Τάσο καλημέρα!Quote:
Originally posted by Tassos67i
Τελικά το αδυνάτισμα είναι επιτεύξιμο από πολλούς διαφορετικούς δρόμους. Εσύ κατεβαίνεις με πολλούς υδατάνθρακες,ελάχιστη πρωτεϊνη και μεγάλες ενέσεις θετικής ψυχολογίας. Όλα αυτά ήταν εντελώς ξένα για μένα. Μόνο κοινό ότι και οι δύο προτιμήσαμε το...express!
Πάντως πιστεύω ότι θέλει πάρα-πάρα πολύ προσοχή η ορμή της ηλικίας σου. Όχι κι ο καλύτερος σύμβουλος.
Δεν είμαι κατά της καταιγιστικής απώλειας. Το ζήτημα είναι η ψυχολογική διαχείριση της ραγδαίας αλλαγής. Κι εκεί τα πράματα είναι πολύ δύσκολα. Όσο δεν περνάει από το μυαλό σου.
Το διατροφικό το έχεις. Το ψυχολογικό...θέλει προσοχή.
Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτά που γράφεις!
Όσο για τους υδατάνθρακες, ίσως ενδόμυχα να τους προτίμησα γιατί είχα "καεί" 2 φορές από την Άτκινς... δεν ξέρω κιόλας!
(Και εσύ με αρκετούς καλούς υδατάνθρακες και λίγη πρωτείνη δεν τρέφεσαι τώρα; Αν έχω καταλάβει σωστά.)
Όσο για το express, δεν ήταν ακριβώς το ζητούμενό μου.
Το ζητούμενό μου ήταν να κόψω μαχαίρι την συναισθηματική υπερφαγία, δηλαδή να τρώω μόνο από οργανική ανάγκη.
Αυτό δεν χωράει το "ε, ας φάω και καμιά μεγάλη σοκολάτα σαν επιβράβευση για την εβδομαδιαία καλή μου απώλεια".
Γιατί αν έμπαινα σ' αυτό το τρυπάκι, σε 2 μήνες θα ήμουν πάλι 135 κιλά.
Την σοκολάτα μου θα την φάω, ναι, αλλά μια μικρή και φυσιολογική ποσότητα, 1-2 φορές το μήνα περίπου, αν την αναζητήσω οργανικά και είμαι σίγουρη ότι δεν την έχω ανάγκη συναισθηματικά. (και όταν την αναζητώ οργανικά, πραγματικά με ένα μικρό κομμάτι είμαι πλήρως καλυμμένη!)
Έχεις απόλυτο δίκιο ότι χρειάζομαι δουλειά στον ψυχολογικό τομέα!