το ξέρω ότι αυτό που δεν ξέρω πρέπει να το μάθω( τι είπα πάλι??)...αλλά.....μου έχει φύγει όλη αυτή η τρέλα (γιατί η άλλη παραμένει...), αυτό το πάθος αλλά νοιώθω πως τον χρειάζομαι...μάλλον κακώς κάνω ε?
Printable View
το ξέρω ότι αυτό που δεν ξέρω πρέπει να το μάθω( τι είπα πάλι??)...αλλά.....μου έχει φύγει όλη αυτή η τρέλα (γιατί η άλλη παραμένει...), αυτό το πάθος αλλά νοιώθω πως τον χρειάζομαι...μάλλον κακώς κάνω ε?
χαχα...αχ ρε maria.. μ\'αγαπάει, την μαργαρίτα πρέπεινα την μαδήσω λέγοντας..τον αγαπάω, δεν τον αγαπάω...! νομίζω πως σε αυτή την φάση που βρίσκομαι δεν μπορώ να αγαπήσω κανέναν, αδώ δεν αγαπάω τον εαυτό μου, τους άλλους πως μπορώ να τους αγαπήσω?
χαχαχαχαχαχα... τι ειπες παλι βρε θηριο????
Κοιταξε κανεις μα κανεις δεν πρεπει να σου πει...ειτε το τι θα κανεις , ειτε το τι θα αισθανθεις!!!...
ποσα χρονια εισαι στην σχεση μαζι του??? Μπορεις να μιλησεις πια για αυτο που ονομαζουμε: \"δυναμη της συνηθειας\"???
καλο κουραγιο παντως εγω σας αφηνω δεν ειναι δικος μου ο πσ.ιπομονη παιδια
είμαστε 3 χρόνια...ναι νομίζω πως ίσως μπορώ να πω \"η δύναμη της συνήθειας\".....σκ....νοιώθω...α κόμα και γι΄αυτό τύψεις νοιώθω....νομίζω πως τον χρησιμοποιώ...γαμ....το...όλα χάλια είναι, πως μπορεί να είναι όλα χάλια???? πως? γιατί? γιατί τίποτα δεν πάει καλά???
γεια σου μαράκι...όλες μικρούλες του τις λέει ε??:) θα τα πούμε, καλή μέρα να έχεις...
nai oles o poniroulis.xixixix
βρε χαζουλια....αφου ολες ειστε μικροτερες απο εμενα...Πώς θα σας λεω???
μεγαλουλια???? χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι.......... .......
Μαρια, by the way... τι ηθελες να πεις με το: \"παντως εγω σας αφηνω δεν ειναι δικος μου ο πσ\"????? εεε????
γιατί εσύ πόσο είσαι αν επιτρέπεται Mister lostsoul?;)
den einai dikos mou o ipologisths enoousa mikrouli mou lol
dear lostsoul, μην φοβάσαι, πες μας πόσων Μαίων είσαι...χιχιχιχι...σου υπόσχομαι να μην γελάσω...!!!
;)
:P
:P
Να σου πω εγω να σου φυγει η απορια?Ειναι 31.εγω ειμαι 28.Εσυ?:P
ε, εντάξει, δεν είναι και τρομερό...εγώ είμαι 25.έτσι λέει η ταυτότητα, εγώ πάντως νοιώθω 45...
εγω νιωθω 105 λολ
αχ τι καλά έλα ν\' ανοίξουμε μαζί ένα γηροκομείο... έχω επιχειρηματικό μυαλό!! θα κάνουμε χρυσες δουλειές....όοοολα καλααααά, όοοοολα καλάααα θα μας πάνε... με λένε Μαρία-Αντουανέττα και είμαι καλά (τυχαίο παράδειγμα ονόματος, μην παρεξηγηθείς maria)....μπουχουχου, χάλια τα νεύρα μου, χάλια....