Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by stella78
Quote:
Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by tsiftis
Άνοιξε τους ορίζοντές σου και προχώρα... Χάνεις στιγμές ψάχνοντας κάτι που μπορεί να μην υπάρχει/υπήρχε καν. Τα θετικά σου βιώματα κράτα τα στην καρδιά σου ώς γλυκιά ανάμνηση και φυλαχτό, ενώ τα αρνητικά κάν\'τα ένα delete και restart. Δέν αξίζει να αναλύει κάποιος πολύ τα πράγματα. Η μεγάλη ανάλυση μπορεί να φέρει παράλυση στο τέλος. Αν έκανες μια δυο προσπάθειες να τα ξαναβρείτε και δεν βγήκε καρπός... ΤΕΛΟΣ
Υπηρχε, αλλα σταματησε. Μονο που εγω δεν ηθελα να το δω. Τωρα ομως το βλεπω....
Αναλυση- παραλυση... χεχε καλο.
Σιγουρα ακομα κι η αναλυση,πρεπει να γινεται με μετρο.
Σ ευχαριστω.
weird μου...εσενα προφανως σε βοηθάει να τα αναλύεις ( και μένα με βοηθάει μέχρι να παρω τις απαντήσεις μέσα μου..), άρα το μέτρο της ανάλυσης νομίζω είναι ακριβώς εκεί που σταματάει...εκεί δηλ. που θέτεις εσύ το στοπ...
όπως σου πα, για μενα η φιλία είναι μια σχέση που επίσης εχει τέλος...σου χω πει παραπανω την άποψή μου για κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις. αλλά κράτα ό,τι αποκόμισες για σένα την ίδια σαν άνθρωπο. κι ούτε είναι κακό να μας ποναει η απόρριψη ( λογικό), όπως σου παν όμως και τα παιδιά η απόρριψη είναι μέσα στην ζωή μας..και γω δυσκολεύτηκα καπως να το αποδεχθώ ( ως εγωίστρια και τελειομανής ισως ) αλλά τελικά...η απόρριψη λειτουργεί παντα αμφίπλευρα...
Stela
μου αν δεν ανελυα οπως ανελυα, δεν θα ημουν ο ανθρωπος που ειμαι....
Δεν θα παλευα με τον τροπο που παλευω, δεν θα υπηρχα με τον τροπο που υπαρχω.... Ετσι ειναι ο κοσμος μεσα απο τα δικα μου ματια και δεν θα μπορουσα να αδιαφορησω μπροστα στα λεπτα σημεια καθε σχεσης μου...
Αλλο αν καμια φορα με κουραζω κι εμενα την ιδια κι επιλεγω να πατησω ενα φρενο.
Θα κρατησω οτι αποκομισα, ειναι πολυτιμο. Και αυτο που εζησα, αλλα και αυτο που αποκομισα.
ΜΟυ σταθηκες σαν φιλη, και φανηκε να με καταλαβαινεις απο την αρχη.. εχω συγκινηθει.
Ας μην ειμαστε λοιπον τοσο αυστηροι.
Ανθρωπος ειμαι και ναι, με ποναει η απορριψη, ποσο μαλλον οταν τα πραγματα ειναι ρευστα και οχι ξεκαθαρα.
Ειναι ομως αμφιπλευρη, οσα χανω εγω, χανει και ο αλλος.
Ουσιαστικα η απορριψη καμια φορα μπορει να υποδηλωνει και το οτι ο απορριπτων δεν αντεχει τους αλλους διπλα του,οχι δεν θελει, δεν αντεχει.
Οσο για την φιλια μου, εχω επεξεργαστει μεσα μου τοσα πολλα ζητηματα τις τελευταιες μερες. Με βοηθησε πολυ ο διαλογος εδω.
Δεν τα γραφω, γιατι θα χρειαστω πολλες σελιδες και δεν θα ηθελα να κουρασω.
Σ ευχαριστω κοριτσι μου. Φιλακια.