Μη το λες.
Ξερω πολλους που το λένε με καμαρι
Printable View
Αυτούς που λες σε ποιους το λένε με καμάρι; σαν άντρας δεν έτυχε ποτέ να πάω και ούτε θα πήγαινα ποτέ. Όσο αγάμητος και αν εμένα. Αλλά και από φίλους μου που ξέρω ότι έχουν πάει τους έχω ρωτήσει αν σε σχέση τους το έχουν αναφέρει. Όλοι μου έχουν πει όχι. Ίσως Δλδ να το παραδεχονται σε περιορισμένο κοινό, χαχα
Κοιτα τις πρωτες φορες μεσα στο δωματιο δεν μου σηκωνοταν γτ οντως το μερος δεν το λες και ωραιο......
με στοματικο μου το σηκωσε τοτε. Αργοτερα επειδη ηξερα τι θα ακολουθουσε οταν ημουν εκει ηταν πιο ευκολο.
Κι εγω το βρησκω αποκρουστικο εκεινο το μερος και μακαρι να μην χρειαζόταν ποτε να παω. Ομως ποιες ειναι οι επιλογες μου;
αφου λες οτι δε σου αρεσε το μερος δεν ειναι περιεργο
το δευτερο το ευχονται απειροι παντρεμενοι γεροντες που δεν αντεχουν την γρια και λενε μακαρι να ημουν μονος μου..Οποτε μη στεναχωριεσαι γι αυτο αν στο τελος καταληξεις μονος σου,ισα ισα...Να ξερεις οτι τους παντρεμενους και τους ανυπαντρους τους χωριζει ενας τεραστιος τοιχος.Απο τη μια πλευρα ειναι οι παντρεμενοι αντρες απο την αλλη οι ανυπαντροι.Το παραξενο ειναι οτι οι ανυπαντροι αντρες ζηλευουν και θελουν να περασουν τον τοιχο κα ινα πανε στην πλευρα των παντρεμενων.Και οι παντρεμενοι αντρες ζηλευουν την πλευρα των ανυπαντρων και θελουν να πανε απο την αλλη πλευρα.
Τις αγαπες τους ερωτες και το σεξ τα θελουμε οταν ειμαστε νεοι οποτε το καταλαβαινω γιατι ΤΩΡΑ στεναχωριεσαι.Εγω θα σου προτεινα δυο πραγματα.
Πρωτον να αραιωσεις(οχι σταματησεις) το αγοραιο σεξ.Να μαζευεις λεφτα και να τα σκας σε οσο το δυνατον καλυτερες.Αν εχεις δικο σου σπιτι να ερχονται στον χωρο σου.Συνηθως αυτες που πανε στα σπιτια ειναι πιο ''ζεστες''
Να γινεις πιο κοινωνικος ΓΕΝΙΚΑ χωρις να εχεις στοχο την σχεση(αυτη μπορει να ερθει μονη της),αν δεν εισαι ωραιος οπως λες να ριχνεις αλλα πραγματα στο τραπεζι,να βρεις δηλαδη αλλου την αυτοπεποιθηση σου.
Οποιοσ παντρευτηκε λεφτα δεν εχει
Λεφτα δεν εχει τα τρωει η γυναικα κ τα παιδια