Φρέσκα μαυρομάτικα (πράσινα) με κολοκυθάκι
Printable View
Φρέσκα μαυρομάτικα (πράσινα) με κολοκυθάκι
γαυρο τηγανιτο και χορτα :bouncing:
Πίτσα Ιταλικη συνταγη απο γιαγια Μιλανεζα , εχω και ενα ριζοτο απ αυτην κολαση
πέρκα ψητή με μαρουλοσαλατα (καταραμενη διαιτα)........
Φασόλια φρέσκα ξεκούνι γιαχνή !!!! (τώρα πιος κατάλαβε? χεχεχε)
τα σπαει η περκα Κονινα!
Πωλινα το ξεκουνι τι ειναι περικαλω?
μιτσοοοοοοοοοοοοοοο θέλω την μυστική συνταγή της ιταλικής πίτσας :D ο άνδρας μου τρελαινεται για πίτσα
κόνινα σούπερ η πέρκα από τα πιο αγαπημένα μου ψαράκια
Λοιπόν τα φασόλια ξεκούνι είναι τα φρέσκα φασόλια (όχι το φασολάκι το πράσινο, είναι κανονικά λευκό, και το ανοίγεις και από μέσα βγαίνουν τα φασόλια, τα οποία είναι τα ίδια με της φασολάδας, αλλά δεν είναι σκληρά). Το γιαχνί είναι το κοκκινο, με ντομάτα, καρότο, κρεμμύδι και μαιντανό.
το γιαχνι ξερω τι ειναιιιιιιι τα κανω και γω μαρεσουνε! αγγελουδακιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιι χμμμμμ κατσε να το σκευτω λιγο ε????? ειναι τοπ σικρετ! αλλα θα στη δωσω ετσι για να του παρεις λιγο τα μυαλα! :lol:
Την θέλω και εγώ μιτσοκόλο... :(
:lol: :lol: :lol: okkkkkk επειδη τις εχω στα ιταλικα γραμμενες πιστευω το βραδακι να τις γραψω και να τις στηλω! τρελλενομαι για Ιταλικο φαγητο γιατι ειναι νοστιμο και ελαφρυ χωρις υπερβολες! εχω και τιραμισου αλλα με κρασι μαρσαλα! εδω στην κερκυρα βρισκω ευκολα Ιταλικα προιοντα εχουμε πολλα σουπερ μαρκετ ιταλικα! λογο που ειμασε γειτονακια :lol: capisci? :D
Μαλιστα!!! Ε δώσε μας και το τιραμισσού για συνοδευτικό!!! Αφού θα κάνουμε που θα κάνουμε την Ιταλική βραδιά :Ρ
καλα σας βλεπω και τις 2 για ξεφρενο βραδυ! χαχαχαχαχ το τιραμισου ξερετε τι σημαινει η ονομασια του? ειναι προταση βασικα απο 3 λεξεις ''tira mi su''
σημαινει ''σηκωσε με ψηλα'' τα συστατικα του γλυκου ειναι πολυ δυναμωτικα στο συνδιασμο τους και μας ''ξεσηκωνουν'' κανονικα! και ψυχολογικα και σωματικα! :bouncing:
παρτε χαρτι και μολυβι και θα επιστρεψω το βραδακι με τις συνταγες! :lol:
Περιμενουμε!!!!!!!!!!
Θέλω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:bou ncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bounc y: