Originally posted by sabb
Quote:
Originally posted by vince
Sabb, αν μη τι άλλο, μου έχεις εμπνεύσει θαυμασμό με το επαναστατικό σου πνεύμα και την μη υποταγή σου στην σκλαβιά και την ιδεολογία του συστήματος.
Ξέρεις είναι στιγμές που αναρωτιέμαι άν οι κατοχές απο τους εξουσιομανείς ήταν η δικαιολογία για να μασήσουμε την ολιγαρχία της δήθεν παγκοσμιοποιημένης δημοκρατίας. Καθότι όπου τρύπα και ένας ποντικός...απλά όλοι αυτοί έχουν γίνει μια παρειτσα πλέον.
Η κοινωνία έχει πάθει αμνησία με την παγκοσμιοποίηση. Όπως ξεχνάμε τι σκατά τρώμε για χάρη της οικονομικής κρίσης, έτσι πεινάμε και ξεχνάμε τι σκατά τρώγαμε...
Sorry που ξέφυγα λίγο από το αρχικό θέμα..
Φίλε μου vince, το βάρος της λέξης \"επαναστατικός\" δεν μπορούν να το αντέξουν οι ώμοι μου, πολλοί λίγοι στην ιστορία της ανθρωπότητας θα μπορούσαν να ανταποκρίνονται στην έννοια της..
Το μόνο ίσως που κατάφερα να κάνω στη ζωή μου, είναι να προσπαθώ να προσαρμόζω την καθημερινότητα μου σύμφωνα με τα δικά μου θέλω και αξίες, κι όχι αυτά που θέλουν να μας πλασάρουν οι υπηρέτες του συστήματος.. Παρ\' όλα αυτά - για λόγους επιβίωσης κι όχι ιδεολογικούς - αναγκαστικά δεν μπορώ παρά να λειτουργώ μέσα στο σύστημα, απλά για την ενημέρωση μου προσπαθώ να αντιστέκομαι όσο μπορώ στην \"κιτρινίλα\"..
Σ\' ευχαριστώ όπως και νάχει για την θετική σου διάθεση απέναντι μου...