Εχεις δικιο σε αυτό, όντως έτρωγα 3500 την μέρα, οπ΄'οτε το 2300 έχει μια λογική....χμμμ
Printable View
Εχεις δικιο σε αυτό, όντως έτρωγα 3500 την μέρα, οπ΄'οτε το 2300 έχει μια λογική....χμμμ
τυχαια το ειπα! Δεν εω μετρησει προσφατα ποσες ετρωγα να θυμηθω...αλλα αν βαλεις συντηρηση στο προγραμμα θα στις βγαλει κι αυτες κατα προσεγγιση
Ναι βρε καταλαβα, απλά σου λεώ πως εγώ όντως 3500 ετρωγα, και το προγραμμα μου βγαζει 2300, οποτε εχει μια λογική.
:thumbup:
Εγω όταν αποφάσισα πόσες θερμίδες θα τρώω την ημέρα σκέφτηκα πόσες θερμίδες αντιστοιχούν σε ποσότητα φαγητού που θα με κάλυπτε μακροπρόθεσμα, αφου πέρναγε δλδ ο "ενθουσιασμός" των πρώτων εβδομάδων της δίαιτας. Κατέληξα τότε οτι οι 1800 θερμίδες για μένα ήταν αρκετές και περίπου σε αυτά τα επίπεδα έχασα όλα μου τα κιλά χωρίς να πεινάσω ποτέ.
Μένει να βρεις ποιός είναι αυτός ο αριθμός για σένα, σίγουρα θα χάνεις αρχικά και στις 2500 θερμίδες αλλά πιθανόν να χρειαστεί κάποια στιγμή να αναπροσαρμόσεις το όριο προς τα κάτω. Αν θεωρείς οτι για σένα δε θα αποτελέσει πρόβλημα να μειώσεις τη τροφή σου είναι μια καλή στρατηγική λοιπόν οι 2300, αν νομίζεις οτι θα σου κακοφανεί σε κάποιους μήνες να γίνει κάτι τέτοιο ίσως να πρέπει να ξεκινήσεις λίγο πιο χαμηλά, σε ένα επίπεδο που θα μπορείς να διατηρήσεις μέχρι το τέλος.
Να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με τον εαυτό σου καθώς θα κατστρώνεις το πλάνο σου πάντως κι ας τραβήξει παραπάνω, αλλιώς σίγουρα δε θα οδηγήσει πουθενά η προσπάθεια σου. Για όλους μας ισχύει αυτό φυσικά.
Η αλήθεια ειναι πως στην διατηρηση θα τρώω περίπου 1800-2000 θερμίδες την μέρα λόγο ύψους μου είχε πει η διαιτολόγος που πήγαινα και ανάλογα το πόση άσκηση θα έχω, το ποσό θα ανεβαίνει. Απλά εγώ σκεφτομαι αυτο που είπες. Αν αρχισω απο τις θερμιδες που θα τρώω κανονικά, τι θα γινει αν σταματήσω να χάνω κάποια στιγμη; Το φαινομενο πλατό που λέμε. Πως θα τις ανεβάσω μετά χωρίς να πάρω κιλά; Εκεί είναι που κολλάω....
(σορρυ αν σας έχω πρήξει)
μα να ειναι αδυνατον να εντοπισω που βρισκονται οι σημειωσεις στο προγραμμα fitday? Σας παρακαλω οποιος το ανακαλυψει η θυμαται ας με βγαλει απο τον κοπο, θελω να γραφω εκει τι τρωω να τα εχω σε μορφη μενου. Ευχαριστω :eureka:
Στο Diary μπορείς να κρατήσεις ο,τι σημειώσεις θες, οπως και στο Weight Log στο πεδίο Memo. Αλλα μάλλον κάτι άλλο θα ψάχνεις, αυτά είναι πολύ φανερά...
παω να δω κι αν ηταν τοσο φανερο και δε το ειχα βρει τοσο καιρο τι να πω!!! Ας το βρω και δε με νοιαζει σε ευχαριστω :kiss::kiss:
ax pali δεν το βρισκω. Το πρωτο που ειπες καθολου. Το δευτερο το βρηκα αλλα οχι το πεδιο memo. Αυτο που ψαχνω ειναι εκει που γραφουμε τι φαγαμε και βγαζει τη συνολικη συσταση, ειχε κι ενα ημερολογιο καθε ημερα οπου εγραφες σημειωσεις. Οτι ηθελες εσυ. Απλα το αποθηκευε. Εγω εκει εγραφα τι εφαγα οπως εδω. Τωρα το χρειαζομαι πολυ γιατι πχ χθες προχθες δε προλαβα να τα περασω στο προγραμμα οσα καταναλωσα, αν τα ειχα γραψει εκει θα τα περνουσα σημερα. Ενω ετσι πρεπει να ψαχνεις χαρτακια, που τα εγραψες :crazy: Την εχω καταβρει ηλεκτρονικα ενω πριν δε το ηθελα καθολου. τωρα δε μπορω να διανοηθω να εχω τετραδιο να γραφω :crazy:
http://s9.postimage.org/dm2dc6hkf/image.png
Μιλάμε για αυτό το πρόγραμμα; Αν ναι, στην αριστερή στήλη υπάρχει το Diary και λογικά αυτό θα σε εξυπηρετήσει. Στο Weight Log μιλάμε για την 4η και τελευταία στήλη. Αυτό που εριγράφεις, στο Food Log δλδ, δε το βρίσκω ούτε εγώ.
ayto alla emena einai se alli morfi ki oxi etsi. paw na ksanapsaksw. Mipws exeis kanei eggrafi (xrimatiki) gia ayto esena einai etsi?
αααααααααα ααααααααααααααααααααααααα α εισαι τελειοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςς πατησα εκει που λεει fitday classic, τοσο καιρο εμπαινα απο το ιδιο αλλα οχι αποτ ο κλασσικ! Ειμαι χαζο!! ευχαιρτσω <3 <3 <3 :blush::blush::blush::cul:
εμπαινα εκει που ελεγε fitday 2 τοσο καιρο ενω επρεπε να μπαινω στο classic οπου και υπαρχι η ενοτητα journal!!! εισαι γλυκα ευχαριστω!!!
Δεν έχω ιδέα για τι μιλάς αλλά αφού βοήθησα, χαίρομαι!:smilegrin: