Originally Posted by
Sagk86
Από ότι λέει ούτε εκείνος νιώθει καλά, απλά είναι όπως κάτι μας ενοχλεί κ δεν λέμε να πάρουμε την απόφαση να το αλλάξουμε γιατί θέλει κοπο κ χρόνο..
με ενοχλεί τόσο γιατί στα μάτια μου δείχνει παραμελημένος και αυτο ερωτικο μια φορά δεν το λες.. θα ήθελα να ξέρω πως το σκέφτεται κάποιος που δεν τον ενοχλεί, αν εισαι κάποιος από εκείνους σε παρακαλώ πες μου το σκεπτικό σου..
επίσης το παίρνω προσωπικά πως δεν τον ενδιαφέρει ούτε και πως δείχνει στα μάτια μου.
Τώρα για την έκφραση.. παλιά ήμουν πιο ηπια από ένα σημείο κ μετά που με κούρασε έγινα πιο χύμα, και αυτο γιατί κ εκείνος έκανε αφιλτράριστες παρατηρήσεις σχετικά με τη δίκη μου εμφάνιση ενίοτε.
Κάθε φορά που κάνει κάποιο βήμα μπροστά τον επιβραβεύω , του λέω θα πάμε να πάρουμε νέα ρούχα κλπ αλλά συνήθως μετά κάνει 2 βήματα πίσω κ αυτο με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ γιατί χάμω κ την ελπιδα!!
Για τη διατροφή ακόμα δεν είναι εφικτό γιατί δε μένουμε μαζί κι εκεινος τρώει ότι μαγειρεύουν σπίτι του, όπου μια δεν μαγειρεύουν καν και τρώει ότι βρίσκει από βλακείες και δεύτερον γιατί τις περισσότερες φορές που μαγειρεύουν δε τον βοηθούν ξαθολου... κ αυτο είναι ένα άλλο κεφάλαιο!!! Καθωσ Πιστεύω πως αυτο γίνεται από κόντρα σε εμένα.
Τέλος είπαμε να ξεκινήσουμε γυμναστήριο μαζί όποτε να δούμε αν τελικά αυτο θα ευδοκιμήσει...