Originally posted by sweetOctober
Quote:
Originally posted by need2loose
Αυτό παίζει, εγώ έχω μια φίλη που έχει πάρει γύρω στα 15 κιλά μέσα στα προηγούμενα χρόνια χωρίς ποτέ να κάνει υπερφαγικό! Είναι απλώς λιχούδα όπως λέει και δεν μπορεί να αντισταθεί εύκολα στα γλυκά! Αυτό σε συνδιασμό ότι δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα την έβαλαν στη βαθμίδα των υπέρβαρων. Ίσως αν συνεχίσει έτσι στα επόμενα χρόνια να πάει και σε βαθμό παχυσαρκίας. Προς το παρόν τουλάχιστον το θετικό είναι ότι δεν βίωσε ποτέ γιο γιο καταστάσεις. Από την άλλη και εγώ που την πολεμάω συνέχεια με δίαιτες τι κατάφερα; Στέρηση-υπερβολικό φαι - στέρηση - υπερβολικό φαι και πάει λέγοντας!
που το ξέρεις πως όταν είναι στεναχωρημένη δεν τρώει 5 γλυκα στη καθισια της και το βαφτίζει "μου αρέσουν τα γλυκά"?Πολλες φορες εθελοτυφλουμε!
Εγω πάλι έχω μια γνωστή, μείναμε έγγυες μαζί, πλέον δεν χωράει να περάσει από πόρτα :( ενώ στο γάμο της λίγα χρόνια πριν ήταν τοσο αδυνατη που φορουσε ενα μπουστο και πλατη να φαινονται ολα, μοντελο. Δεν μου αρεσε σα νυφικο και το θεωρουσα προστυχο αλλα ειχε το σωμα! Αυτο εννοω.
Τώρα όταν της λεμε πχ ότι οι άλλες (συμμαθήτριες και φίλες) κάνουμε δίαιτα εκείνη λέει "α εμένα μου αρέσουν τα γλυκά και δεν μπορώ να τα κόψω".
Σου λέει είμαι λιχούδο, ε κι γω είμαι ρε κορίτσια, αλλά η λιχουδίαση φέρνει καταθλιψούλα, νέα λιχουδίαση να φύγει ο πόνος, και μπαίνεις στο πιτς φιτίλι στον φαύλο κύκλο των υπερφαγικών που τα...βαφτίζεις λιχουδίαση.