-
Εξαρτήσεις:
1. μεγαλύτερη εξάρτηση ο καφές νομίζω για μένα.. το χειμώνα ειδικά μπορώ να κάνω ανά πάση στιγμή 5-6 διαφορετικά είδη αναλόγως την όρεξη και την παρέα
2. ξένες σειρές και ταινίες... άρχισε με την απαξίωση μου προς την ελληνική τv και έχει γίνει καθημερινή εξάρτηση να βλέπω 3-4 επεισόδια ξένων σειρών καθημερινά ή 2-3 ταινιούλες
3. coca cola zero: μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να απολαύσω οποιοδήποτε φαγητό χωρίς zero... προσπαθώ τον τελευταίο καιρό να το περιορίσω.. παλιά μπορεί κ να έπινα 3 τη μέρα.. τώρα είμαι στο 1 κουτάκι/μέρα.. και ίσως στα 5/εβδομάδα
4. Υπολογιστής: λόγω ότι δεν δουλεύω, πραγματικά όταν είμαι σπίτι δεν περνάει η μέρα χωρίς υπολογιστή (είτε με ιντερνετ είτε σειρές που βλέπω εδώ).. σαφώς όταν έχω πρόταση να βγω εννοείται δε θα κάτσω στο σπίτι.. απλά αναφέρομαι στις ώρες εντός σπιτιού
-
Από τα γλυκά!!!!!!!!!!!
Μιλάμε για φοβερή εξάρτηση!
Τα τρώω όλα! Γλυκό να είναι κ' ότι να ΄ναι!!!!!!!!!!
-
καταρχάς τα γλυκά και το φαϊ αλλά κυρίως το μέλι (ο φίλος μου πλέον με φωνάζει αρκουδίτσα!) αλλά επίσης με ενδιαφέρει και η γνώμη των άλλων και κυρίως τον αγαπημένων μου προσώπων. αυτό όμως δεν είναι φυσιολογικό?ξέρω οτι οτιδήποτε σου δημιουργεί εξάρτηση δεν είναι καλό αλλά το να νοιάζεσαι πολύ για την γνώμη των δικών σου δεν είναι λογικό?
-
H μεγαλύτερη εξάρτηση μου:
Επιβάλλεται να ακούω στη διαπασών καθημερινά - τουλάχιστον 3 ώρες - μουσική.
Και 4, και 5, και 6 ώρες. Αλήθεια εξάρτηση.
Πριν λίγο καιρό ήμουν εθισμένη και στα γλυκά.
Δε μπορούσα να διαννοηθώ ένα ωραίο απόγευμα με καφέ, χωρίς κάτι γλυκό σε συνοδεία.
Αυτά! :dork:
-
Eξαρτησεις ε?? Χμμ σιγουρα at the top list ειναι η μουσικη, ταινιες κ σειρες, τσιγαρο, ΙΝΤΕΡΝΕΤ, φαγητο με το οποιο εχω σχεση παθους κ μισους αναλογως των περιστασεων, φωτογραφια, γυμναστικη κ διαφορα αλλα που με πιανουν κατα καιρους αλλα μετα μου φευγουν, αυτα ειναι τα σταθερα
-
Εξαρτήσεις;; Χμ.... Σίγουρα με το φαγητό και κυρίως οτι έχει σχέση με ψωμί και σοκολάτα... !! Επίσης με την μουσική σε σημείο ΔΙΣΚΟπάθειας...!! Όταν είμαι στο σπίτι με το ίντερνετ... CHATισμένη και καθόλου τσαντισμένη :spin: Είχα και με το τσιγάρο αλλά κατάφερα να το κόψω πριν 2 μήνες..... τώρα πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω..!!
-
Η πρώτη μου εξάρτηση είναι η γνώμη των άλλων για εμένα,Θέλω να μου λένε μόνο καλά λόγια.Αν μου πει κάποιος κατι αρνητικό και σωστό να είναι με στεναχωρεί πάρα πολύ!
Μετά είναι η τηλεόραση.Μόλις θα μπώ στο σπίτι θα την ανοίξω αν και δεν θα παρακολουθώ απλά για να έχω μία παρέα..
Επίσης δεν μπορώ καθόλου το σκοτάδι..ειδικά αν είμαι μόνη μου στο σπίτι βράδυ τρελένομαι!άρα έχω εξάτηση απο το φώς.. :lol:
και το φάγητο..αχ αυτό το φαγητό!!
-
Τρελη εξαρτηση στον καφε, τσαι, τσιγαρο, με αυτη τη σειρα.