Άσε που στις υπογραφές που θέλουν να βάλεις ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ. χι χι χιQuote:
Originally posted by ξανα-ξ
Γιατι ειναι πεθερικα :)
Printable View
Άσε που στις υπογραφές που θέλουν να βάλεις ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ. χι χι χιQuote:
Quote:
ρε δεν πα ναναι και αστροναυτες....
:P
Στους ανθρωπους δωσανε γλωσα και αυτια.
Οποιος ξερει τι σημαινει αυτο εχει καλως.
Οι υπολοιποι απλα θα περιμενουν.
Και σορρυ κιολας αλλα δεν κανω κοπο να πεισω κανενα, εχουμε και δουλειες.
Βερ μερσω.
ξανα-ξου,
σορρυ αλλα απο τις απαντησεις σου καταλαβαινω οτι εχεις φτιαξει μονος σου το προβλημα χωρις να υπαρχει.
Οι γυρω σου ενιοτε μπορει να εχουν απαιτησεις, αυτο δεν μας λεει κατι.
Εκτος αν θες να τρεχεις οπως σου οριζουν οι διπλα σου.
Ακου πεθερικα...!!!
Πλακα κανω,δεν εχω πεθερικα κι ευχομαι να μην αποκτησω,αλλα δεχομαι την κριτικη σου.Μιλαω γενικως για στενομυαλια.
βρε τι εχεις με τα πεθερικα???
γονεις της γυναικας σου θα ειναι, μπαμπουλες ειναι????
Εγω αντιθετως δεν εχω κανενα προβλημα.
Στενομυαλια υπαρχει παντου, ισως ακομα και στο κεφαλι μας....
Quote:
Originally posted by VERONIKA
καλημέρα σε όλους,
μετά από ένα φανταστικό 5μερο- ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ lostsoul- είμαι έτοιμη να συμμετέχω στην καθόλα επικοδομητική κουβέντα μας.
Αγαπητέ μου lostsoul μάλλον πρέπει να διευρύνεις τους ορίζοντες σκέψης σου. Άσε τις κόκκινες κάρτες για τον Νικοπολίδη κι άκου!!!
Ο άντρας μου ήξερε για την ύπαρξη άλλου άντρα πριν από εμένα. Το διεσθανόταν. Ήξερε ότι δε μου αρκούσε στη δεδομένη φάση της ζωής μου. Δεν το ενέκρινε βέβαια ούτε του ήταν εύκολο. Από το να με βλέπει όμως να γίνομαι φυτό, είχε τη γενναιοδωρία να το δεχτεί.
Μη βιάζεσαι να κατακρίνεις. Απλά δεν μου ταίριαζε ο τρόπος αγάπης που μας μαθαίνουν οι συντηρητικότεροι απο εμάς γονείς μας.
Προτίμησα λοιπον να μην ευνουχίσω τον εαυτό μου και έζησα τη στιγμή μου με απόλυτη ειλικρίνεια. Και σε ρωτω. Δεν είναι προτιμότερο από το να χαπακώνομαι με χαναχ ή απ\'το να βάζω τα χέρια κάτω από τα σκεπάσματα κάθε βράδυ και να φαντασιώνομαι μια ζωή που δε θα ζήσω?
μπραβο σου λοιπον veronica...ετσι ειναι! και την επομενη φορα που θα παρουσιαστει καποιο αλλο προβλημα σε εσενα ή τον αντρα σου (οπως τον αποκαλεις..και χαιρομαι για την διευκρυνιση σου γιατι \"ξεκαθαριζει πολλα!!!) , τοτε αστον και αυτο να παει με καμια αλλη, μετα εσυ πηγαινε και εσυ με καποιον αλλο και παει \"σοι το βασιλειο\"!!! Πολυ ωραια , πολυ ωραια...
Και απο την αλλη εσυ σεβεσαι παντα τις γνωμες των αλλων και δεν τους κατακρινεις....εεε βεβαια ετσι ειναι , εαν και εμενα μου ακουγεται λιγο εως πολυ οξυμωρο ολο αυτο!!!
Δεν πειραζει ομως , κρατα την αποψη σου για την ζωη γενικοτερα και ασε μας εμας να πορευομαστε στα δικα μας θελω, στις δικες αποψεις χωρις παραπετασματα καπνου...αλλα με αληθινη και ολοκληρωτικη αγαπη....τουλαχιστον μεχρι αυτη να \"ξεφτισει\" για καποιους λογους....
αλλα παρακαλω πολυ να διευκρυνισω κατι σε αυτο το σημειο!!! ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου, ολα να πηγαινουν καλα τοσο σε εσενα οσο και ολη την οικογενεια σου!!!
Φιλικα....
καλέ μου lostsoul,
δεν είπα ποτέ ότι η μόνη λύση μας θα είναι πάντα οι άλλοι. Αν όμως δε θα μπορώ να είμαι εγώ η λύση στο πρόβλημά του, τότε θα προτιμήσω να είναι κάποια άλλη από το να παραμείνει με το πρόβλημα.
Επίσης είναι απόλυτα σαφές ότι πιστεύω ακράδαντα ότι ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τον τρόπο ζωής του. Εγώ απλά ΔΕΝ τον κατακρίνω και δεν βγάζω οποιουδήποτε χρώμα κάρτες.
Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις την ολοκληρωτική αγάπη που αναζητάς.
Αναρωτιέμαι όμως τι θα κάνεις αν και όταν \'\'ξεφτίσει\'\' όπως λες.
Εγώ βρήκα τρόπο να την ανανεώσω. Με πολύ ανοιχτο μυαλό.
Εσύ? Απλά θα την αφήσεις να χαθεί?
Μήπως τα περαπετάσματα καπνού όπως λες μας δείχνουν το σημείο που θα ανάψουμε ξανά φωτιά?
Σ\'ευχαριστώ εγκάρδια για τις ευχές σου. Είναι πιότερο ευπρόσδεκτες λόγω της διαφωνίας μας.
Εγώ πάλι σου εύχομαι να ξεπεράσεις όποιο θέμα σε απασχολεί με όποιο τρόπο επιλέξεις.
Πολύ πολύ φιλικά
Οποτε εσυ ζεις χωρις παραπετασματα καπνου, ενω οι αλλοι εχουν ριξει καπνογονα....Quote:
Originally posted by lostsoul
Δεν πειραζει ομως , κρατα την αποψη σου για την ζωη γενικοτερα και ασε μας εμας να πορευομαστε στα δικα μας θελω, στις δικες αποψεις χωρις παραπετασματα καπνου...αλλα με αληθινη και ολοκληρωτικη αγαπη....τουλαχιστον μεχρι αυτη να \"ξεφτισει\" για καποιους λογους....
Εσυ ζεις με αληθινη και ολοκληρωτικη αγαπη ενω οι αλλοι πουλανε παραμυθα χοντρη.....
Και κατα αλλα δεν κρινεις τους αλλους, ολοι εχετε δικαιο αρκει να συμφωνειται μαζι μου.
Εγω θα σου πω το εξης:
Εχω δει αρκετους που λενε τετοια λογια οπως εσυ να τους βλπεω να την πεφτουν εξω απο το γαμο τους και το δουλεμα να πηγαινει συνεφο.
Καποια στιγμη εσεις οι \"ειλικρινεις\" θα πρεπει να μαθεται οτι η ειλικρινεια κοστιζει παρα πολυ για να την πειτε οχι στην/στον συντροφο σας αλλα στον ιδιο τον εαυτο σας....
κοιτα να δεις μικρη μου βερονικα....,
την μεγαλη μου αγαπη εγω την αναζητησα και την βρηκα!!! την ειχα διπλα μου για 4 χρονια κοντα.... ή τουλαχιστον ετσι νομιζα!!!
Εδωσα και πηρα πολυ αγαπη....αλλα δεν πηρα ειλικρινεια ενω εδωσα μπολικη και απο αυτη... αρα λοιπον λεω να συνεχισω να δινω και ειλικρινεια και αγαπη ελπιζοντας οτι καποια στιγμη θα \"ανταμειφτω\" στην ζωη μου για ολα αυτα....
Ποια ομως ειναι η \"διαφορα\" μεταξυ εσενα και εμενα ???
Οταν ειδα οτι αυτη η αγαπη δεν μου πηγαινε πια, ισως γιατι αυτη με εσπρωξε σε αυτο που λεμε αγχωτικη διαταραχη, τοτε την εκοψα οριστικα και τραβηξα τον δρομο μου για αλλου, χωρις πισωγυρισματα και χωρις \"καβαντζες\"...
Και αφου επιμενεις οτι ακολουθησες το καλυτερο για εσενα...θα σου πω οτι εγω που ακολουθησα τελειως μα τελειως διαφορετικο δρομο απο εσενα και παλι ειμαι μια χαρα!!! ναι ειμαι μια χαρα!!! (ααα...! και σε ευχαριστω επισης για τις ευχες σου)
να σου πω τελος οτι το παραπετασμα καπνου χρησιμοποιειται προκειμενου να \"ξεγελασεις\" τον αλλον.... ευχομαι στην δικη σου περιπτωση να μην καταφερες να ξεγελασεις και τον ιδιο σου τον εαυτο!!!
Γιατι δυστυχως ολα εδω πληρωνονται καλη μου βερονικα... Δυστυχως!
Τι να κανεις ομως? Σφιγγεις τα δοντια και συνεχιζεις.....
Και οταν μια αγαπη \"ξεφτισει\"...τοτε την αφηνεις βερονικα και πας καπου αλλου... δεν εχει comeback η αγαπη...γιατι ποτε το μεγεθος της δεν θα ειναι το ιδιο!!!
ciao bella....
Γλυκέ μου lostsoul.....,
χρησιμοποιείς τοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ τον πρώτο ενικό- εγώ, βρήκα, πήρα, έδωσα,είμαι- που με έπεισες ότι όντως βρήκες την αληθινή αγάπη.
Αγαπάς ολοκληρωτικά ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ
Quote:
Originally posted by krino
Οποτε εσυ ζεις χωρις παραπετασματα καπνου, ενω οι αλλοι εχουν ριξει καπνογονα....Quote:
Originally posted by lostsoul
Εσυ ζεις με αληθινη και ολοκληρωτικη αγαπη ενω οι αλλοι πουλανε παραμυθα χοντρη.....
Και κατα αλλα δεν κρινεις τους αλλους, ολοι εχετε δικαιο αρκει να συμφωνειται μαζι μου.
Εγω θα σου πω το εξης:
Εχω δει αρκετους που λενε τετοια λογια οπως εσυ να τους βλπεω να την πεφτουν εξω απο το γαμο τους και το δουλεμα να πηγαινει συνεφο.
Καποια στιγμη εσεις οι \"ειλικρινεις\" θα πρεπει να μαθεται οτι η ειλικρινεια κοστιζει παρα πολυ για να την πειτε οχι στην/στον συντροφο σας αλλα στον ιδιο τον εαυτο σας....
καλε μου κρινο,
και ομως ετσι ειναι!!! ετσι ειναι οσο κι αν σε \"ποναει\".... Μερικοι εχουμε επιλεξει να ζουμε στην ειλικρινεια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .σταματα πια αυτην την \"πιπιλα\" δεν κουραστηκες? εγω κουραστηκα παντως....Που ειναι ο σεβασμος ο δικος σου ρε φιλε, οταν αμεσως πας και ποσταρεις πανω στο καθετι που θα πει καποιος αλλος (ααα.... εγω τωρα ποσταρα απλα γιατι εχω χασει λιγο την μπαλα με εσενα και την βερονικα)
Μακαρι να σας ειχα εδω διπλα μου και να μπορουσαμε να συζητουσαμε προσωπο με προσωπο, αλλα δεν γινεται....
και τελος μικρουλη μου, που ξερεις εσυ τι νιωθει καποιος αλλος, εσυ που δεν κρινεις???? (οπως λες)...
μπορει η ειλικρινεια να μας εχει ηδη κοστισει και ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΕΞΕΙ... you never know my friend!!! you never know!!!
Υ.Γ. μια ερωτηση που ηθελα καιρο να σου κανω: το nickname σου \"κρινο\" ειναι απο το λουλουδι? ή επειδη θελεις να \"κρινεις\" συνεχως τα λεγομενα των αλλων αλλα να λες συνεχως οτι δεν κανεις κατι τετοιο? ...
αντε γιατι εχουμε και δουλειες αδερφουλη...αντε μου!!!!
Φιλικα παντα.... ετσι?
Με δουλευεις ετσι? Ενω εσυ οχι εεε? Ουτε χρησιμοποιεις το πρωτο ενικο , ουτε αγαπας τον εαυτουλη σου εεε?Quote:
Originally posted by VERONIKA
Γλυκέ μου lostsoul.....,
χρησιμοποιείς τοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ τον πρώτο ενικό- εγώ, βρήκα, πήρα, έδωσα,είμαι- που με έπεισες ότι όντως βρήκες την αληθινή αγάπη.
Αγαπάς ολοκληρωτικά ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ
Καλα... πλακας μας κανεις? ή σου τελειωσε το παλιο σου προβλημα...και ξεκινησε καποιο αλλο?...... και εαν ειναι ετσι, θα πρεπεις να βρεις και αλλον \"συντροφο\"... περαν του αντρα σου....εννοειται!
Φιλια πολλα.....
Λοστσόουλ, να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί τόση πόρωση με την επιλογή της Βερόνικα; Οκ, δεν συμφωνείς και είναι θεμιτό, αλλά εδώ μέχρι και κατάρες του στυλ, \"όλα εδώ πληρώνονται\" της πέταξες λες και το έφαγες εσύ το κέρατο.
Δυστυχώς επαναλαμβάνομαι, αλλά τελικά είμαι σχεδόν σίγουρη πως έχει καεί ακριβώς από τέτοια περίπτωση.....
καμια σχεση αγαπητη μου θεοφανια, καμια απολυτως σχεση!!! και επισης πιστεψε με καμια απολυτως \"πορωση\" δεν εχω...και πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι δεχομαι τετοια επιθεση και απο εσενα τωρα.
εχω απεναντι μου δυο ανθρωπους, τον κρινο και την βερονικα, στους οποιους απλα λεω την αποψη μου, δεν κρινο οπως ο κρινο (ειδες κανει και ριμμα...χιχιχιχι)
Τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο...
ααα... και μου φαινεται πως δεν διαβαζεις ολα τα μνμτ μου, ή τουλαχιστον δεν τα διαβαζεις ολοκληρα.... Σεβομαι παντα τις επιλογες του αλλου, χωρις να σημαινει οτι αυτος θα με κανει να τις ακολουθησω κιολας.. ελεος πια ρε παιδια!!!! ελεος...
τι ειπα πια ο χριστιανος???!!!! (ωχχχ, αυτο δεν θα αρεσει στον κρινο τωρα)
χιχιχιχιχαχαχαχα......
Λοστσόουλ, έχω τσακωθεί και βριστεί με τον κρίνο άπειρες φορές και όσο για τη βερόνικα ούτε που την ξέρω, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν σου κάνω καμία επίθεση μπαίνοντας στην \"ομάδα\" των διαφωνούντων.
Διακρίνω μια εμονή στα λόγια σου και παρόλο που στο τέλος κάθε κειμένου προσπαθείς να το μαζέψεις λέγοντας πως σέβεσαι τις επιλογές των άλλων, δεν δείχνεις καθόλου να το πιστεύεις. Σόρι, αλλά αυτό μου βγαίνει...