μπραβο ρε winston man
πραγματικα συγχαρητηρια!!!! ;)
Printable View
μπραβο ρε winston man
πραγματικα συγχαρητηρια!!!! ;)
Quote:
Originally posted by Winston_man
Το πηρα αποφαση θα παω για οδηγηση. Φτιαχνω τα χαρτια μου και συντομα αρχιζω μαθηματα. Ηθελα να σας το πώ. :)
καιρος ηταν....
ωρα να βαλεις μπροστα πραγματα που ηθελες να κανεις καιρο....
Πιστεύω πως δεν έχεις καταλάβει ότι μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις. Πρέπει να ανακαλύψεις τις δυνάμεις σου που δεν είναι λίγες. Και εξηγώ.
Απ\' ότι κατάλαβα
1ο)έχεις τελειώσει μια σχολή,κάτι που το έκανες μια χαρά και είναι πολύ δύσκολο για άτομα με τέτοια προβλήματα,
2ο)κάνεις ομαδική θεραπεία, κάτι που είναι δύσκολο ακόμη και για κάποιους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα γιατί δεν είναι μια απλή κοινωνική επαφή αλλά ανοίγεις την ψυχή σου σε αγνώστους και
3ο) είσαι χωρίς ηρεμιστικά!!!(κάτι που θα κάνω κι εγώ που έπαθα κρίση άγχους πριν ένα μήνα και είμαι με atarax)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και πρέπει να συνεχίσεις.....
Επίσης πιστεύω πως οι νέες εμπειρίες όπως αυτή της ομαδικής θεραπείας θα σε βοηθήσουν πολύ και ειδικά αν ερωτευτείς ή αν βρεις μια δουλειά που θα υπεραπασχολεί το μυαλό σου.
mprabo mprabo mprabooooooooooooooooo!eyxomai grhgora kai sthn katakthsh toy epomenou stoxou!
Γεια σας παιδια. Σημερα στο ψυχοθεραπευτικο κεντρο που παω εχει παλι παρτυ. Αυτη τη φορα των Χριστουγεννων. Στο προηγουμενο δεν πηγα τελικα οπως σας είπα. (Πριν περιπου μια βδομαδα) Δεν μπόρεσα. Τους το ειπα και εδειξαν κατανοηση. Σημερα τους ειπα θα παω αλλα ξεκαθαρισα οτι δεν θα τραγουδήσω. (Ειμαι σε μια ομαδα που λεει τα καλαντα) Απλα θα παω. Καλα ως εδω αλλα... και μονο που σκεφτομαι το βραδυ που ερχεται και το παρτυ με πιανει κρυος ιδρωτας στη κυριολεξια και ταχυκαρδια. Παλι αισθανομαι πολλες ανασφάλειες και καθολου ανετα. Δεν θελω να πάω. :( Αλλα απτην αλλη πρεπει. Τι να κανω?? Να παρω 1-2 ηρεμιστικα σκεφτομαι και να παω αλλα αν ουτε αυτα δεν με πιασουν? Φοβαμαι μην παθω κριση. Εδω μονο στη σκεψη οτι θα παω με πιανει φοβος... Τι να κανω?? Ευχαριστώ.
Εγώ θα σου πρότεινα,
να εκτεθείς σε αυτό που φοβάσαι και να πας.
Στην δική μου την περίπτωση τις πιο πολλές φορές είναι να βρω το κουράγιο να κάνω ένα ντου και να βγω από την πόρτα. Μετά από αυτό είτε ιδρώνω είτε όχι, είτε αισθάνομαι ο εαυτός μου είτε όχι, την δουλειά που πρέπει/θέλω να την κάνω θα την κάνω.
Για αυτό θα σου πρότεινα Winston να πιέσεις το εαυτό σου και να βγεις από την πόρτα. Είτε κάνεις ένα βήμα είτε χίλια, είτε ιδρώσεις είτε όχι, είτε αισθανθείς άσχημα είτε όχι, θα κάνεις καλό σε σένα.
Θα προσπαθησω να σκεφτομαι τα λογια σου λογκαν αν και ηδη αισθανομαι ασχημα. Ασχημα με την αδυναμια μου...
ολοι οι ανθρωποι εχουμε τις αδυναμιες μας.ετσι ειμαστε θνητοι.κουραγιο.......
Πάνε στο πάρτυ ακόμη κι αν χρειαστείς να πάρεις από πριν κάποιο ηρεμιστικό. Το θέμα είναι απλά να πας, χωρίς να πιεστείς αφόρητά όμως. Αν αποφασίσεις επίσης ότι στο πάρτυ δεν χρειάζεται να κάνεις πράγματα που δε θέλεις πχ να χορέψεις ή να φορτωθείς ενοχλητικές παρέες κλπ αλλά να είσαι ο ευατός χωρίς να γίνεσαι αρεστός σε κανένα, τότε νομίζω πως δεν έχεις να φοβιθείς τίποτα. Συμφωνώ και με τον lllogan που σου λέω ότι αν πέσεις στη θάλασσα θα κολυμπήσεις....:cool:
τελικα πως τα περασες στο παρτυ winston μου?:)
Γεια σου Φερρο εχουμε καιρο να μιλησουμε. Ολα καλα? Πως τα πας?Quote:
Originally posted by ferro
τελικα πως τα περασες στο παρτυ winston μου?:)
Πηγα στο παρτυ τελικα και δεν με φαγανε-ειμαι ακομα ζωντανος. :P :D
Ολα καλα. Δεν ανεβηκα στη σκηνη βεβαια να τραγουδησω με την αλλη ομαδα ουτε και χορεψα αλλα ολα καλα κυλησαν. Εφαγα, ηπια, μιλησα με αρκετους ολα καλα. Ειχα παρει και ηρεμιστηκο πριν καλου κακου και ημουν χαλαρος. Ηταν καλη εμπειρια. :)
χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!!
ειδες βρε που φοβοσουν αδικα?
εγω ψιλομετρια ειμαι,δουλεψα κατα διαστηματα αυτους τους μηνες που χαθηκα αλλα....τωρα ψαχνω τωρα παλι για δουλεια.
το κακο ειναι οτι εμπλεξα με το αλκοολ και συζηταμε με τους γονεις μου μηπως παω στα εξωτερικα ιατρεια του 18 ανω.
Μπράβο Γουίνστον!
Ευχαριστω παιδια να στε καλα. :)