Quote:
Originally posted by florage
Dora δεν πρεπει να γινουμε και υστερικες. θα φαμε και το ντερμπι και την σοκολατιτσα μας απλα πρεπει να το ελεγχουμε να γινεται σε αραια διαστηματα που εμεις εχουμε ορισει, και να σταματαμε εκει... χωρις ενοχες! ο ελεγχος ομως θα ειναι δικος μας
! θα ανυσηχουσα στην θεση σου αν και σημερα επιανε κατι αυτοματα το χερι σου. για μια φορα μεμονωμενη δεν τρεχει κατι... επισης αν εισαι σε θεση να παρεις ενα ντερμπι να το φας και να τελειωσει εκει εισαι σε πολυ καλο σημειο. εγω ο μονος λογος που μου το απαγορευω ειναι γιατι γνωριζω οτι μετα θα ακολουθησει το χαος!!! δουλευω και σε περιπτερο οποτε καταλλαβαινεις...
το ονειρο μου ειναι να καταφερω καποτε να εχω μια σοκολατα στην τσαντα μου για 15 μερες που ειχες πει οτι σου εχει συμβει. αυτη τη στιγμη κατι τετοιο ειναι για μενα αδιανοητο!!!
bouliana τι εννοεις με αυτο για την ιθακη; μιλας κυριολεκτικα ή εισαι σε μια βολεμενη κατασταση; δεν το καταλαβα η χαζη...
Φλώρα δεν κανω θεμα το ένα ντερμπυ , αλλωστε ναι , σταματησε εκει , δεν συνεχισε , και πλεον οτι επεισοδιο και να συμβαινει ειναι μεμονομενο . Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι αυτη η στιγμιαια αισθηση απώλειας του ελεγχου , το οτι κινηθηκα ενστικτωδως , δεν σκεφτηκα , δεν προλαβε το μυαλο μου ν αντιδρασει . Αυτο με θορύβησε .