Quote:
Originally posted by aggeloydaki
πρωί μισό ποτήρι μίλκο
ενδιάμεσα 100γρ γιαούρτι,2 φετάκια ροδάκινο
μεσημέρι 70 γρ μοσχάρι γιουβέτσι και 3-4 κουταλιές κριθαράκι (είναι από τα φαγητά που έχω διαπιστώσει πως πάνε πολύ εύκολα κάτω)
απόγευμα 30γρ κασέρι
βράδυ 50 γρ μοσχάρι ,2-3 κουταλιές κριθαράκι
χτες μέχρι και το μεσημέρι πήγα μία χαρά...το απόγευμα πήγα νωρίτερα για περπάτημα και σκέφτηκα το τυράκι μου θα το φάω αργότερα....εμ έλα που μετά το περπάτημα ένιωθα μία ζαλάδα..μία ανακατωσούρα άλλο πράγμα και όπως μπήκαμε στον ΑΒ να πάρω γιαουρτάκια περάσαμε και από τον διάδρομο με τα πατατάκια και λοιπά γαριδάκια και πήρα ένα πακέτο μικρό δρακουλίνια...και ο άνδρας μου φουντούνια!έφαγα 5-6 δρακουλίνια και μετά είπα να δοκιμάσω τα φουντούνια-πριν από την επέμβαση όποτε τα έτρωγε του έλεγα πως μου βρωμάνε- και έλα που μου άρεσαν,έφαγα γύρω στα 15 και φυσικά μετά φούσκωσα...και η ανακατωσούρα δεν έλεγε να φύγει :thumbdown: Το αποτέλεσμα είναι ούτε το τυρί να φάω το απογευματινό αλλά ούτε και βραδυνό μπορούσα να φάω!έφαγα αργότερα μισό γιαούρτι με ένα κριτσίνι και αυτό ήταν.Τώρα μέσα στο ντουλάπι έχω μισό πακέτο δρακουλίνια,μισό πακέτο φουντούνια,κάτι τσιπς φουρνιστα και pop-ups νομίζω πρέπει να τα εξαφανίσω τάχισταααααααααααα:smilegrin: