του λες οτι εχει απολυτο δικιο γιατι φοβασαι οτι θα αρχισει να στη λεει σε λιγο ενω εσυ δε ξερεις ποιο δρομο να παρεις και αν ειναι σωστο να εισαι γκει
Printable View
Δεν ειναι κλειδωμενα απλα πρεπει να φτασει τα 60
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
κανενα ιμελ δεν εχεις να της δωσεις για να της μιλησεις αν νομιζεις οτι αυτο με εκνευριζει :-)
Δε χρειαζεται.ας το παμε σιγα σιγα κοριτσια.οποτε θελετε
Εγω ειμαι πηνελοπη.θα περιμενω
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Παιδια δεν ξερω τι παιζει με τα μηνηματα αλλα επειδη δεν εχω ιδεα , αν θελετε καντε μου add , αν πρεπει να φτασω τα 60 οπως ειπε η Ιωαννα τοτε υπομονη για πμ χαχαχα :-P
Σε ανθρώπους που αξίζουν την προσοχή μου, έχω να δώσω πολύ περισσότερα πράγματα από ένα email... όλοι οι άλλοι είναι απλώς νούμερα άνευ αξίας.
Αυτό που εκνευρίζει εσένα, είναι η ολοφάνερη κατωτερότητα που εκπέμπεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Είσαι μεγάλο νούμερο και το ξέρεις, αλλά δεν θέλεις αλλάξεις, και βασικά δεν μπορείς ν' αλλάξεις... βρωμάς εγωισμό κι αισθήματα ανωτερότητας που δεν σου ανήκουν.
αυτη τη φραση που λεει στου κουφου τη πορτα οσο θελεις βροντα τη θυμασαι η χρειαζετε να στη θυμισω
Τοννι κι εγω νουμερο ειμαι ρε φιλε αυτουσ που βλεπεισ να αξιζουν ειναι αυτοι που πηγαν ολα καλα οι υπολοιποι ειμαστε τραυματισμενοι νουμερα βλακεσ ψυχακια καραγκιοζηδεσ κλπ ξερω οτι ειμαι απωθητικοσ για μια γυναικα αλλα δε νομιζω οτι μεγαλωνετε σωστα για να εκτιμησετε το φαι που τρωτε και το σπιτι που μενετε δυστυχωσ ετσι ειναι ολη η νεολαια
νομιζεις οτι δε φαινεται οτι ολα αυτα που γραφεις τα γραφεις γιατι νομιζεις οτι με εκνευριζουν ξερεις ποσους τετοιους εχω δει σαν εσενα αλλα ολοι ηταν ιδιοι.τοση ωρα που μου μιλας για οτι κανεις ξερεις τι σκεφτομαι οταν τα ακουω