αχχχχχ σας ευχαριστώ πολύυυυυ!!! Ξέρω ότι εσείς με καταλαβαίνετε γιατι περάσατε ή θα περάσετε τα ιδια....... για να είμαι ειλικρινής μόνο εσείς με καταλαβαίνετε γιατι όύτε ο φίλος μου ούτε οι γονείς μου είναι και πολύ υπερ!!!!!:starhit:
Printable View
αχχχχχ σας ευχαριστώ πολύυυυυ!!! Ξέρω ότι εσείς με καταλαβαίνετε γιατι περάσατε ή θα περάσετε τα ιδια....... για να είμαι ειλικρινής μόνο εσείς με καταλαβαίνετε γιατι όύτε ο φίλος μου ούτε οι γονείς μου είναι και πολύ υπερ!!!!!:starhit:
Κατερίνα μου κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου και μην ακούς τι σου λένε. Είναι λογικό από την αγάπη που σου έχουν να φοβούνται. Κι εμένα η μητέρα μου δεν ήθελε με τίποτα να το κάνω επειδή είμαι διαβητική αλλά τώρα όμως χαίρεται που αδυνάτισα και με φτύνει να μη με ματιάσει!!
καλη επιτυχια! κατερινα κ γρηγορα να εχεις τα αποτελεσματα που θες.μην ανησυχεις για τιποτα,λογικο να εχεις αγωνια τωρα αλλα θα δεις μετα που θα λες αυτο μονο ηταν?
Κατερινακι καλη επιτυχια..Ολα θα πανε καλα.Με το καλο ολα κ να ερθεις να μας πεις.Ουφ..κ εγω στην αναμονη να με ειδοποιησουν ποτε θα περασω επιτροπη...
Κατερινάκι καλη εοιτυχια, όλα θα πάνε καλα θα δεις.. Εχεις υπεροχο προσωπο. πολυ όμορφη..σε βρηκα στο facebook.. θα αδυνατισεις με το καλο και θα εισαι μια κουκλα..φιλια
Κατερίνα καλή επιτυχία!Μην ανυσηχείς όλα θα πάνε καλά και σε λίγες μέρες θα είσαι στο σπιτάκι σου ξεκινώντας μια καινούρια ζωη!
Λοιπόν παίδες...... η βαλίτσα έκλεισε! σε 2 ωρίτσες αναχωρώ και αύριο το πρωί θα είμαι στο Ιπποκράτειο. Τ α συναισθήματα είναι μπερδεμένα , χαρά, φόβος, αβεβαιότητακαι άγχος. Προσπαθώ όμως να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να σκέφτομαι θετικά! Πιο πολύ σκέφτομαι το μετά! Κάνω μόνο θετικές σκέψεις!
Θα σας ενημερώσω μόλις επιστρέψω σπιτάκι...ελπίζω μέχρι το άλλο σ/κ να είμαι πίσω!
Σας φιλώ!
:saint::saint:μόλις τσάκισα και το τελευταίο μου παστίτσιο!!!!:smilegrin::smilegrin:
Κατερίνα, καλή επιτυχία και με το καλό να γυρίσεις και να μας τα πεις!:thumbup:
Κατερίνα σου εύχομαι καλή επιτυχία και περιμένω να γυρίσεις γρήγορα στο σπιτάκι σου και να μας πεις τα νέα σου. Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά και η θετική σκέψη όλων μας θα σε συνοδεύει.
Καλημέρα. Σλιβωμένη πλέον Κατερίνα εύχομαι να σου έχουν πάει όλα καλά. Περιμένουμε σύντομα τα νέα σου. Ελπίζω από βδομάδα να σε έχουμε πάλι κοντά μας με όλες τις λεπτομέρειες!
Σημερα περασα κ εγω απο επιτροπη κ εγκριθηκε.Τωρα περιμενω τηλ. απο το γιατρο μου ....ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...το πρωτο βημα εγινε..παμε για το επομενο..Κατερινα μου σε περιμενουμε ανανεωμενη..
πολύ ωραία μοναδική μου! Με το καλό και εσύ! Ουφ, κορίτσια, σας περιμένει μια σούπερ άνοιξη φέτος, ξελαφρωμένες και πιο χαρούμενες!
σε ευχαριστω ναι..ετσι πιστευω οτι μεχρι τον ιουνιο θα εχω χασει αρκετα αν μπω μεχρι τελος φεβρουαριου κ χειρουργηθω..αχ μακαρι
Μαρία , δεν φαντάζεσαι πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός μετά το χειρουργείο, σαν χτες μου φαίνεται που το έκανα, και έχουν περάσει κοντά 9 μήνες!
Μαράκι σου εύχομαι και από εδώ καλή επιτυχία και να σε καλέσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται για την επέμβαση ώστε να επιστρέψεις σύντομα κοντά μας και να μετράμε μαζί τα κιλά μας προς τα κάτω! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα στενάξουν πολλές παραλίες φέτος χιχιχιχι.