Originally posted by vince
Quote:
Originally posted by carrie
Απλα μου αρεσει να εχω ανοιχτους οριζοντες.να μην κρινω τον αλλο απο το ποσα λεφτα βγαζει, ποσων χρονων ειναι, ποσα παντελονια εχει στη ντουλαπα, ποσα λεφτα εχει στην τραπεζα, ποσους ποντους την εχει, με ποσες εχει παει, ποσα τσιγαρα καπνιζει και ποσα παιδια εχει.ειναι στενομυαλο να κρινεις εναν ανθρωπο απο αυτα τα πραγματα, γιατι σημασια εχει το γιατι και το πως.σημασια εχουν τα ματια του αλλου ανθρωπου και η ψυχη του..τα νουμερα ειναι η επιφανεια...παντα μου αρεσε να κοιταω πιο βαθια...
Νομίζω πως εσείς οι γυναίκες τα κοιτάτε ολα κυρίως όταν είστε με κάποιον σοβαρά. Μέχρι και την τελευταία λεπτομέρια. Γνώμη μου.
Εμμ.. ανοιξε λιγο καλυτερα τα αυτια σου, η μαλλον τα ματια σου. Καταρχας, μη βαζεισ ολα τα γουρουνια στο ιδιο σακι, γιατι δε χωρανε. Και δευτερον, κοιταμε το βαθος (αυτο τουλαχιστον κανουν οι ωριμοι ανθρωποι), αν αυτο θες να πεις, συμφωνω, αυτο ειπα και εγω. Την επιφανεια την κοιτανε οι επιφανειακοι δυστυχως. Ειναι μπερδεμενο το θεμα και νομιζω πως δεν καταλαβαινεις τον τροπο σκεψης μου. Νομιζεις οτι τα νουμερα υποδηλωνουν το τι ανθρωπος εισαι?Μπορει μεχρι ενα ποσοστο. Αλλα τα περιθωρια λαθους ειναι τεραστια, γιαυτο δεν ειναι ασφαλες ουτε καλο να βγαζεις συμπερασματα ετσι επιφανειακα.πρεπει να τον γνωρισεις τον αλλον καλα.τι νομιζεις οτι μπορεις να καταλαβεις απο 100 νουμερα που θα σου πουνε 100 γυναικες?εγω πιστευω τιποτα,απλα θα ικανοποιηθει η κουτσομπολιστικη διαθεση σου.