Originally Posted by
Anna137
Κοριτσάκι μου καλο, ποιος σου ειπε να παίρνεις Ζαναξ για να κοιμηθείς? Αν είναι αυτος ο ψυχίατρος σου να πας σε άλλον το συντομότερο.
Το Ζάναξ δεν είναι υπναγωγό χάπι, είναι αγχολυτικό και δε το παίρνουμε σε καθημερινή βάση για να κοιμηθούμε ούτε για πλάκα...
Το παίρνουμε οταν πρόκειται να στρεσσαριστούμε σοβαρά, ή είμαστε στρεσσαρισμένοι για καμια βδομάδα πολύ ή για ν αποφύγουμε κάποια κρίση πανικού, τουλάχιστον εγώ έτσι επαιρνα και όχι ζάναξ, τρανξέν που ειναι λιγότερο εθιστικό και γι αυτό ουτε εχω εθιστεί ουτε εχω πάει σε μεγαλύτερη δόση, τόσα χρόνια. Πήγαινε στον γιατρό σου λοιπόν. Εγώ το ρεμερόν το γνώρισα σα χάπι τότε που είχα τις αυπνίες, εχουν περάσει 8 χρόνια απο τότε και μου έφτιαξε τον υπνο σε μια εβδομάδα. Μετά το έκοψα και ψυχολογικά ήμουν μια χαρα...γιατι έλεγα μέσα μου...δε φοβάμαι πια τις αυπνίες αφου αμα ζοριστώ έχω ένα ωραίο χαπάκι...αλλά ουτε και αυτό το επαιρνα σταθερά για μεγάλο διάστημα και ας είναι στην κατηγορία των αντικαταθλιπτικών....Ολα συνηθίζονται με το πέρασμα του χρόνου...
Εννοείται ότι αν τα παίρνεις κάθε μερα, θα τα συνηθίζει ο οργανισμός, θα χάνουν την αποτελεσματικότητά τους και θα πηγαίνεις σε μεγαλύτερες δόσεις.