-
Μην μιλάτε για μπανάκια, θα τρελαθώωωωω :P
Όσο για τις 2000κάτι θερμίδες, δεν ξέρω το ύψος σου αλλά ούτε κι εμένα μου ακούγεται κάτι τραγικο :) Εγώ στο παρελθόν κατέβαζα κάτι 4000 την μέρα ΧΔ Μην αγχώνεσαι λοιπόν, οι 2000 είναι μέσα στο πρόγραμμα :) Καλή συνέχεια!!
-
sorry τωρα ειδα σκαρλετ το μνμ ,1.60 ειμαι .σου αρεσουν κ σενα τα μπανακια ε? θα παρω καινουργιο τανκινι φετος το παλιο δεν μου κανει.
-
Ε και πάλι, δεν είναι κάτι τραγικο οι 2000, μην το σκέφτεσαι κι απλά συνέχισε :)
Αχ τα λατρεύω....κι όσο σκέφτομαι πως φέτος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα ξαναπάω παραλία άνετα χωρίς να ντρέπομαι κλπ τρελαινομαίιιιιι *_*
Ούτε εμένα μου έκανε το περσινό μου, αλλά μου έκανε ένα που είχα πάρει πριν καμιά τετραετία :D
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!
σήμερα είδα το δύο μπροστά(72,8)
ου-α-ου!
άντε να δω κ το 6 (60+) και μετά τελείωσα ας πεθάνω(Θεός να με φυλάει). ο σκοπός της ζωης μου επετευχθει ,αυτό ήρθα να καταφέρω σε αυτή την ζωή, άντε γεια κ χαρά κ αέρα στα πανιά.
τώρα είμαι λίγο εκτός θέματος, το θέμα μας είναι η στήριξη της τάμι κ γενικώς αλληλοστήριξη. τάμι υπσχέθηκες από παρασκευή θα αρχίσεις διατροφή. τώρα κ στην συντήρηση να μείνεις καλά είσαι.
ναι πολύ ζέστη! αλλά βρέχει συχνά πυκνά
-
Βρέχει;;; Που καλέ;; Ο_ο''
-
χθες στην σαλόνικα. κ τώρα μέσα στα σπίτια ειναι σαν θερμοκήπιο κ έξω φυσάει
-
μανταμ σου σου ->ναι την παρασκευη ξεκιναω οπως υποσχεθηκα.μπραβο !!!τι ωραια νουμερο ποσα χρονια εχω να το δω σου ευχομαι συντομα να δεις και το 6.μπραβο!!
σκαρλετ->χαιρομαι που φετος θα ευχαριστηθεις τα μπανακια σου ,καταλαβαινω τι λες ,θα σας πω κατι αστειο ,νομιζω περισι παω με συζυγο για μπανιο ,πανω στο λοφακι εχει ντουζιερα ν αξεπλενεις τα αλατια ,οποτε πηγα η χριστιανη γιατι με τα αλατια ζεσταινομαι ακομα περισσοτερο ,πεφτει το νερο επανω δεν ξερω αλλα εγω φαντασιονομαι οτι ολοι λαχταρουν την κορμαρα μου και ανοιγω τα ματακια μου και μπροστα μου ειναι μια κοπελα 2μετρη με τελειο προσωπο κορμι ,με ενα μαγιω ισα ισα να καλυπτει τα επιμαχα σημεια με καταπληκτιο μαυρισμα χωρις ιχνος κυτταριτιδας,ραγαδας ,ελλατωματος κ εγω εκει διπλα ενα μετρο και ενα μιλκο σαν μπαμπουσκα με μαγιω ,ενταξει ηταν πολυ αστειο γελαγα για κανενα μισαωρο
-
μανταμ σου σου για καποιο λογο δεν με αφηνει να απαντησω στο αλλο ποστ.δυστυχως δεν εκανα αιματολογικη ,πλεον οι γιατροι του ικα σε στελνουν ο ενας στον αλλον...χολιστερινη εχω,τα υπολοιπα νορμαλ.πριν 2 χρονια
-
συγχαρητήρια μαντάμ σου σου!!! άντε και σύντομα 60+!!! σε πόσο καιρό έχασες 5 κιλά?
scarlett... απλώς ουάου με την απώλεια κιλών σου... μπράβοοοοο!!!!!!! το φετινό καλοκαίρι θα είναι εντελώς διαφορετικό για σένα!
tami... συμφωνώ με την μαντάμ σου σου και στην συντήρηση να μείνεις είναι ένα αποτέλεσμα από το να τα παρατήσεις τελείως και να αρχίσεις να βάζεις κιλά... προσπάθεια-επιμονή-υπομονή και θα δεις αποτελέσματα αργά ή γρήγορα... πάντως αν για πολύ καιρό έχεις κολλήσει στα ίδια κιλά καλό θα ήταν να κάνεις εξετάσεις... π.χ. εγώ εμφάνισα υποθυρεοειδισμό στα 23 και ενώ έπαιρνα κανονικά την αγωγή μου για κάποιους λόγους το σύστημα αποδιοργανώθηκε, πήρα κιλά και άλλαξα αγωγή... αν δεν σαβουρώνεις και ασκείσαι δεν γίνεται να μην χάνεις και να κολλάς πολύ καιρό (μήνα-μήνες δλδ) εκτός αν υπάρχει πρόβλημα υγείας και τότε πρέπει να ενεργοποιηθείς και να το ψάξεις. Δυστυχώς η ψυχολογία μας είναι αυτή που επηρεάζει και το σώμα μας!
άντε κορίτσια να πάμε παραλία φέτος με ανανεωμένη διάθεση και εμφάνιση!
σήμερα έφτιαξα μπιφτέκια με μοσχαρίσιο κιμά και έβαλα διάφορα καρυκεύματα που πουλάνε μικρά μαγαζάκια, έτσι να νοστιμίζουν τα φαγητά μας και να μην είναι άνοστα και βραστά... επίσης επειδή γενικώς δεν τρώω πολλά φρούτα αγόρασα αποξηραμένα, έτσι υπάρχουν πάντα στο σπίτι και δεν χαλάνε... βέβαια δεν ξέρω αν έχουν τις ίδιες βιταμίνες... πρόσθετη ζάχαρη πάντως δεν έχουν.
-
ευχαριστώ nelli. για να κατέβω από το 78 στα 76 μου πήρε έναν αιώνα. για να πάω από τα 76 στα 73 έκανα δυο με τρεις εβδομάδες δν είμαι σίγουρη ακριβώς.
-
nelli καλησπερα ,οντςω με τα καρυκευματα τα φαγητα αποκτουν αλλη γευση .δεν προκειται να τα παρατησω .αποκλειεται.το εχω παρει αποφαση και θα συνεχισω μεχρι να πετυχω το στοχο μου .αυτο με το θυροειδη που λες το τσεκαρα το προηγουμενο μηνα και ειχα αναγκη απο μεγαλυτερη δοσολογια και εχω ξεκινησει την τροποποποιημενη αγωγη.οι αποριες μου εχουν να κανουν σε σχεση με αυτα που σαβουριαζα πριν με τωρα,επειδη ειναι η μερα με την νυχτα γι'αυτο απορω αλλα δεν με κανει ουτε να θελω να τα παρατησω ουτε τιποτα .θα επιμενω μεχρι να τα καταφερω ,περισσοτερο για παρεα τα μοιραζομαι μαζι σας ,κουβεντα να γινεται.
ανεφερες στο ποστ για τα αποξηραμενα φρουτα κ αν εχουν βιταμινες και εγω την ιδια απορια εχω αλλα οχι για τα ποξηραμενα αλλα για τα φαγητα που βαζουμε στην καταψυξη ,εχουν μετα βιταμινες ?ξερει κανεις ?ζεσταινομαι
-
σημερα τοστ με τυρι,2 καφεδακια ,1 πιτα απο σουβλακι 2 φετες τυρι του τοστ (δυστυχως ξεχαστηκα στο ιντερνετ και το φαγητο δεν ηταν ετοιμο στην ωρα του)2 καλαμακια χοιρινο ,1 μπανανα ,2 σοκολατακια του πρεσβη
-
ξεχασες να φας φρουτα κ σαλατα κοπελιαααα...
-
tami... θα σε συμβούλευα όπως βλέπω αυτά που τρως, να τα κάνεις περισσότερο υγιεινά... δλδ η πίτα από το σουβλάκι να είναι σικάλεως και το καλαμάκι να είναι κοτόπουλο... με άλλα λόγια από όπου μπορείς να γλιτώσεις θερμίδες προσπάθησέ το έτσι μπαίνεις και άθελα σου στο τρυπάκι της δίαιτας... και σου γίνεται συνήθεια η υγιεινή διατροφή.
επίσης κορίτσια είχα παρατηρήσει στο παρελθόν σε μένα ότι αν φάω πρωτείνη το βράδυ δλδ κρέας ή αυγό δεν έχανα γραμμάριο...
τα αποξηραμένα φρούτα με βοήθησαν να αντικαταστήσω το απογευματινό γλυκό και μια καλή ιδέα για σαλάτα είναι τα κολοκύθια βραστά... βαρέθηκα συνέχεια μαρούλι-ρόκα.
-
Κορίτσια σχετικά με τα λεγόμενα ολικής άλεσης: σε θερμίδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά από τα ραφιναρισμένα άλευρα, οι διαιτολόγοι - διατροφολόγοι προτείνουν τα ολικής άλεσης επειδή δημιουργούν κορεσμό αλλά κι επειδή βοηθάνε το έντερο να είναι πιο λειτουργικό.
Βασικά όταν κάποτε πήγαινα σε διαιτολόγο δεν μου είχε αποκλείσει καμιά τροφή, μου πρότεινε μόνο ολικής άλεσης όταν κάποια στιγμή αντιμετώπισα δυσκοιλιότητα.
Αν θες για παράδειγμα να φας πίτα γύρο, ζήτα να σου ψήσουν την πίτα στα κάρβουνα αλάδωτη. Λίπος θα πάρει από το κρέας.
Πληροφοριακά: ο γύρος κοτόπουλο περιέχει και πετσούλα κανονικά, ίσως και το σουβλάκι, γι' αυτό να το κοιτάτε πριν φάτε την μπουκίτσα. Προσωπικά όταν από διατροφική επιλογή επέλεγα κοτόπουλο και είδα ότι είχε πέτσες, τελικά προτίμησα να τρώω χοιρινό που το λίπος του είναι γευστικά πιο νόστιμο!
Γενικά στην χώρα μας, αυτό που λέγεται διαιτητικό και είναι απ' έξω, δεν είναι και τόσο αθώο. Εκτός αν είναι ολόκληρο κοτόπουλο κι απομακρύνεται από μόνες σας τις πέτσες και τα λίπη!
Τι άλλο.. αμ! ναι... μην αγχώνεστε όταν βλέπετε κολλήματα στην ζυγαριά. Ο οργανισμός κάνει τις σχετικές τροποποιήσεις με το νέο βάρος. Αν όμως υπάρχει καθαρά υγιεινή διατροφή κι άσκηση και δεν υπάρχει απόδοση για μήνες, τότε το ψάχνεται. Ίσως ο θυρεοειδής δημιουργεί θέμα και καλό είναι να το ελέγξετε.
Κοριτσάκια μου να κάνετε πάντα ιατρικά τσεκ-απ για να γνωρίζεται που βρίσκεσται και που βαδίζεται διατροφικά. Αν για παράδειγμα έχετε ζάχαρο ή χοληστερίνη γιατί να μην βελτιώσετε την διατροφή σας για να βελτιωθεί και η υγεία σας;
Όλα αυτά σας τα γράφει μια 46χρονη "καμμένη" από δίαιτες για χρόνια ολάκερα!!! :lol: