σημερα πηγα στη διαιτολογο...........89 κιλα!!!!πηγα πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα!!!εκανα και λιπομετρηση: λιπος απο 38,8%--> 37,6% και αυξησα και τα ποσοστα νερου που απο 44,80%-->45,70%!!!!αντε καλη μου συνεχεια!!!
Printable View
σημερα πηγα στη διαιτολογο...........89 κιλα!!!!πηγα πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα!!!εκανα και λιπομετρηση: λιπος απο 38,8%--> 37,6% και αυξησα και τα ποσοστα νερου που απο 44,80%-->45,70%!!!!αντε καλη μου συνεχεια!!!
posted on 28/10/11 στις 18:25
Μαρίνα να σε ρωτήσω είσαι ευχαριστημένη απο την διαιτολόγο σου? Βασικά ψάχνω και γω να πάω αλλά δεν ξέρω που..:smirk:
γεια σας!!! κι εγώ ψάχνω για διαιτολόγο... αλλά κάτι οικονομικό γιατί είμαι φοιτήτρια... αν ξέρετε κάποια καλή στην Αθήνα πείτε μου... και μπράβο σας για την απώλεια... μακάρι να τα πάω κ εγώ τόσο καλά... δεν έχω ζυγαριά εδώ οπότε δεν έχω ιδέα που βρίσκομαι...
ςkarw poukamiso ειμαι πολυ ευχαριστημενη ειναι πολη καλη και οικονομικη 25 ευρω!ειναι στο περιστερι, εσυ που μενει?
καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες σας!!!!Δυστυχώς τα ψιλοπαράτησα με την δίαιτα για 2 μήνες, έκανα ένα διαλειμματάκι αλλά απο 2/1/2012 που θα έχουν περάσει και οι γιορτές ξεκινάω πάλι!!!ευτυχώς πήρα μονο 3 κιλά αν και είχα μεγάλη κατρακίλα!!!αλλά απο την δευτέρα ξεκινάμε κανονικά και θα σας χρειαστώ όλους σας!!!!ξέρω οτι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά!!!!σας ευχαριστώ πολυ!!!για τα ακριβές κιλά θα σας ενημερώσω απο την δευτέρα που θα ζυγιστώ και τυπικά!!!!οι στόχοι μου αυτη τη φορα θα είναι πιο μικροι και πιο εφικτοί ώστε να μην τα παρατήσω παλι!!!!τα λέμε συντομα σας ςυχαριστώ ολους!!!!!φιλάκιααααααααααα� �
καλη αρχη μαρινα!
σου ευχομαι το 2012 να σου παρει καθε τι περιττο και να σου φερει μονο καλα! υγεια αγαπη τυχη ελπιδα κι ευτυχια!!!
ευχομαι αυτη η προσπαθεια να ειναι αυτη που θα σε οδηγησει κατευθειαν στους στοχους σου!
λορα μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τησ ευχεσ σου και σε σενα ελπιζω το 2012 να ειναι γεματο αγαπ χαρα ευτυχια και τυχα!!!!ελπιζω να ειναι η τελευταια μου φορα ειμαι πολυ αισιοδοξη!!!!να εισαι παντα καλα και να μαθαινουμε νεα σου αν και εσυ εχεισ πια φτασει τον στοχο σου!!!
καλημερα μολις ζυγιστικα απο 93.5 σε 90.4!!!!!!!!!
perase hdh h prwth mera kai ola pane kala!!!!ante na doume!!!!
μολισ ζυγιστικα:92.1 απο 94!!!!