Originally posted by Φοίβη
Quote:
Originally posted by weird
Ναι αλλα....
ποσο θα αξιζει?
Αν εκμηδενιστώ για χάρη του θα με πιάσουν τα αντιδραστικά μου μετά, θα ξενερώσω.
Ειμαι περήφανος ανθρωπος,
δεν μου αρεσει να τρεχω και να παρακαλώ ειδικά αν πρόκειται για το ξεκίνημα κι όχι για το τέλος μιας σχέσης.
...
και μου το λεγαν, \'όλοι μου το λεγαν.
Μην ασχολείσαι, θα σε κάνει να κολλήσεις, είναι εμπειρος, είναι ανθρωπος της νύχτας, θα σε κανει οτι θελει!
Εκει εγω....
και τώρα?
Χρειαζομαι εναν τροπο να ξεκολλησω καλύτερα, αντι να \"συρθώ στα πατώματα\"
Εδω ειμαι κολλημενη τωρα φαντάζεστε τι θα γίνει αν εχουμε και σεξουαλική επαφή και μετα?
Μετα παει,
αν συνεχίσει ετσι αυτός, εγω θα γίνω η τρελή μαριονέτα του.
Απο τη μια είσαι ένας περήφανος άνθρωπος που δεν ανέχεσαι να εξευτελίζεσαι. Απο την άλλη, αυτή τη στιγμή ένα κομμάτι σου λαχταρά να εκμηδενιστεί.
Προς το παρόν υπερτερεί η περηφάνια σου και...βαστάει τ\' άρματα...αλλά το κομμάτι που λαχταρά φωνάζει, ζητάει να το ακούσεις. Αν όμως ακούσεις μόνο αυτό το κομμάτι και πέσεις στα πατώματα, τότε ο περήφανος εαυτός σου θα αντιδράσει, θα φωνάξει κι αυτός, και το αποτέλεσμα θα είναι να ξενερώσεις...Γιατί και τα δυο είναι ισχυρά μέσα σου και μάχεται το ένα το άλλο, δεν μπορούνε να τα βρουνε.
Εκτός αυτού όμως, ακούω και κάτι ακόμα. Έναν φόβο για ένα μέλλον που δεν το γνωρίζεις, αλλά το φαντάζεσαι πολύ πολύ δυσοίωνο. Είσαι σίγουρη πως αν ακούσεις το κομμάτι που σου ζητά να εξευτελιστείς, θα καταλήξεις τρελή μαριονέτα του...νομίζω πως το περήφανο κομμάτι σου φοβάται οτι με αυτό τον τρόπο...θα πεθάνει!