Πες του για το quepin και ότι σου πει ...
Εστάλη από SM-J320F στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Πες του για το quepin και ότι σου πει ...
Νιώθει λες και δεν είναι ο εαυτός του.. Νιώθεις λες και είναι ξεχωρος από το σώμα του.. Σαν να μην είναι αυτός που είναι... Αυτό το πράγμα δεν είναι εύκολο να το περιγράψεις με λέξεις... Πως ακριβώς αισθάνεται.. Κάνει αγώνα για να το κόψει... Αλλά δεν μπορεί και δεν πρέπει απότομα
Ααα οκ κατάλαβα . Ναι τα αντιψυχοσικα είναι παλιοφαρμακα γενικά έχουν πολλές παρενέργειες. Αλλά σε πολλούς από εδώ κάνουν καλό
Καλά κάνεις αδερφέ. Το abilify ξέρω είναι από τα καλύτερα και νεότερα αντιψυχοσικα
Φίλε μου όχι μόνο είναι παλιόφάρμακα είναι απαράδεκτα... Είναι να λες όντως αυτό πέρασε από επίτροπη έγκρισης και το ενέκριναν;;; με είχε μπλέξει και εμένα ένας παλιόγιατρός με ένα αντιψυχωτικο, φίλε μου ήμουν ένας ζωτανος νεκρός.. Απορώ πως δέχτηκα να το πάρω...
Αλλά αυτό είναι η άγνοια μου και όταν εμπιστεύεσαι κάποιον που φέρει τον τίτλο του γιατρού ως αυθεντία και αυτός ξέρει....
Φίλε μου από τότε είμαι πάρα πολύ προσεχτικος.... Ούτε αντικαταθλιπτικο δεν θέλω να βάζω στο στόμα μου... Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα κόψω μαχαίρι...
Παω πάσο, στους σχιζοφρενεις... Εκεί στην κατάσταση που είναι αυτοί φίλε μου, ίσως και να είναι καλύτερα να λαμβάνουν ένα τέτοιο αντιψυχωτικο και μήπως και βοηθηθούν.. Και όσο βοηθηθούν και αν βοηθήθουν.
αφου εμφανισα διαφορα ντοκουμεντα το καταλαβατε επιτελους...
αν καποιον δε τον ζορισεις και προσπαθησει μπορει να το κουκουλωσει καπως αν δε σκεφτεται και πολυ
Αλλη μια κρύα νυχτα
Κ κυριολεκτικα
Αχ δε μαγαπαει κανεις. Τι νοιωθω συχνα. Ενα κενο. Κρυωνω