Astarte ξέσπασε σε μένα :)
Printable View
Quote:
Originally posted by psaraki22
ααααααααααααααααααχ, θέλεις να γνωριστούμε astarte?
τις συγνώμες μου αν σε πρόσβαλα, όταν με απορρίπτουν "γιατί έτσι" (γιατί παραπονιέμαι, κλαίγομαι, τα χω με τον εαυτό μου, όταν είμαι στεναχωρημένη τρώω και ααααααλλα πολλααααα) μου συμβαίνει μερικές φορές να τσινάω.....θα το κοιτάξω (και αυτό)! :)
ας μην ξεχνάμε ότι ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ thakis7. ʼρα δεν αλλάζω θέμα, το πάω εκεί που πρέπει! :P
ολα καλα.
δε θελω να ερχομαι σε αντιπαραθεση με κανεναν.. πραγματικα.. κ το ξερω οτι ειμαι απολυτη.. κ σκληρη... αλλα αυτος ειναι ο χαρακτηρας μου.. η μαλλον ενα κομματι του...
να με συγχωρησουν οσοι ενοχληθηκαν με τα γραφομενα μου. δε εχω τετοια προθεση. απλα λεω τα πιστευω μου. κ επειδη εγω δε εχω διατροφικες διαταραχες μαλλον ηταν λαθος απο την αρχη που γραφτηκα εδω. παραδεχομαι οτι δεν μπορω να καταλαβω καποιον που τις εχει.. δε μπορω να ΄περπατησω φορωντας τα παπουτσια του΄΄..
αδυνατω..
κ περνω με γνωμονα εμενα.. που ειμαι ενα δυναμικο ατομο... σκληραγωγημενο....χωρις διατροφικες διαταραχες που σ εμενα τα πραγματα ειναι πιο ευκολα.
επισης μαλλον ειναι λαθος κ το οτι εβαλα φωτος μου κ ισως καποιες ενιωσαν ασχημα.. βλεποντας ενα σωμα καλυτερο απο το δικο τους.. ομως η προθεση μου ηταν να δειξω τι πετυχα.. απο ενα μπαζο οπως ημουν.... κ βελτιωθηκα.. κ να δωσω τη ωθηση κ σε αλλες να πουν .. ας προσπαθησω κι εγω.. να βελτιωσω το κορμι μου...
τεσπα. εγω θα ειχα ηδη διαγραφει αλλα δε βρηκα το τροπο. θα ηθελα να μου τον πειτε . κ μολις τελειωσω τον στοχο μου κ παω στα 69 κιλα θα διαγραφω.
μεχρι τοτε θα επιλεξω να μη μιλαω μιας κ αυτα που εχω να πω ειναι σκληρα... κ ενοχλουν.
αυτα ειχα να πω.
ευχομαι ολοι να πετυχουν το στοχο τους .
γιατι ειναι ανθρωποι ταλαιπωρημενοι κ στεναχωρημενοι με αυτο το θεμα.
κ οπως λεω παντα.
απο σας εξαρταται.
:wink1:
Quote:
Originally posted by thakis7
αστα αυτα εσυ κ ξεκινα διαιτα. ακους ?????????
:wink2:
Όχι ASTARTE κανένα πρόβλημα,stay with us !
:lol::lol::lol::lol:
εεεε εισαι μαζοχας φιλε μου !!!!
Όλοι καλοί είμαστε μέχρι να αποδείξουμε το αντίθετο!
ειδατε τσουπρες ? με θελει ο χρηστακης !!! λυσσαχτε !!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ναι αλλά μην το παίρνεις και επάνω σου ... :cool2:
Καλώς τον κι επίσημα, τα'παμε και στο άλλο τόπικ. Η ιστορία σου μου θυμίζει σε κάποια σημεία τον εαυτό μου το Γενάρη και φυσικά επειδή ακόμα δε συνειδητοποιώ την αλλαγή η δικιά μου ψυχολογία παραμένει σχεδόν ίδια αλλά η αντιμετώπιση κάποιων έχει αλλαξει(ευτυχώς όχι ανθρώπων που εγω θεωρώ σημαντικούς).
Από τη δική μου εμπειρία έχω να σου πω οτι μέχρι τώρα δεν έχω δυσκολευτεί ιδιαίτερα μέχρι τώρα στο θέμα της διατροφής, με καθημερινή προσπάθεια και αφοσίωση θα δεις σίγουρα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι είναι μια εύκολη αποστολή, είναι πολύ δύσκολη όσο ψυχικό σθένος κι αν επιστρατεύσεις. Προσωπικά πιστεύω οτι παλεύουμε ενάντια στη φύση, δε μπορούμε να εφησυχάσουμε ή να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή γιατί στη στροφή κρύβεται η ειστροφή στις κακές συνήθειες.
Κατά τ'άλλα φοβερή η απάντηση της κονίνας ως συνήθως(ο καλός επιστήμονας φαίνεται από μακριά) και επειδή κουράζει η ιστορία των τελευταίων ημερών ένα έχω να πω κι όποιος θέλει ας ακούσει... do not feed the troll
Όσον αφορά στην τελευταία σου φράση filippara.....wow, well said.........! :thumbup:
ευχαριστω κ για τα καλα σου λογια κ που με εκανες κ γελασα με.... τη συμβουλη....!!!!;););)Quote:
Originally posted by filipparas
Καλώς τον κι επίσημα, τα'παμε και στο άλλο τόπικ. Η ιστορία σου μου θυμίζει σε κάποια σημεία τον εαυτό μου το Γενάρη και φυσικά επειδή ακόμα δε συνειδητοποιώ την αλλαγή η δικιά μου ψυχολογία παραμένει σχεδόν ίδια αλλά η αντιμετώπιση κάποιων έχει αλλαξει(ευτυχώς όχι ανθρώπων που εγω θεωρώ σημαντικούς).
Από τη δική μου εμπειρία έχω να σου πω οτι μέχρι τώρα δεν έχω δυσκολευτεί ιδιαίτερα μέχρι τώρα στο θέμα της διατροφής, με καθημερινή προσπάθεια και αφοσίωση θα δεις σίγουρα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι είναι μια εύκολη αποστολή, είναι πολύ δύσκολη όσο ψυχικό σθένος κι αν επιστρατεύσεις. Προσωπικά πιστεύω οτι παλεύουμε ενάντια στη φύση, δε μπορούμε να εφησυχάσουμε ή να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή γιατί στη στροφή κρύβεται η ειστροφή στις κακές συνήθειες.
Κατά τ'άλλα φοβερή η απάντηση της κονίνας ως συνήθως(ο καλός επιστήμονας φαίνεται από μακριά) και επειδή κουράζει η ιστορία των τελευταίων ημερών ένα έχω να πω κι όποιος θέλει ας ακούσει... do not feed the troll
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:Quote:
Originally posted by filipparas
αυτοπειθαρχία θέλεις. Εκεί που νομίζεις πως τα πας καλα ξαφνικά λυσάς, αλλα μετα απο κάποιο διάστημα, γίνεται συνηθισμένη η λιτότητα στο στομαχάκι μας. αλλα δεν παύει να είναι ΑΓΩΝΑΣ και να εισαι ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ στο ΦΑΙ.
Koνινα:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thu mbup:Οσο για σενα Ασταρτη εχεις απολυτο δικιο!Ειμαστε ολοι ατομα προβληματικα κμονο εσυ εχεις δικιο σε ολο το φορουμ. Γι'αυτο χασε γρηγορα τα κιλα να διαγραφεις για να μη σε διαγραψει ο Νικος!αφου σε οπιο τοπικ μπαινεις το κανεις μπαχαλο.Να σου υπενθυμισω οτι εχω φτασει 5 φορες 63-65 κιλα με υψος 1,70.Στην ηληκια σου επρεπε να διοχετευεις την ενεργητικοτητα σου σε δημιουργικη εργασια κ οχι να εισαι ολη μερα στο φορουμ να κρινεις κ να βγαζεις φωτογραφιες!Φιλλιπαρα μου συγνωμη που δεν ακολουθω την ολοσωστη συμβουλη σου αλλα εγω ειμαι δηλωνω αδυναμη (ειμαι 127 κιλα κ δεν μπορω να αδυνατισω ΞΑΝΑ μονη μου )
Τhaki μου προσπαθησε με σωστη διατροφη κ ειμαστε ολοι εδω για οτι βοηθεια θελεις.Ενστερνησου αυτα που σου ειπε η Κονινα.Ομως επειδη τα κιλα σου ειναι αρκετα κοιταξε κ τη λυση βαριατρικου χειρουργειου.Καλη δυναμη!!!
thakis7 καλωσηρθες και καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου! χωρις υπερβολες, μια χαρα θα τα πας. ειναι σημαντικο να μην υπερζοριζεσαι. για την κοπελα, τι να σου πω? δεν ξερουμε τι εχει προηγηθει, αλλα ισως αντιδραει οπως θα αντιδρουσες εσυ αν εκεινη ηταν 140 κιλα? (ερωτηση)
γλαυκη, πιστευεις οτι αυτο που συνεβη σε σενα, να χανεις και να τα ξαναπαιρνεις παντα, συμβαινει σε ολους? ρωταω τη γνωμη σου γιατι παρατηρω οτι το τονιζεις αρκετα.
Y.Γ. συμφωνω στην παροτρυνση do not feed the troll :)