rain μου σε ότι αφορά τους άλλους, δν πιστεύω οτι το πρόβλημα είναι των άλλων κ οτι οι άλλοι είναι κακοί κ εμείς θύματα αλλά ότι η γενική μου άποψη είναι οτι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις δικές του πράξεις κ οτι δν μπορώ να σκάω εγώ για τις συμπεριφορές των άλλων εφόσον η δικιά μου είναι σωστή. όπως το είπες αρκεί να εξελισσόμαστε κ να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κ κάποιος θα βρεθεί να το εκτιμήσει έστω κ ο ίδιος μας ο εαυτός.
πριν λίγο καιρό γκρίνιαζα εδώ πέρα οτι κανείς δν μαγαπά κ κανείς δν νοιάζεται μην με χάσει κτλ κτλ ενώ εγώ τους θέλω όλους κτλ κτλ
τώρα είμαι σε φάση , δν μπορώ να σκάω άλλο , ας μείνω μονη ,πιο καλή η μοναξιά,κ αν κανείς δν μαγαπά, θα γουστάρω μόνη μου. λίγο κουκουρούκου την έχω δει, βάζω ένα ποτό κ χορεύω μόνη μου κ διάφορα τέτοια. ε λοιπόν, νομίζω οτι αρχίζω να βγάζω μια συνεννόηση τώρα που χαλάρωσα με τους άλλους τελευταία, έστω κ επιφανειακή ,μια συγκατάβαση .
για την μόρφωση που λες , δν έχουν σημασία οι τίτλοι αλλά η καλλιέργεια κ τα στάνταρτ. θυμάμαι τον εαυτό μου, να είμαι φοιτήτρια , να τρέχω να μάθω γλώσσες , υπολογιστές, μουσική , να διαβάζω πολύ λογοτεχνία,. να κάνω πολλές γνωριμίες, παρέες κτλ κτλ
τώρα έχω κλειστεί στο καβούκι μου έχω γίνει μια μαίρη παναγιωταρά, δουλειά σπίτι δουλειές κ τέτοια ωραία, έχω παρατήσει όλα τα χόμπυ μου, κ το μυαλό μου σα να στένεψε. προσπαθώ να το ανοίξω με καλαπόδι αλλά τιποτα!:crazy:(κακό χιουμοράκι)