-
εννοείται!μα δν πιστεύω οτι η διαφορά ηλικίας επηρεάζει την πνευματικότητα σε μια σχέση.παπάρια
έχει να κάνει καθαρά με το σεξ.
στα 20 θες έναν μεγαλύτερο με περισσότερη υπομονή,να σου μάθει πράματα ,να έχετε άλλη επαφή τεσπα
με άλλες ταχύτητες γκαζώνει ο 28-30 με άλλες ο 18-22
τεράστια διαφορά.του ενός η σεξουαλικότητα κάνει λακούβα κ θέλει μια μικρότερη να τον ανανεώσει,να κάνει τον τίτσερ.
ο άλλος είναι σε άλλη φάση του είναι μονίμως ντούρα κ δν πέφτει,δν ξέρει κ πως να την χειριστεί, δύσκολα τον στρώνει 17χρονή που θέλει συναίσθημα σαν αρχάρια.
γύρω στα 28 συμβαδίζουν πιστεύω άνδρες γυναίκες κ μετά έρχεται ο κατήφορος του άνδρα κ η ανηφόρα της γυναίκας η οποία ανεβάζει ταχύτητες λίγο πριν πέσουν μια για πάντα(τράτζικ όπως κ ναχει)
τέσπα,
πιστεύω κεγώ οτι θεσ κάποιον 2-3 χρόνια μεγαλύτερο αλλά μην αρχίζεις κ απορρίπτεις περιπτώσεις μόνο κ μόνο γιατί κάποιος είναι συνομήλικος
-
Λέτε στα 40 μας να κυνηγάμε πιπίνια λοιπόν? :D
-
να σου πω ρε κοπελιά, με κόβεις να είμαι σε φάση να απορρίπτω περιπτώσεις; χαχαχαχαχαχα
στο τσακ και θα θύμιζα την Καίτη Κολεσίδου-Γκιούλμπαμπα χαχαχαχαχα
-
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧ
Ρε Καιτάκι!!! Κι έλεγα κάτι μου θυμιζεις κάτι μου θυμίζεις.......ΧΔ Χρόνια και ζαμάνια κοπελιά!!! χαχαχαχαχα
-
χαχαχαχαχαχαχαχα
προσπαθώ να κρατήσω ένα σοβαρό προφίλ αλλά άμα δω κανα γκομένακι στο δρόμο, τρέχω προς το μέρος του φωνάζοντας "Χρήστοοοο" χαχαχαχαχαχα
-
-
χαχαχαχα!
πάντως στην ερώτηση τι θέλουν οι άνδρες πρόσφατα ένας φίλος μου 38 χρονών γαιδάρι μου είπε το εξής.
"εγώ θέλω η γκόμενα να έχει γαλλικό μανικιούρ."
-
Είναι τελικά υποκειμενικό τελικά.
Ο φίλος μου (30 χρονών) σε αυτή την ερώτηση απαντάει "Θέλω να έχει μυαλό". Είναι απλά τι θέλει ο καθένας στην ζωή του!!!
-
κ ο δικός μου "να μην βαριέμαι"
-
Κορίτσια, εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ίσως και να μην ξέρουν τι θέλουν.
Είχα κάποτε ένα φιλαράκι, δεν ήμασταν κολλητοί, ένα καφέ πίναμε που και που αλλά τα λέγαμε πολύ καλά. Κάποια στιγμή συζητώντας το τι ζητάει ο καθένας μας σε μια σχέση, περιέγραψε κατά 90% εμένα. Ποτέ δεν κατάλαβα λοιπόν, γιατί ενώ είχε απέναντί του αυτό που έψαχνε δεν έκανε καμία κίνηση να το διεκδικήσει.
Πάντως την όλη εποχή την χαρακτηρίζει ένας ωχαδερφισμός γενικότερα. ωχ μωρέ που να μπλέκω τώρα κτλ.
-
Μήπως απλά δεν ήξερε τι ακριβώς είσαι, ή εσύ δεν έπιανες το ότι σε γούσταρε; :P
Ναι κι είναι λογικό γιατί εχουμε τόσα στο κεφάλι μας....μια σχέση θα είναι ένα ακόμη! Γιατι όσο καλή και να ειναι μια σχέση χωρίς καβγά δεν γίνεται!
-
Ενδέχεται και εντάξει ήμασταν πιο πιτσιρίκια τότε.
Κοίτα, εγώ προσωπικά δεν θέλω έναν βραχνά πάνω απ'το κεφάλι μου. Σίγουρα ο καβγάς δείχνει ενδιαφέρον, είναι αφροδισιακός κτλ. αλλά με μέτρο. Αν είναι η σχέση να μου φορτώσει έξτρα προβλήματα πέρα από αυτά που έχω ήδη να μου λείπει.
-
Το θέμα είναι πως συμβαίνει αναπόφευκτα. Σου προσφέρει κάποια πράγματα αλλά σου στερεί κάποια άλλα.....η ουσία είναι στο τι προτιμάμε!
-
joanna κεγώ στα 23 γούσταρα ένα παλικάρι που κ αυτός ψαχνότανε κ κάναμε παρέα.
μου είχε πει οτι ψάχνει μια κοπέλα σαν εμένα, ενώ εγώ μόνο που δν είχα κατεβάσει τα βρακιά μου κ σκίσει τα σουτιέν μου για πάρτη του. κ αναρωτιόμουν γιατί δν κάνει κάτι μαζί μου.
τελικά ήθελε μια κοπέλα σαν εμένα αλλά όχι εμένα συγκεκριμένα απλά το γενικό λουκ όχι το ειδικό
με μένα είχε περάσει σε άλλη ζώνη.ήξερε οτι με είχε κ ήθελε κάτι καινούριο
τώρα που το βλέπω το πράμα από μακρυά μάλλον του φαινόμουνα πολύ διαθέσιμη κ ξενέρωσε.έπρεπε να το χειριστώ κάπως πιο ώριμα,εγώ έκανα σαν χαζογκόμενα.
δν νομίζω οτι ήταν τέτοια η περίπτωση σου,πάντως μετά από λίγο καιρό θα καταλάβεις τι συνέβαινε.
επίσης είναι πάντα και θέμα timing δυστυχώς όσο κλισέ κ να ακούγεται
-
Σίγουρα, μπορεί να παίζει το οτιδήποτε.
Το point της ιστορίας αυτής και του γενικότερου τόπικ είναι γιατί οι άνδρες δεν διεκδικούν πλέον. Στην δική μου περίπτωση, αναρωτιέμαι γιατί εκεί που έκανα λάθος το διόρθωσα και εξακολουθώ να μην βλέπω φως στην άκρη του τούνελ. Κάποια άλλη κοπέλα, μπορεί να το βλέπει απ'την άποψη ότι, αφού μου δείχνει ότι ενδιαφέρεται για δεν με διεκδικεί. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές περιπτώσεις.
Και πέραν του ότι δεν διεκδικούν, παίζει και το άλλο. Λέει ο ένας "έχετε γίνει γκρινιάρες", λέει ο άλλος "έχετε πουτανέψει" λέει ο τρίτος "σας θέλουμε φυσικές, με χαμόγελο και όχι σκύλες" κ.ο.κ και όταν τους παρουσιάζεις εσένα δείχνοντας ότι ξέρεις τι, εγώ δεν είμαι έτσι, ξαφνικά δεν θέλουν αυτό αλλά κάτι άλλο.
Άσε δε το άλλο, που σου λένε π.χ σιχαίνομαι τις σκύλες και κυκλοφορούν όχι απλά το τελευταίο μοντέλο σκύλας αλλά τη σκύλα και τη χάρυβδη προσωποποιημένες. Άντε βγάλε άκρη μετά