Θα είμαι επαναλαμβανόμενη αν πω ότι σε καταλαβαίνω και σε νιώθω?
Quote:
Originally posted by ailouros
Δεν θέλω ποτέ ποτέ ξανά να αφήσω τον εαυτό μου.
Ποτέ και για τίποτα.
!Θα με αγαπάω, και θα με προσέχω .
Αυτό μην το ξεχάσεις ΠΟΤΕ !!!
Printable View
Θα είμαι επαναλαμβανόμενη αν πω ότι σε καταλαβαίνω και σε νιώθω?
Quote:
Δεν θέλω ποτέ ποτέ ξανά να αφήσω τον εαυτό μου.
Ποτέ και για τίποτα.
!Θα με αγαπάω, και θα με προσέχω .
Αυτό μην το ξεχάσεις ΠΟΤΕ !!!
Είναι πολύ όμορφο να έχουμε κάποιον που μας καταλαβαίνει..
και ακόμα πιο σπουδαίο, να σε καταλαβαίνουν άνθρωποι που δεν τους ξέρεις! Καμιά φορά ακόμα και ο
πιο κοντινός σου άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει πως αισθάνεσαι.
και εγώ σας καταλαβαίνω και είναι πολύ όμορφο που βρεθήκαμε εδώ σε αυτό το φόρουμ!
Το ξέρω οτι πολλοί άνθρωποι νιώθουν ή ένιωθαν όπως εγώ, ή ακόμα και πολύ χειρότερα απο εμένα.
Ομως μπορούμε όλοι να τα καταφέρουμε, έχουμε όλοι μας αυτην την δύναμη να βρούμε τον έλεγχο αρκεί να πιστέψουμε!
Σε ευχαριστώ πολύ Μαρια, χαρηκα για το σχόλιό σου
:)
Έχεις δίκιο ..Όταν δεν γνωρίζεις τον άλλον είναι πιο εύκολο να μοιραστείς τα προβλήματα σου ακόμα και αν δεν τον έχεις δει ποτέ ...
Εδώ μοιραζόμαστε θέματα διαταραχής της τροφής για αυτό και υπάρχει αυτό το νοιαξιμο ...
Η δύναμη και ο έλεγχος είναι ο τέλειος συνδιασμός αν και δύσκολος
Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς ..Όλες παλεύουμε και αγωμιζομαστε για τον στόχο μας ..Κιλά και ΔΠΤ
Συμπαράσταση ,στήριξη και κατανοηση τουλάχιστον τα βρίσκουμε εδώ
έτσι είναι! :yes:
αυτο το σκ πηγαμε τριήμερες διακοπές με τους γονεις μου λόγο των γενεθλίων μου,
πήραμε τούρτα, ποτά, σουβλάκια και βλακείες.
Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι πρώτη φορα στην ζωή μου, μου ήταν αδιάφορο που είχαμε τούρτα στο ψυγείο!
για να κάτσω να φάω τούρτα, (που σε αλλες συνθήκες θα την είχα εξαφανίσει) έπρεπε να μου θυμίζουν οι γονεις μου
"άντε φάε αυτό το κομμάτι γιατι θα χαλάσει"
Παρόλο που είχαμε "πειρασμούς" στο σπίτι, δεν μου πέρναγε καν η σκέψη για αυτά, δεν είχα επιθυμία συναισθηματική
έτρωγα μόνο οταν πεινούσα, σαλάτες και τετοια..
Και χάρηκα! ελπίζω να κρατήσει!
:bouncy:
Μπραβο, αιλουρε, συγχαρητηρια σε θαυμαζω που καταφερες και σηκωθηκες!!! Για μενα το να σηκωθω ηταν απλως θεμα διαθεσης, να νιωσω καλυτερα για να μπορεσω να εχω αυτοελεγχο, αλλα διαβαζοντας σε διαπιστωνω οτι δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα και εσυ τα καταφερες! Γι'αυτο σου αξιζουν συγχαρητηρια, μπραβο και παλι μπραβο!!
δεν είναι και το πιο ευκολο πραγμα, έτσι είναι!
αλλά δεν μπορώ να πω τα κατάφερα, απλά θα πω οτι προσπαθώ..
θα πω οτι τα κατάφερα μόνο οταν πραγματικά θα χασω ολα τα κιλά μόνιμα!
ακομα προσπαθώ, και θέλω να το προσπαθώ, θέλω να το κάνω..
Η θέληση ειναι πολύ συμαντικό πράγμα :bouncing:
Συμφωνω απολυτα!! Καλη επιτυχια!!
Ευχαριστώ rain μου! :grin:
σήμερα κλείνω σαράντα μέρες! σαράντα μέρες χωρίς υπερφαγικό, χωρίς μίσος για τον εαυτό μου και το σώμα μου.
40 μέρες προσπάθειας διατροφής, γυμναστικής!
Keep up the good work!:thumbup:Quote:
Ευχαριστώ rain μου! :grin:
σήμερα κλείνω σαράντα μέρες! σαράντα μέρες χωρίς υπερφαγικό, χωρίς μίσος για τον εαυτό μου και το σώμα μου.
40 μέρες προσπάθειας διατροφής, γυμναστικής!
Μπραααβοοο :)
Χθες απο την στεναχώρια μου που τσακώθηκα πήγα και έκανα υπερφαγικό με τζάνκ
σήμερα που πάλι ειχα να νεύρα μου και τσακώθηκα έφαγα μονο 1 ροδάκινο.
Λοιπόν. Δεν θα καταστρέψω τους στόχους μου επειδή στεναχωριέμαι απο τους τσακωμούς.
Δεν είμαι κατώτερη κανενός. Εγώ ξέρω ποσο δύσκολο είναι που έχασα αυτα τα πρώτα κιλά, δεν προσπαθεί κανείς άλλος για εμένα,
όλη την προσπάθεια με την σχέση μου με το φαγητο την κάνω εγώ. Τέλος. Τέλος η στεναχώρια.¨Οχι υπομονή, ούτε θα περάσει. I can and I παραcan!
Ας γίνουμε λίγο αναίσθητοι. Αξίζουμε όλοι να κάνουμε χαρούμενο τον εαυτό μας, όχι με υπερφαγικά όχι με τα κιλά. Με την αγάπη και μόνο προς τον εαυτό μας.
Feeling are just visitors
let them come and go..
Σωστοοοοο!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup ::thumbup:Quote:
Χθες απο την στεναχώρια μου που τσακώθηκα πήγα και έκανα υπερφαγικό με τζάνκ
σήμερα που πάλι ειχα να νεύρα μου και τσακώθηκα έφαγα μονο 1 ροδάκινο.
Λοιπόν. Δεν θα καταστρέψω τους στόχους μου επειδή στεναχωριέμαι απο τους τσακωμούς.
Δεν είμαι κατώτερη κανενός. Εγώ ξέρω ποσο δύσκολο είναι που έχασα αυτα τα πρώτα κιλά, δεν προσπαθεί κανείς άλλος για εμένα,
όλη την προσπάθεια με την σχέση μου με το φαγητο την κάνω εγώ. Τέλος. Τέλος η στεναχώρια.¨Οχι υπομονή, ούτε θα περάσει. I can and I παραcan!
Ας γίνουμε λίγο αναίσθητοι. Αξίζουμε όλοι να κάνουμε χαρούμενο τον εαυτό μας, όχι με υπερφαγικά όχι με τα κιλά. Με την αγάπη και μόνο προς τον εαυτό μας.
:love::love: rain!!!
Πως τα πας;; :starhit: