και εγω το'χω...οκ....:roll:
εχασα και ενα κιλακι.....πολυ κουραση!!!!
αντε να δουμε...
Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε!
Printable View
και εγω το'χω...οκ....:roll:
εχασα και ενα κιλακι.....πολυ κουραση!!!!
αντε να δουμε...
Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε!
φιλιππε και γω μεσα αν και λιγο αργα!!!εγω ειχα κρεπαλη τον τελευταιο (τουλαχιστον μπορει και παραπανω) μηνα αλλα θελω να περασει η πρωτοχρονια και ξεκιναω 2/1 απο την αρχη και θα ζυγιστω στις 9/1 να σας πω τα αποτελεσματα!!!!ειμαι σιγουρι θα πανε ολα καλα με ολους μας!!!καλη χρονια να εχουμε και το 2012 να μας φερει οτι καλυτερο στ ζω μας!!!να ειναι γεματο αγαπη χαρα και ευτυχια!!!μακια σε ολουσ και ολες σας!!!!!!!!!!!
Eνώ όλα ξεκίνησαν τόσο καλά, πάλι τις κάναμε τις αταξιούλες μας.....:( Δεν ξέρω, πάνω που το παίρνω απόφαση, ξαναγυρνάω στα ίδια...αχ, ρε μάνα με τα γλυκά σου μες τις γιορτές!! :P Είπα στον εαυτό μου πως αυτή την φορά θα το προσπαθήσω πιο ειλικρινά..και έχω συνειδητοποίησει πλέον ποια είναι τα άτομα και οι παράγοντες που με ωθούν στο να μην χάσω και δεσμεύομαι πάλι πως από τώρα, θα προσπαθήσω να αλλάξω νοοτροπία και το 2012 να με βρει όπως πραγματικά θέλω! Λοιπόν, να ευχηθώ σε όλους να έχετε μια υπέροχη χρονιά ,να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας και να μην σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε για έναν καλύτερο εαυτό μας!!! :)
εγω παιδιά πήρα και τρια κιλακια τα χρισουγεννα, έχασα τα δυο μεχρι την πρωτοχρονια, τωρα πόσο είμαι ο θεος και η ψυχή μου, εγω ξέρω πως απο Δευτέρα που δεν είναι ούτε αργια, ούτε λόγος για απερίγραπτες μάσες θα ξεκινήσω σκληρα!! δε βαριέσαι; ένα διάλειμμα ήταν ευχάριστο!!! χρόνια πολλα και καλη χρονια σε όλους παιδια!!!!
Μια χαρά Αθηνούλα, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Κι οτι κι αν έγινε δε χάλασε ο κόσμος για κανέναν, αύριο είναι πάντα η ευκαιρία για μια νέα αρχή!!!
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και λιγότερα κιλά! :)
Αυτές τις μέρες ότι και να λένε οι ζυγαριές ψέματα είναι! Μην τις πιστεύετε! Από αύριο που θα μπούμε σε σειρά και θα αρχίσουμε να τρώμε σωστά όλα θα μπουν στην θέση τους. Και οι κοιλίτσες μας θα ξεπρηστούν και οι κατακρατήσεις θα φύγουν ε άμα το βοηθήσουμε και μερικές μέρες με γυμναστικούλα όλα καλά θα πάνε και θα περάσουν αναίμακτα οι γιορτές ;)
Πάντως όμορφα ήταν :)
Nα 'μαι κι εγω στην παρεα σας μετα απο 8 μερες διακοπες!
Σας ελειψα ε ?:P
Καλη χρονια να εχουμε με υγεια εργασια ερωτες απολαυστικους και πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες!
Περασα πολυ ομορφα ;)
Να πατε οπως και δηποτε με πρωτη ευκαιρια στον παλιο παντελεημονα στον ολυμπο...
Ειναι ενα χωριο βγαλμενο απο χριστουγεννιατικο παραμυθι!
Οσο για τη διατροφη μου free τελειως... χωρις τυψεις ομως και κυριως χωρις κανενα υπερφαγικο επεισοδιο :tumble:
Απο σημερα μπηκα και παλι στο σωστο το δρομο και ελπιζω μεχρι τις 10/1 που θα γινουν τα αποκαλυπτηρια αυτου του πετυχημενου τοπικ να το εχω σωσει!
Ααααα Ele-ath παρανονή Χριστουγέννων και εμείς στον Παλιό Παντελεήμονα πήγαμε για βόλτα και φαγητό :). Είναι από τα λατρεμένα μου μέρη! Τόσο γραφικό και όμορφο χωριουδάκι, είναι πανέμορφο όλες τις εποχές του χρόνου! Που να τον δεις την άνοιξη που όλο το βουνό ανθίζει και μοσχοβολάει!!! Το χωριό μου είναι στην Πιερία και επισκεπτόμαστε συχνά τα Βόρεια :)
Πάντως στον Παλιό Παντελεήμονα κάναμε ένα από τα πιο λαχταριστά γεύματα όλων των εορτών και ήταν ομολογώ η μοναδική φορά που βαρυστομάχιασα τόσο πολύ, αν και μετά μία βόλτα στα γραφικά σοκάκια με το κρύο και το χιόνι ήταν αρκετά για να χωνέψουμε ;)
Να μαι κι εγώ!!!
Κατ αρχήν καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα, αγάπη κι ευτυχισμένες στιγμές!
Πρώτη μέρα στη δουλειά και η διάθεση κουτουλήματος (λόγω νύστας) διάχυτη!
Από διατροφή πήγαμε καλά αν και τα τραπέζια ήταν άπειρα...Ζυγίστηκα σήμερα και ευτυχώς δεν έχω πάρει δράμι ...οπότε πιστεύω με μια εβδομάδα σωστή διατροφή θα το χάσουμε το κιλάκι μας ...
καλημερα, καλη χρονια....και εγω περασα τις γιορτες χωρις ιδιατερες παρασπονδιες οποτε , λογικα, γυρω στις 10 θα δω κατι καλο....ελπιζω!!!! Τα δυσκολα περασαν....Η επιθεση του κουραμπιε, του μελομακαρονου και της βασιλοπιτας εξασθενει...Καλη συνεχεια σε ολους...
καλη χρονια σε όλους ,
μινι απολογισμός , μετά το ΣΚ των χριστουγέννων πήρα 300 gr , αμελητέο αν σκεφτεί κανείς ότι σε ένα work out μπορώ να τα χάσω , αντε τώρα να δούμε τι μας έκανε το ΣΚ της πρωτοχρονιας καθως εκεί έκανα κάποιες παρασπονδίες παραπάνω ... δεν πειράζει θα μπούμε σιγά σιγά στον πρωτινο ρυθμό μας και θα περάσει ανώδυνα και αυτή η περίοδος . Και εφόσον δεν πηγαίνουμε σε φιλικά σπίτια λόγω των μωρών και τα γλυκά έχουν σχεδόν φυγει , θα είναι πιο ευκολο να συνεχίσω το πρόγραμα...
χρόνια πολλά:)
Pagratios δίδυμάκια κάνατε???να σου ζήσουν!
εγώ ευπειθώς αναφέρω πως συγκρατήθηκα γενικά πλήν μία μπουκιά μελομακάρονο,μία κουραμπιέ,μισή πάστα,κάποιες φέτες σπιτικό τσουρεκάκι.Κατά τα άλλα όλα τα υπόλοιπα εντός προγράμματος και η ζυγαριά ακολούθησε την αναμενόμενη κατηφόρα της!
Να έχετε όλοι σας μία όμορφη χρονιά γεμάτη υγεία και εύχομαι σύντομα να κατακτήσετε τους στόχους σας!
οχι ... αν κάναμε δίδυμα τωρα θα βρισκομασταν σε άλλο πλανήτη λόγω κούρασης ... ο μεγαλος είναι 2 1/2 ετών και ο μικρός 1 εβδομάδας . παραμονή βγήκαμε από το μαιευτήριο και τώρα αρχίζουν τα ξενύχτια .Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Pagratios δίδυμάκια κάνατε???να σου ζήσουν!
εγώ ευπειθώς αναφέρω πως συγκρατήθηκα γενικά πλήν μία μπουκιά μελομακάρονο,μία κουραμπιέ,μισή πάστα,κάποιες φέτες σπιτικό τσουρεκάκι.Κατά τα άλλα όλα τα υπόλοιπα εντός προγράμματος και η ζυγαριά ακολούθησε την αναμενόμενη κατηφόρα της!
Να έχετε όλοι σας μία όμορφη χρονιά γεμάτη υγεία και εύχομαι σύντομα να κατακτήσετε τους στόχους σας!
Στα δικά μας τώρα , μετά απο βομβαρδισμό με μελομακαρονα βασιλόπιτες μεχρι και προφιτερόλ φέραν οι αθεόφοβοι οι γονείς μου , η διατροφή αρχίζει και μπαίνει σε γνώριμα μονοπάτια ... αντε γιατί βαρέθηκα .... το καλό με την όλη κατάσταση είναι ότι πέρασαν οι μερες των γιορτών. Ένα παράξενο πράγμα ρε παιδί μου , κάθεσαι , έχεις άδεια από την δουλειά και το gym είναι κλειστό , και αρχίζει η πείνα και τρως , κανονικά όταν γυμνάζεσαι έχεις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες αλλά εγώ όταν γυμνάζομαι κόβεται η πείνα ... αντε να αρχισουμε τους κανονικούς μας ρυθμούς ...
σημερινο ζυγισμα κι επανηλθα ευτυχως σε αυτα που λεει η υπογραφη μου.
6 μερουλες μενουν για την ληξη του στοιχηματος ο,τι φυγει μεχρι τοτε καλο θα ειναι!!!
αρχικος μου στοχος ηταν 67,οτιδηποτε!!!
θα ειναι νομιζω οι πρωτες τετοιες μερες στην ζωη μου που δεν θα εχουν επιβαρυνει την ζυγαρια
:tumble::spin:
yupie :roll: , ημέρα ζυγίσματος σημερα και τα κιλά είναι όσο το τικεράκι μου , οι γιορτές περασαν ανωδυνα , τωρα φορτσαρουμε για την τελευταια εβδομάδα για να εχουμε αρνητικο νουμερο = θετικο αποτελεσμα
μφχ