-
Μήπως θα πρέπει να γίνεις λίγο αυστηρή μαζί του; Θέλω να πω, ανήλικο παιδί είναι ακόμα, πώς ανέχεσαι να καπνίζει χασίς; Έχεις υποχρέωση να μάθεις (έστω και με τιμωρία ή απειλές) από πού αγοράζει και να το καταγγείλεις στην αστυνομία. Μπορεί και να τα αγοράζει πό κάποιον συμμαθητή του στο σχολείο. Αν είναι έτσι πρέπει άμεσα να το καταγγείλεις και στον Σύλλογο και στους καθηγητές. Ανήλικο παιδί και το αφήνεις και αγοράζει ναρκωτικά και απλώς τον συμβουλεύεις; Πρέπει να προστατεύσεις το παιδί με πιο δυναμικό τρόπο, να φέρεις τον κόσμο άνω κάτω να δεις πού τα βρήκε!.
-
εγω αμα κανω χορτο κανω ψυχωτικο επεισοδιο μετα απο 1-2 εβδομαδες.τουλαχιστον ετσι γινοταν παλιοτερα.πρεπει να το ξεχασει αυτο το πραγμα αμα θελεις να τον δεις καλυτερα.εχομαι να σας πανε ολα καλα.
-
αν και εχω και γω ψυχωση ειμαι απο τις λιγες περιπτωσεις που δεν το επαθα απο ουσιες ουτε κανω μεχρι και σημερα καποια χρηση ουσιας.οταν μπηκα σε ψυχιατρικη κλινικη πριν 9 χρονια στα 20 μου χρονια εχω να πω οτι το πρωτο που κοιταξαν ειναι να δουν αν ειχα παρει ουσιες ελεγξαν και για κανναβη και ο διευθυντης της κλινικης μου ειχε πει μακρια απο ουσιες οχι οτι επαιρνα ουτε σκοπευα να παρω.με λιγα λογια η κανναβη ειναι νουμερο ενα αιτια κινδυνου για ψυχωση και την κανει χειροτερη οσο ενα ατομο συνεχιζει την χρηση.αμα την κοψει μπορει να αποφεγει να παιρνει μια ζωη φαρμακα ειδαλλως αν τη συνεχιζει θα χρειαστει φαρμακα αρκετο καιρο και θα γινει η κατασταση του βαρυτερη