Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Κοιτα να σου πω, αν δε σου κανει κλικ ο τυπος, μη το προχωρησεις. Εγω παντρευτηκα στα 21 μετα απο 10 μηνες γνωριμιας και 9 μηνες συγκατοίκησης (παντρευτικαμε... ετσι.. επειδη εφευγε φανταρος και δεν ηθελε κανεις να λεει οτι με εχει σπιτωμενη, η κατι τετοιο.. ποτε δε καταλαβα την βιασυνη αλλα μια χαρα μας βγηκε, τι τοτε, τι 4 χρονια μετα) 8 χρονια μετα, ακομα γνωριζομαστε και ανακαλυπτουμε μικροπραγματα, οπως ειχε πει "εχουμε ολη μας τη ζωη να γνωριστουμε". Αρκει σε βασικα πραγματα να εισαστε στο ιδιο μηκος κυματος και να εχετε αυτο το "κατι".
Εσυ μονο το ξερεις αυτο. Το νιωθεις καταβαθος. Και μενα μου λεγανε τα οσια... τι οτι θα μ'εχει καθαριστρια στο σπιτι, τι οτι θα μου τρωει τα λεφτα, τι οτι θα'χει 183198 γκομενες και μενα να μαγειρευω και να του μεγαλωνω τα παιδια. Τι τραβηξε και αυτος... κι ομως ειμαστε απο τα λιγα ζευγαρια που παντρευτηκαμε στον κυκλο μας χωρις να υπαρχει εγκυμοσυνη (δεν 'επρεπε' να παντρευτουμε, το θελαμε) και ειμαστε ακομα μαζι. 3 ζευγαρια φιλων μας εχουν ηδη παρει διαζυγιο, αλλα αυτοι παντρευτηκαν επειδη "επρεπε" οχι επειδη "το νιωθανε".
Σκεψου καλα πριν κανεις το βημα. Το θες επειδη νιωθεις κατι, η το θες επειδη νιωθεις οτι "πρεπει" να'χεις εναν συντροφο;
Μη μου πεις η εξηγησεις, δεν χρειαζεται. Στον εαυτο σου πες τα και βγαλε πόρισμα. Στο κατω κατω, δικη σου ζωη ειναι.