εαυτο μου και να αρχισω να χανω παλι σιγα σιγα (γιατι μεχρι στιγμης το μονο που καταφερα ειναι να παιρνω!!)
Σημερα
Π:1 ποτηρι γαλα 2%
1 καφες με 1 κ. ζαχαρη
2 κρακερς ολικης
Μ:Χοιρινο ψαρονεφρι με μανιταρια και πιπεριες
Α:1 αχλαδι
Βρ: 1 γιαουρτι 2% με 2 κρακερς ολικης
μπραβο Βραζιλιανάκι που μπήκες σε πρόγραμμα δυνατα!!!
απολογισμός σημερινός:
Πρωινό (08.00): 1 φλ. γάλα 1,5%, 1 toast (2 φ. ψωμί 2 φ. τυρι lierdamer light)
Snack (12.00): 1 μπανάνα
Μεσημεριανό (14.30): 1 τορτίγια με 2 φ. τυρί (ελειψη γαλοπούλας...) λίγη μαγιονέζα extra light και τόνους μαρούλι και ρόκα
Snack (18.30): 1 γιαούρτι μικρό με γλυκο του κουταλιού δαμάσκηνο & 1 soft cookie (εδω τα χαλάσαμε)
Βραδινό (22.00): Μυδοπίλαφο
παω να τελειώσω το σιδερο του μπέμπη και να παω για νανι γιατί τα πόδια μου δεν με κρατάνε... είμαι όρθια από τις 7.00 και θα καταρεύσω (εγω και η Μανωλίδου......)
Α εχθές εκανα και 25 λεπτά ποδήλατο πρωι πρωι πρωι.... σημερα ο γιοκας μου ηθελε αγκαλίτσες και τωρα δεν αντέχω ούτε το πετάλι να γυρίσω.... anyway... και αυριο μέρα είναι!
Καληνυχτες!!!
Σημερα πήγα στην σκύλα... και μου την εδωσε ο ευατός μου... εχω χάσει λίπος (400gr) εχω κανει 1 kg μυηκή μαζα και η ζυγαριά ανεβαίνει αντί να κατεβαίνει.... τα νευρα μου τα χάπια μου και ενα ταξί να φύγω.....
Απολογισμός λοιπόν και αποφώνηση!
Snack: πηγε περίπατο
Μεσημεριανό (14.30): 1 τορτίγια με 1 φ. τυρί & 1 φ. ζαμπόν λίγη μαγιονέζα extra light και τόνους μαρούλι και ρόκα, 1 μπανανα (είναι το snack περίπατος)
Snack (19.00): 2 cookies (με κατέστρεψε ο αντρας μου με τα cookies αυτή την εβδομαδα...)
Βραδινό (21.00): Αρακάς λαδερος 1,5 φλ., 1 κομ τυρί λευκό 13% και 1,5 φ. ψωμί
τωρα θέλω γλυκό αλλά που θα παει θα μου περάσει...
εκανα και 40 λεπτά ποδήλατο!!!
Ρε angel, αυτό καλό νέο είναι!!! Μη τα βλέπεις ανάποδα!!!
Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.Το ζητουμενο ειναι να παρεις μυικη μαζα κ να χασεις σε λιπος.Και εσυ εχασες ολοκληρα 400!!γραμμαρια λιπους!Αντι να λες μπραβο στον εαυτο σου...Quote:
Originally posted by angel79
Σημερα πήγα στην σκύλα... και μου την εδωσε ο ευατός μου... εχω χάσει λίπος (400gr) εχω κανει 1 kg μυηκή μαζα και η ζυγαριά ανεβαίνει αντί να κατεβαίνει.... τα νευρα μου τα χάπια μου και ενα ταξί να φύγω.....
Απολογισμός λοιπόν και αποφώνηση!
Snack: πηγε περίπατο
Μεσημεριανό (14.30): 1 τορτίγια με 1 φ. τυρί & 1 φ. ζαμπόν λίγη μαγιονέζα extra light και τόνους μαρούλι και ρόκα, 1 μπανανα (είναι το snack περίπατος)
Snack (19.00): 2 cookies (με κατέστρεψε ο αντρας μου με τα cookies αυτή την εβδομαδα...)
Βραδινό (21.00): Αρακάς λαδερος 1,5 φλ., 1 κομ τυρί λευκό 13% και 1,5 φ. ψωμί
τωρα θέλω γλυκό αλλά που θα παει θα μου περάσει...
εκανα και 40 λεπτά ποδήλατο!!!
Καλημερες!!! σας ευχαριστώ όλους!! το ξέρω πως είναι καλό νεο... αλλα δεν παυει να μου σπαει τα νερα το γεγονός οτι η ζυγαρια με κοροϊδεύει.... anyway θα στρώσει και αυτη που θα παει.....
φιλια πολλά!!!
μολις τα γ........α ολα.... εφαγα 1 ολοκληρη σοκολατα υγείας με πορτοκάλι...
οπως καταλαβαίνετε απολογησμό δεν έχει σήμερα.... ο μπεμπης μου ήταν μεσα στην γκρίνια για 1,5 ώρα περίπου και ξεσπασα στην σοκολάτα. το χα δαμασει τόσοσ καλά μεχρι σημερα. είμαι παρα πολύ στεναχωρημένη με τον εαυτο μου προαγματικα.
angel79 μου, οκ την έφαγες. Τελείωσε, δεν βγένει πια απο το στομαχι σου ούτε γυρνάει ο χρόνος πίσω. Τώρα απλά συνέχισε την προσπάθειά σου όπως πριν να υποκίψεις στην σοκολάτα. Μονο έτσι θα τα καταφέρεις. Το ότι κάνουμε ατασθαλίες, όλοι κάνουμε, το θέμα είναι να μην τα παρατάμε αλλά να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας από κει που μείναμε.
Δεν τα γ.......... ολα κ δεν κερδιζεις τιποτα με αυτο τον τροπο σκεψης.Ακυρωνεις ΟΛΕΣ σου τις προσπαθειες επειδη εισαι ανθρωπος κ εφαγες μια σοκολατα κ δεν εκανες το ΤΕΛΕΙΟ κατα τη γνωμη σου;Δηλ.μεθαυριο θα σου λεει ο γιος σου οτι πηρε 18 στο μαθημα κ συ θα του λες οτι επρεπε να παρει 19,9;Προσεχε αυτον τον τροπο σκεψης οδηγει μονο σε απογοητευσεις!!!!!!!Quote:
Originally posted by angel79
μολις τα γ........α ολα.... εφαγα 1 ολοκληρη σοκολατα υγείας με πορτοκάλι...
οπως καταλαβαίνετε απολογησμό δεν έχει σήμερα.... ο μπεμπης μου ήταν μεσα στην γκρίνια για 1,5 ώρα περίπου και ξεσπασα στην σοκολάτα. το χα δαμασει τόσοσ καλά μεχρι σημερα. είμαι παρα πολύ στεναχωρημένη με τον εαυτο μου προαγματικα.
σ'ευχαριστώ lessing για την συμπαρασταση (γιατι συμπαρασταση είναι ) αλλά μετά από τόση προσπαθεία και αφου τα εχω καταφέρει τόσο καλα να διατηρώ σε γενικές γραμμές το προγραμμα μου, με απογοήτευσα. Τουλάχιστον καταφερα και εκανα 40 λεπτα ποδήλατο (δεν αντεχα αλλο) και το σωσα καπως.... Όσο για τους βαθμούς του γιου μου δεν θα περιμένω ποτε κατι τετοιο γιατι η μαμα του ήταν παραδειγμα προς αποφυγη.... προπο επαιζες με τις εξετάσεις - στο τρίμηνο καλά τα πηγαινα και με εσωνε ο Μ.Ο. ότι θελει να κανει θα κάνει όπως εκανα και εγω.
σε φιλω! καληνυχτες!!!
καλημερες και 6 καλη κυριακή να έχουμε!!!
Χθες δεν εγραψα απολογισμό γιατί ήμουν κομματια!
λοιπόν κάτσε να τα γραψω γιατι θα είμαι αδικη!
Πρωινο: 1 φλ. γάλα και 4 φρυγανιές με κατίκι
Snack1: λίγη τούρτα που έφερε η Κατερίνα στο γραφείο για τα γενέθλια του γιού της και καφέ
Snack2: 1 μπανάνα
Μεσημεριανο: Κοτόπουλο με μανιτάρια, κολοκυθάκια και μακαρονάκι κοφτο
Snack: 1/2 φρουτόκρεμα frutapura (όλο το κυπελάκι έχει 59 θερμίδες) & 1 φ. φωμί
Βραδυνό: 6 mini pizzas (είπα στον αντρά μου να φτιάξει κανενα pizzaki και εννοούσα με πίτα από σουβλάκι και 1 φ. τυρι και 1 φ. γαλοπούλα και μανιτάρια και πιπεριές αλλά βαριόταν και εφτιαξε ετοιμα)
αυτά θα επανέλθω με τα σημερινα!
Καλημερα angel!!
Οπως υποσχεθηκα, ειμαι και παλι εδω!! Σημερα καλυτερα ψυχολογικα και συνεχιζουμε!! Καλη κυριακη!!
καλως το κοριτσάκι μου!!! καλη αρχη!!!