Οχι βρε δεν ειναι υπερβολικοι οι υδατ. σου, θα ελεγα οτι ειναι υδατανθρακες συντήρησης.
Οχι βρε δεν ειναι υπερβολικοι οι υδατ. σου, θα ελεγα οτι ειναι υδατανθρακες συντήρησης.
ΟΚ κατάλαβα :thumbup:
Το φερνω πανω για να το διαβαζω γιατι δεν θαταν κακο να το δοκιμασω ξανα και αυτο.Εχω αρκετους φιλους που εχουν χασει μεσα απ αυτο το προγραμμα αλλα και απο την Ντουγκαν
Ποιος μπορει παρακαλώ αγαπημενοι μου συνοδοιπόροι αν αυτο που κανω ειναι Αττκινς;;;;;
Πρωι 1 αυγο με μικρη ντοματα και 2 φετες τυρι
Μεσημερι κοτοπουλο (μιαμιση μεριδα) χωρις πετσα με μια σαλατα αισμπερκ, ξυδι και λαδι και ενα πορτοκαλι
Απογευμα ενα αυγο σφιχτο μια ντοματα 2 φετες τυρι κιτρινο με λαδι
Βραδυ μια ομελετα με τυρι και 1,5 αυγο (δεν εφαγα πρασινο γιατι μαλλον εφαγα πολλα μεσα στη μερα, εννοειται οτι επιτρεπει 20 γρμ υδατανθρακες και μαλλον ειμαι οριακα)
Πολύ νερο καθολου γυμναστικη
Για διαφωτιστε με παρακαλω να δω που παω
Χωρις το πορτοκαλι ναι ειναι ατκινς πρωτης φασης.
Σευχαριστω Αστεροπη μου που μου απαντησες.Μηπως θυμασαι αν υπαρχει περιορισμος στο τυρι η σταυγα μεσα στη ημερα;
Ολες οι μαγιονεζες περιεχουν ζαχαρη.Προτεινει καποια αυτος που να μην εχει ζαχαρη;
θες το βιβλιο του? Δε το διαβαζω πλεονQuote:
Originally posted by marimari
Σευχαριστω Αστεροπη μου που μου απαντησες.Μηπως θυμασαι αν υπαρχει περιορισμος στο τυρι η σταυγα μεσα στη ημερα;
Ολες οι μαγιονεζες περιεχουν ζαχαρη.Προτεινει καποια αυτος που να μην εχει ζαχαρη;
Οχι ευχαριστω, τα βρισκω απο το ιντερνετ.:sniff:
αφου δε το χρειαζομαι !!! Αν αλλαξεις γνωμη πες το:smirk:Quote:
Οχι ευχαριστω, τα βρισκω απο το ιντερνετ.:sniff:
-Το τυράκι σου είναι πλήρες ή με μειωμένα λιπαρά; Το σωστό είναι πλήρες, όσα έχουν μειωμένα λιπαρά έχουν πρόσθετους υδατάνθρακεςQuote:
Ποιος μπορει παρακαλώ αγαπημενοι μου συνοδοιπόροι αν αυτο που κανω ειναι Αττκινς;;;;;
Πρωι 1 αυγο με μικρη ντοματα και 2 φετες τυρι
Μεσημερι κοτοπουλο (μιαμιση μεριδα) χωρις πετσα με μια σαλατα αισμπερκ, ξυδι και λαδι και ενα πορτοκαλι
Απογευμα ενα αυγο σφιχτο μια ντοματα 2 φετες τυρι κιτρινο με λαδι
Βραδυ μια ομελετα με τυρι και 1,5 αυγο (δεν εφαγα πρασινο γιατι μαλλον εφαγα πολλα μεσα στη μερα, εννοειται οτι επιτρεπει 20 γρμ υδατανθρακες και μαλλον ειμαι οριακα)
Πολύ νερο καθολου γυμναστικη
Για διαφωτιστε με παρακαλω να δω που παω
-Καλό είναι σε κάθε γεύμα να μη παίρνεις πάνω από 28-30 γρ τυρί και να φτάνεις μέχρι 3 μερίδες ανά μέρα.
-Από τα τυριά εξαιρείτε το cottage cheese αυστηρά
- Το κοτόπουλο μπορείς να το φας και με την πέτσα αλλά δεν είναι υποχρεωτικό
-Κάθε ντομάτα με 7,5 εκ περίπου διάμετρο έχει 5 υδατάνθρακες
Σύνολο υδατανθράκων από λαχανικά: 10-12 πρέπει να φτάνεις τους 15 αλλά πάλι καλά είσαι. Το σύνθημα στην Ατκινς είναι eat your veggies!
Σύνολο λοιπών υδατανθράκων : ανά 2 αυγά υπολόγιζε 1 υδατάνθρακα. Από το πορτοκάλι :12. Το πορτοκάλι σε πέταξε εκτός!
Ίσως κατανάλωσες παραπάνω τυρί από όσο επιτρέπεται σε μια ημέρα εκτός αν έμεινες στο όριο των 90γρ οπότε ο.κ
Συμπέρασμα : κατά την περίοδο εισαγωγής δεν τρώμε καθόλου φρούτα ( αν θες σου εξηγώ τον λόγο)
τρώμε όλα μας τα λαχανικά για να πάρουμε τις βιταμίνες και τις φυτικές ίνες που χρειαζόμαστε
προσέχουμε το τυρί
και αν σκέφτεσαι να την ακολουθήσεις χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια πολυβιταμίνη χωρίς σίδηρο + ωμέγα 3 . Αυτό το τονίζει στο βιβλίο του:Don't Even Think of Getting Along Without Them!
Λοιπον νεα απο το μετωπο...
Καταρχας να σας ευχαριστη σω και τις 2 ton76 και need2loose για την προσφορα του βιβλίου.Ειστε πολύ καλες και δοτικές!!!!:thumbup:
Κατα δευτερον τελικα ξεκολησα και κατεβηκα στα 115,9 μετα απο πολυυυυυ καιρο πραγμα που μενθουσιαζει και με κραταει δυνατη να προχωρήσω.:bouncy:
need2loose εβαλα το πορτοκαλι γιατι δεν μπορω να αντισταθω με τιιιιποτα.Εχει παρει τη θεση μιας παστας π.χ (ετσι το εχω βαπτησει) και αν δω οτι κολλαω το βγαζω.Το τυρι μενει σαυτα τα γραμμαρια που μου ειπες.Ολα τα αλλα τα γνωριζω αλλα με προβληματισες αυτο με τον καφε στο μυνημα τον ντεκαφεινε...Λεει τετοιο πραγμα;;;:rolleyes:
Γαλα δεν πινω καθολου γιατι το γυρισα στον Ελληνικο...
Δηλαδη για να καταλαβω, 15 υδατάνθρακες την ημερα πρεπει να προέρχονται σχεδον απο λαχανικά.
Το βραδυ έφτιαξα βακαλαω ψητο στον φουρνο μεσα σε σακουλακι της Κνορ και εγινε πολύ τρυφερος και για να μην βαλω και αλλη σαλάτα επειδη ταχα μετρήσει ολη την ημέρα και ειχα φτασει σχεδον 15 εβαλα 3 κουταλιες της σουπας μαγιονέζα και λεω "εντάξει την εκανες την μα@#$κια τωρα.Καλυτερα ναβαζες ντομάτα", αλλα τελικα δεν με κολλησε!!!!
Ποιο πολυβιταμινη παίρνεις;
Ξερεις τι δεν βρισκω στο ιντερνετ.
Πόσους υδ. εχει το καρότο και το αγγούρι.
Καλημεραααααααααααααααα
Σαν να αναψε ένα φως στο τουνελ ...!!!!!!!!!!!!!!:spin:
Quote:
Λοιπον νεα απο το μετωπο...
Καταρχας να σας ευχαριστη σω και τις 2 ton76 και need2loose για την προσφορα του βιβλίου.Ειστε πολύ καλες και δοτικές!!!!:thumbup:
Κατα δευτερον τελικα ξεκολησα και κατεβηκα στα 115,9 μετα απο πολυυυυυ καιρο πραγμα που μενθουσιαζει και με κραταει δυνατη να προχωρήσω.:bouncy:
need2loose εβαλα το πορτοκαλι γιατι δεν μπορω να αντισταθω με τιιιιποτα.Εχει παρει τη θεση μιας παστας π.χ (ετσι το εχω βαπτησει) και αν δω οτι κολλαω το βγαζω.Το τυρι μενει σαυτα τα γραμμαρια που μου ειπες.Ολα τα αλλα τα γνωριζω αλλα με προβληματισες αυτο με τον καφε στο μυνημα τον ντεκαφεινε...Λεει τετοιο πραγμα;;;:rolleyes:
Γαλα δεν πινω καθολου γιατι το γυρισα στον Ελληνικο...
Δηλαδη για να καταλαβω, 15 υδατάνθρακες την ημερα πρεπει να προέρχονται σχεδον απο λαχανικά.
Το βραδυ έφτιαξα βακαλαω ψητο στον φουρνο μεσα σε σακουλακι της Κνορ και εγινε πολύ τρυφερος και για να μην βαλω και αλλη σαλάτα επειδη ταχα μετρήσει ολη την ημέρα και ειχα φτασει σχεδον 15 εβαλα 3 κουταλιες της σουπας μαγιονέζα και λεω "εντάξει την εκανες την μα@#$κια τωρα.Καλυτερα ναβαζες ντομάτα", αλλα τελικα δεν με κολλησε!!!!
Ποιο πολυβιταμινη παίρνεις;
Ξερεις τι δεν βρισκω στο ιντερνετ.
Πόσους υδ. εχει το καρότο και το αγγούρι.
Καλημεραααααααααααααααα
Σαν να αναψε ένα φως στο τουνελ ...!!!!!!!!!!!!!!:spin:
Calories and Macronutrients
A 100 g serving of carrots contains 41 calories, while a 100 g serving of unpeeled cucumber contains just 15 calories. The difference is due to cucumberʼs high water content. Both vegetables contain less than 1 g of fat and 1 g of protein per 100 g. Although carrots may have a reputation for being high in carbohydrates, a 100 g serving contains just 9.6 g of carbs. Cucumbers provide 3.6 g. Carrots offer 2.8 g of fiber compared to cucumberʼs .5 g, but carrots do contain 4.7 g of sugar as opposed to 1.7 g in cucumbers.
Read more: http://www.livestrong.com/article/53...#ixzz2KC7Utqkr
Αρα μακρια απο καροτα.Καλα τοχα στο μυαλο μου!!!!
4.7γρ ζαχαρη??? καταστροφη καλυτερα φρουτο!!!:thumbdown:Quote:
Αρα μακρια απο καροτα.Καλα τοχα στο μυαλο μου!!!!
Καλημέρα!
Καρότα, αρακάς, καλαμπόκι, παντζάρια - μακριά!
Ακριβώς επειδή δεν μπορείς να αντισταθείς στο πορτοκάλι - πρέπει να αντισταθείς!
όχι επειδή η δίαιτα Άτκινς στηρίζεται στον σαδισμό αλλά επειδή μόνο απέχοντας από τα ζάχαρα μπορείς να
απαλλαγείς από την επιθυμία σου για αυτά. Μόνο έτσι θα νιώθεις δυνατή απέναντι σε κάθε γλυκό. Πίστεψε με κάνοντας
υπομονή για 10 περίπου μέρες θα δεις ότι θα αποκτήσεις τόσο μεγάλο αυτοέλεγχο που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι είχες!
Δοκίμασε το, δεν έχεις τίποτα να χάσεις....μόνο κιλά!
Το ότι ξεκόλλησες με χρήση λίπους δεν μου κάνει εντύπωση μια που είναι βασική αρχή της Άτκινς. Εγώ έχω έντονες υποψίες ότι ο φόβος μου προς τα λιπαρά με εμποδίζει από μεγαλύτερη απώλεια βάρους.
Δυστυχώς η μαγιονέζες εμπορίου έχουν ζάχαρη και χαζά λάδια. Δοκίμασα να κάνω σπιτική και βγήκε πολύ ωραία, την έκανα μισή ελαιόλαδο, μισή καλαμποκέλαιο. Το πρόβλημα είναι ότι κρατάει το πολύ 5-6 ημέρες. Έτσι δεν ξαναέκανα.
Στην "εισαγωγή" οι επιτρεπόμενοι υδατάνθρακες συνολικά είναι 20. Οι 15 από αυτούς πρέπει οπωσδήποτε να προέρχονται από λαχανικά και οι άλλοι 5 από τα υπόλοιπα.