Τα λεμε μετα οποιαδηποτε επικοινωνια ευπροσδεκτη
Printable View
Τα λεμε μετα οποιαδηποτε επικοινωνια ευπροσδεκτη
Το ξέσπασμα σου στο φόρουμ ξεκίνησε πριν 3 μέρες. Άρα υπάρχει κάποια πρόσφατη αιτία, εφόσον η κοινωνία, παραμένει η ίδια, δλδ ένα χάλι, κι εμείς η εύκολη της λεία.
Για την κοινωνικη μου κατασταση δεν μπορω να κανω τιποτα , θα ερθει το οριστικο τελος μου
Με λιγα λογια και αν θελετε με πιστευεται χωρις να θελω να το παιξω καποιος : Εχω υψηλη ευφυια , ειμαι μορφωμενος ανθρωπος , δεν εχω τελικα καν ψυχωση , καλος ανθρωπος σε γενικες γραμμες μου αρεσει να προσφερω , δεν εχω πειραξει ποτε μυγα , εχω τις απαιτουμενες κοινωνικες δεξιοτητες να αντεπεξερχομαι σε συνηθισμενες δυσκολιες της ζωης χωρις να ειμαι σουπερ και αντιμετωπιζω εξωγηινες καταστασεις
Βεβαια ειμαι τελειως απομονωμενος (ειδικα τωρα) και δεν βλεπω να αλλαζει αυτο
Ενα βαθμο γελοιτητας των καταστασεων που αντιμετωπιζω το θεωρω αποδεκτο , αλλα εδω μιλαμε για..............................
Χορευουν στο κεφαλι μου και ολοκληρη κοινωνια απαξοιει να μου στειλει εστω και και ενα email.
Τουλαχιστον ειχα λιγη επικοινωνια εδω κατι ειναι και αυτο....
Επεσα μια τοπικη κοινωνια πανω μου και τους ζητουσα εστω και ενα email και δεν εστελνε κανεις .... αυτο ειναι επικοινωνια
Ανωνυμο email
Παω να ξεκουραστω παλι...
Δημοσια κοινοποιηση facebook παμπολλες φορες ..... καταλαβαινεις τι σου περιγραφω?