Ακριβώς!!!
Να βάλω και εγώ ένα τέταρτο σενάριο?
Διεκδικείς αυτόν που θες,και όπου βγει!
Printable View
Το τριτο σεναριο ειναι σπανιο γιατι αμα θες καποιον δυσκολο να θες καποιον αλλον χωρις να πιεστεις. Και ριψοκινδυνο, ο αλλος μπορει να σου βγει κι αυτος μαλακας. Και το τεταρτο σεναριο επισης ακυρο......γιατι να τα φτιαξεις με το μαλακα; Για να σε κανει χαλια;;;;
Εννοείς αν είσαι κολλημένη με έναν μαλάκα? δεν κατάλαβα...
Αν είναι έτσι...περιμένεις να σου περάσει. Αναρωτιέσαι γιατί σου άρεσε ο μαλάκας, τι δεν πάει καλά, προσπαθείς να το διορθώσεις και να αυτοβελτιωθείς και να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου κι όταν έχεις κάνει αυτά τα βήματα κι έχουν πάει όλα καλά , τότε θα έρθει κι ο επόμενος που δεν θα είναι μαλάκας.
Ναι γιατι τα καλα παιδια σπανιζουν δεν θα το αναλυσω περαιτερω, τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται. Ελισαβετ, ναι, μαλακα υποτιθεται θελει η κοπελα στο σεναριο.
Για τη κοπέλα στο σενάριο δεν ξέρω
Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι θέλω κανένα μαλακα και αν μου αρέσει κάποιος ακλά δω ότι δεν ξέρει να φέρεται ξενερώνω και ξεκοβω όπως μου χει τύχει μια φορά σε αυτά τα τρία χρόνια......δλδ να μ αρέσει κάποιος αλλά να ξενερώσω επδ δεν μου βγάζει ασφάλεια για σχεση με τη συμπεριφορά του
Οσο γι αυτό που λέγαμε για τον συμβιβασμό δεν νομίζω ότι πρέπει κανένας να πιέζει τον εαυτό του.....
Ο έρωτας είναι και πρέπει να είναι κάτι που νιώθεις και στο βγάζει ο άλλος ενστικτωδώς.......να συμβιβαστείς οπότε με κάποιον που δεν σ αρεσει με την καμία ....Όχι
Να ρίξεις τα στανταρ σου και να συμβιβαστείς με κάποιον που ναι μεν σ αρέσει κάπως ....αλλα δεν έχεις καψούρα τρελή και ξεκινάει χλιαρά Ναι το έχω κάνει....μπορεί να το ξαναεκανα άμα ένιωθα ότι μου λείπει παρα πολύ μια σχέση...με.τη προοπτική να δω πως θα παει
Γτ άμα περιμενεις παση θυσία το απόλυτο......τον έρωτα που θες και θα σε τραβήξει με τον που το δεις.....φεξε μου και γλυστρισα...
Μπορεί να μην σου συμβεί και ποτέ
Εγω δε μιλησα για συμβιβασμο........μιλησα για το να πιεσεις τον εαυτο σου ωστε να σου αρεσει. Ποναει λιγο στην αρχη αμα θες καποιον αλλον αλλα αμα ειναι καλο παιδι και αξιζεις θα περασεις πολυ ωραια μετα. Το 'χω κανει αλλα με το λαθος ατομο στο παρελθον.
Eγω λεω χιλιες φορες μονος , παρα με τον λαθος ανθρωπο .......... αλλο αισθανομαι μοναξια , κι αλλο ειμαι μονος ...... εγω ειμαι μονος απο το 06 ( λογω κτθλψης ) , μενα διαλειμμα 4 μηνων , ε , δεν εχω παθει τιποτα , μια χαρα ειμαι ......σχετικως παντα ,...
και οσο κυνηγας κατι , τοσο δεν σουρχεται .............. αμα αισθανθεις καλα με τον εαυτο σου , τοτε σουρχεαι .......εκ πειρας μακρα αυτο .......