καλησπέρα!
Έχω πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ αλλά τις τελευταίες δυο μέρες ξεκίνησα πάλι να διαβάζω δειλά δειλά κάποια θέματα, γιατί έχω κι εγώ τα θεματάκια μου τα οποία με βασανίζουν πάνω από μια δεκαετία και τα οποία, για να πιάσω και το θέμα της θρησκείας, με απομακρύνουν ολοένα απ' το Θεό..
Υπάρχει το δίχως άλλο μια χημική ανισορροπία στον εγκέφαλό μου.. Δεν παίρνω χαρά από τίποτα.. Σίγουρα φταίνε οι ορμόνες και η καταγωγή μου από τον Αυστραλοπίθηκο, όπως ανέφερες σωστά Εξουθενωμένε, οι οποίες ορμόνες συντηρούνται δυστυχώς μέσα στο σώμα μου και που αφού δεν έχουν πια πού να εκτονωθούν, αφού δεν με απειλεί καμιά αρκούδα, γυρίζουν προς τα μέσα και με τρώνε..
Σίγουρα αν απειλούμουν καθημερινά από κάτι, πχ από άγρια ζώα ή φυσικές καταστροφές, θα ήμουν συνεχώς σε επιφυλακή και η αδρεναλίνη μου στα ύψη κι έτσι θα με βοηθούσε το σώμα μου να αντιδράσω και δεν θα πάθαινα κατάθλιψη γιατί θα ήμουν σε εγρήγορση.. Το ίδιο και με την πίστη στο Θεό..
Η βιολογία μας και η θρησκεία μας βοηθούσαν σε παλαιότερες εποχές όπου δεν είχαμε εξασφαλίσει κάπως τη ζωή μας..
Θα ήθελα να αναφερθώ και λίγο στο ποστ #29..
Κάπου αναφέρεις αυτό :
"Εαν ακουμπησουν μεταξυ τους, κατι πολυ κακο θα συμβει στο
δικο μας αλλα και στο διπλανο συμπαν. Ομως ισως προκυψει ενα καινουργιο
συμπαν. "
Αναφέρεσαι στην ένωση μεταξύ των δύο βρανών, της πάνω και της κάτω.. Δεν σκαμπάζω από αυτά τα θέματα, μιας και ούτε εγώ έχω σπουδάσει τίποτα, αλλά είδα ένα βίντεο τελευταία και κάπου έλεγε πως στην ένωση των δύο βρανών δημιουργείται μια μαύρη τρύπα..
Αυτό ήθελα μόνο να πω..
Να και το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=efCc...0jVru5Y_-TvbOE