Printable View
κ 2 μηνων εγκυος.
ελεος.
τεσπα εχω υπαρξει κ πολυ χειροτερη
Δυστυχως ασταρτη μου η χαλαρωση στα ποδια,ειδικα πλαι πανω απο το γονατο δεν φτιαχνει.Γι αυτο σε καποιο αλλο τοπικ ελεγα οτι πρεπει να καλυπτουμε τα τρωτα μας.Φουστες μεχρι το γονατο,λιγο ριχτες μπλουζες για την κοιλια.Γιατι ειναι κ θεμα ηλικιας.Μια 20χρονη δεν θα χαλαρωσει αν παχυνει κ αδυνατισει μετα.Απο εκει κ μετα...αστα...Σου τα λεω γιατι μπραβο σου που καταβαλεις τοσο μεγαλη προσπαθεια κ νιωθεις τοσο ομορφα,παλεψε το αλλα μην περιμενεις κ θαυματα.Εγω καθα που αδυνατιζα χτυπιομουν στα γυμναστηρια.Τελευταια φορα στα 35 μου κ για 5 χρονια εκανα κολυμπισυνεχεια εκτος 3 μηνες κ 2-3 ωρες γυμναστηριο την ημερα εκτος κυριακη.Διαδρομο.ελλειπτικ ο.βαρη.πιλατες,ολα τα προγραμματα.Εκανε πιο υποφερτα τα πραγματα αλλα δεν ηταν πανακεια.Στην κοιλια ειχαν σφιξει οι μυς εσωτερικα αλλα η χαλαρωση ηθελε πλαστικη.Εκτος τρεξιμο κανε κοιλιακους κ βαρακια για μπρατσα.Να σου πανε ολα καλα...
γλαυκη εγω τη χαλαρωση τη διακρινω στο ενα ποδι... στο σημειο που ειναι πισω απο το γονατο... κι αν προσεξεις καποιες φωτο μου... εκεινο το σημειο πισω απο το γονατο κρεμαει. αυτο λεω χαλαρωση.
ισως δε ειναι καν χαλαρωση βεβαια αλλα λιπος περισσιο γιατι τωρα που το πιανω σφιχτο ειναι.δεν ειναι ζελε.
απλα ειναι χοντρα μπουτια κ θελουν αδυνατισμα.
εβγαλα κ φωτο να καταλαβεις.
λοιπον τραβηξα κι αλλες φωτο κ δε παιζει τελικα να ναι χαλαρωση. γιατι δε κρεμαει τιποτα. τις παραθετω