Originally Posted by
Anna137
Μπράβο κοριτσάκι μου!! Η θεραπεία σου έφερε τους καρπούς της αρκετά γρήγορα! Χαίρομαι που περνάς ωραία κ δημιουργείς ωραίες εικόνες κ εμπειρικές αναφορές. Με εμπνέεις κ εμένα. Και εγώ καλύτερα είμαι, πιο ήρεμη κ κοιμάμαι καλύτερα. Είχα καταφέρει τους προηγούμενους 3 μήνες και είχα φτιάξει πολυ τη διατροφή μου με φρουτα κ χυμό πράσινων λαχανικών μέσα στη μέρα. Εδω κ 10 μέρες τα σκάτωσα λίγο κανω κ λίγα τσιγάρα, αλλα θα ξαναμπώ στο πρόγραμμα. Φαντάζομαι εχεις κάνει εξετάσεις να κοιτάξεις σίδηρο, φεριτίνη, μαγνήσιο, θηροειδή κ η πίεση σου να είναι κοντα στο 12 με 6. Αν όχι, να τα κάνεις. Αν το μαγνήσιο είναι χαμηλο χρειάζεται συμπλήρωμα. Βοηθά πολυ στο νευρικό σύστημα και στην σεροτονίνη. Επίσης να έχεις κανονική Β12. Εμένα με βοήθησε πολύ στο facebook μια ομάδα ωμοφάγων που με έβαλε ένας φίλος. Δεν έγινα βέβαια ωμοφάγος ή vegan αλλά είχα αυξήσει πολυ τα φρούτα μεσα στη μέρα μειωνοντας σχεδόν τα junk. Μετά τις 2 κρίσεις των τελευταίων 15ημερών μ έπιασε η κατιούσα, αλλα το ξαναβρίσκω. Επίσης προσπάθησε να μη πίνεις καφέ κ ν αρχίσεις γλυκόριζα. Τι σου λέω τώρα!! Τονώνει πολυ τα επινεφρίδια. Διάβασε λίγο γι αυτά. Είναι ένας αδένας πάνω απ τα νεφρά που ρυθμίζει τις ορμόνες και τις εντολές στον εγκέφαλο..Το στρες μας τα καταστρέφει. Εγώ παίρνω μια ειδική φόρμουλα για την τόνωση τους με μίξη ειδικών βοτάνων. Από σήμερα ξαναρχίζω κ γυμναστήριο...καλή Παρασκευή σου εύχομαι!