Originally posted by purplerose
Quote:
Originally posted by Kadi
Ξερετε κατι......δε ξερω τι σωμε εχετε εσεις και τι προτιμισεις...αλλα δεν ειναι ωραιο να κοροιδευουμε τπυς ανθρωπους ετσι....εσυ μπορει να εχεις ασχολειες..εγω δεν εχω κατι καλυτερο να κανω στη ζωη μου.... ειναι ενας τροπος να περναω την ωρα μονηου μες το σπιτι
ΧΑΧΑΧΑ διαβαζεις τι γραφεις??
1. ''δεν ειναι ωραιο να κοροιδευουμε τους ανθρωπους ετσι'' Μιλας εσυ που μπηκες σε ενα φορουμ αποτελουμενο απο ατομα με διατροφικες διαταραχες και κανεις μονο ειρωνικα ποστ και σχολια που εμφανως αποσκοπουν στο να μειωσουν και να ενοχλησουν οποιον εχει αντιμετωπισει το προβλημα της υπερφαγιας; Πλεον δεν αμφιβαλλω απλως για το ηθος σου, το οποιο σιγουρα δεν εχεις, αλλα και για τις διανοητικες σου ικανοτητες. Και δεν σε κατατασσω ουτε στους διανοητικως αρρωστους γιατι πολλοι απο αυτους εχουν συναισθηση σε ενα βαθμο και αλλες ευαισθησιες... Νομιζω εισαι μια κατηγορια κακοηθεστατου πραγματος απο μονη σου
2. Και μονη σου το λες. Δεν εχεις τι να κανεις και κοροιδευεις (η νομιζεις πως κοροιδευεις) τους αλλους. Τι νομιζεις οτι πετυχαινεις ετσι; Μπορει να σου απανταμε για να σε βαλουμε στη θεση σου, αλλα ουσιαστικα, ο καθενας εχει τις δικες του μαχες να δωσει και δεν τον ενδιαφερει να κατσει να ασχοληθει μαζι σου, ουτε θα κλεισει τον υπολογιστη ενθυμουμενος εσενα. Το μονο που καταφερνεις να εισπραξεις ειναι δουλεμα, που σου αξιζει και με το παραπανω, αντιπαθεια και στο τελος αδιαφορια. Βρες κατι να ασχοληθεις , get a life, υπαρχουν και ψυχιατροι ... Οχι οτι πιστευω πως ατομα με μηδενικη ψυχικη καλλιεργεια θα γινουν ανθρωποι αλλα απο το να μην κανεις τιποτα κανε αυτο. Ειναι πολυ δελεαστικο να σου απανταμε γιατι εγω προσωπικα δεν μπορω να αφηνω τιποτα απαπαντητο, κατι τυπακια της βουρτσας σαν εσενα ειδικα δεν μπορω να τα αφηνω να αλωνιζουν και να χαιρονται :) Αλλα πρεπει να προσπαθησουμε να μη σου απανταμε καθολου, γιατι ενισχυουμε το προβλημα σου και βοηθαμε τις συνηθειες σου να διατηρουνται, το μυαλο σου να συρρικνωνεται κι αλλο με το να σου δινουμε λαβη να ανταπαντας. Τωρα, δεν ξερω, πρεπει να κλαιμε που υπαρχουν τετοια ''κατασκευασματα'' γυρω μας, να γελαμε με τα χαλια τους στο τελος η να αδιαφορουμε τελειως? Εργασια για το σπιτι, σε 100 λεξεις.
Με αγαπη παντα.