Έχει ξεκινήσει ένα κύκλο βιταμινών, τίποτα χημικό ακόμα, είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα που βρήκα , όποιος θέλει πληροφορίες ας μου στείλει πμ να δώσω στοιχεία. Οπότε πιστεύω οτι εκεί οφείλεται το ότι τις τελευταίες μέρες άρχισε να νιώθει πιο δυνατός γιατί είχε τρομερές αδυναμίες και αίσθημα κόπωσης. Αυτό παράλληλα με πολύ κουβέντα και θετική ενέργεια γύρω του.
Χημείες ξεκινάμε την Δεύτερα και συνεχίζουμε να τα κάνουμε παράλληλα. Θέλω να πιστεύω πως οι επιπτώσεις των χημο θα είναι όσο το δυνατόν μικρότερες με αυτόν τον τρόπο.
@serios ναι, κι εγώ αυτό πιστεύω, δεν επικρατεί καθόλου κλίμα πένθους στο σπίτι μας, ίσα ίσα έχουμε όλοι μια πίστη πως όλα θα πάνε καλά. Ίσως βρισκόμαστε σε άρνηση, αλλά δεν με νοιάζει γιατί και η άρνηση μας βολεύει τώρα.
Στον ίδιο δεν είπα ολόκληρη την αλήθεια, αν και πιστεύω πως το γνωρίζει, αλλά θεώρησα οτι μάλλον δεν ήθελε να ακούσει παραπάνω. Οπότε του είπα όσα έκρινα πως μπορούσε να αντέξει σε αυτή τη φάση. Επίσης βρήκαμε έναν πολύ καλό γιατρό που τον εμπιστεύτηκε και ο ίδιος και έδειξε διάθεση να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα χωρίς να τον θεωρεί τελειωμένο.