Μία απο τις αγαπημένες μου σειρές είναι οι Simpsons
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...SimpFamily.png
Printable View
Μία απο τις αγαπημένες μου σειρές είναι οι Simpsons
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...SimpFamily.png
θεοφανια οτι πεις,αφησε μας στην ησυχια μας να μιλησουμε εμεις εδω για συννεφα μια και δεν σε ενδιαφερει το θεμα και θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι
Αν αυτό κατάλαβες απ\' όλη την κουβέντα λυπάμαι αλλά είσαι απλά ηλίθια....Quote:
Originally posted by xrisa
Ειλικρινά είναι αστείο...ξεκαρδιστικό....Σίγ� �υρα θα είχες μεγάλη επιτυχία κοπέλα μου σε μεσημεριανή εκπομπή του Star ....Και εδώ απλά σταματάω να ασχολούμαι μαζί σου...Είσαι από τα άτομα που απεχθάνομαι...Κομπλεξική...
σωστός ο vince! :)
Κι εγώ τους λατρεύω τους Simpsooooons!!!!!!!
Παιδια τα οποια προβληματα δεν δικαιολογουν τις υβρεις.
θυμαμαι πριν 4 καλοκαιρια δεν εχανα με τιποτα το \"παντρεμενοι με παιδια\" (αλ μπαντυ)
Θεικο. Το εβλεπα στο Μακεδονια οταν το χε. :)Quote:
Originally posted by Empneustns
θυμαμαι πριν 4 καλοκαιρια δεν εχανα με τιποτα το \"παντρεμενοι με παιδια\" (αλ μπαντυ)
Αν είσαι φαν των Simpsons επιβάλλεται να είσαι και του Al....
καλό! Ιδίως η ξανθιά κόρη!! :PPPQuote:
Originally posted by Empneustns
Παιδιά, η top σειρά τα 3 τελευταία χρόνια είναι ο Dexter :D
Αγαπημενη σειρα ολων των εποχων για μενα \"X-Files\".
Anyway...σας χαιρετώ για την ώρα...Μετά την \"εποικοδομητική\" συζήτηση λέω να χαλαρώσω λίγο...:P Και να παρακολουθήσω λίγο Χορταρέα που πρότεινε η φίλη μας Θεοφανία :P
Χάρηκα για τη γνωριμία all (but one) :P
ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ Ή ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ.Quote:
Originally posted by xrisa
Αυτό είναι το πρόβλημά σου? Γιατί άνοιξα καινούργιο τόπικ αντί να το θέσω σε παλιότερο?? Γιατί ήθελα να κάνω νέα αρχή.... Γιατί δεν το σκέφτηκα να συνεχίσω μια παλιότερη συζήτηση...Σου αρκούν αυτοί οι χαζολόγοι?
ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΕΝΑ ΟΛΟΪΔΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΑΔΙΚΑ
πές τα ρε manthes ;)
Καληνύχτα χρύσα...