Άρα καταλήγεις στο ότι όλοι είναι σκάρτοι, να βγαίνουμε που και που να λέμε τον πόνο μας για να μην έχουμε απωθημένα, αλλά μόνοι μας θα μείνουμε και δεν υπάρχει λύση. Σωστά;
Printable View
Άρα καταλήγεις στο ότι όλοι είναι σκάρτοι, να βγαίνουμε που και που να λέμε τον πόνο μας για να μην έχουμε απωθημένα, αλλά μόνοι μας θα μείνουμε και δεν υπάρχει λύση. Σωστά;
Όποιος είναι κωλοχαρακτήρας δεν σημαίνει πως είναι και άρρωστος! Μπορεί κάλλιστα να είναι απλά κωλοχαρακτήρας. Κι επίσης όποιος είναι άρρωστος δεν σημαίνει πως κατά βάθος είναι το καλύτερο παιδί. Μπορεί επίσης κάλλιστα να είναι και άρρωστος και κωλόπαιδο ταυτόχρονα. Δεν καταλαβαίνω τις τόσες γενικεύσεις και νομίζω πως το λουλούδι παρεξηγήθηκε χωρίς να καταλάβει τι ήθελε να πει η Σόνια με το παράδειγμα της.
Όταν βλέπουμε όλους τους άλλους γύρω μας ως παλιοτόμαρα... κάτι δεν πάει καλά. Είναι η δική μας στρεβλή εικόνα που τους κάνει να φαίνονται έτσι. Γύρω μας υπάρχουν καλοί και "κακοί" άνθρωποι, στο χέρι μας είναι με ποιους θα επιλέξουμε να συναναστραφούμε.
Επίσης υπάρχει μια ωραία παροιμία για την λούμπα στην οποία πέφτουμε όλοι κάποια στιγμή σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Το "όσα δεν φτάνει η αλεπού , τα κάνει κρεμαστάρια". Αν δεν έχω φίλους είναι πολύ έυκολο αντί να δω τι φταίει σε μένα να υποθέσω πως με ζηλεύουν, πως είναι όλοι άχρηστοι και κακοί. Αν δεν έχω γκόμενο το ίδιο. Αν δεν έχω λεφτά το ίδιο και πάει λέγοντας.
Ο φίλος εδώ αν θέλει να βοηθηθεί θα πρέπει να δει καλά τον εαυτό του και τι κάνει λάθος. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν και νορμάλ άνθρωποι γύρω του που θα μπορούσαν να κάνουν παρέα. Χίλιους τόπους αν αλλάξει, πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχει γιατί τον εαυτό του θα τον κουβαλάει μαζί. Αν από την αλλή δεν θέλει να βοηθηθεί, μπορεί να αρχίσει να κατηγορεί τους άλλους για το υπόλοιπο της ζωής του.
Εγω δεν πιστευω οτι υπαρχουνε καλοι και δεν πιστευω οτι ειναι κωλοχαρακτηρας η συγκεκριμενη. Ισα ισα που αποτελει εξαιρεση λεει τα πραγματα με τ'ονομα τους.
Η καλυτερη λυση ειναι ψυχολογος για μενα να κανω και το βολταρακι μου στη μεγαλη πολη γιατι παει κοντα διμηνο να παω δεν μου κανει κεφι να παω μονος πλεον. :(
Ειδατε ειμαι εξυπνος την βρηκα μονος μου την λυση.
κυριε jkkkk αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα με εσενα περιπου. δυσκολευομαι να κανω σχεση γιατι ειμαι ντροπαλος
Είμαστε πολλοί βλέπω, και θα είναι και αλλοι που κρύβονται και δεν το λένε οτι είναι παρθένοι λόγω φοβου
Οπα μονο για τους αντρες λεω, οι γυναικες παντα έχουν έστω μια off-shore επιλογή ενω εμεις ή πληρωνουμε η τιποτα, και απεχθάνομαι να πληρώσω.
Εγω δεν φοβαμαι να κανω σεξ, φοβαμαι μην μεινει μονο στο σεξ που ειναι παροδικο και φευγει και αφυνει μετα ενα κενο πισω του, εγω θέλω σχεση με ουσια και αγαπη. Οσον αφορα το σεξ, οι γυναικες εχουν την δυνατότητα να επιλεξουν με ποιον θα το κάνουν ενω εμεις πρέπει να παλέψουμε για να βρούμε έστω μια πολυ μετρια να το κανουμε. Δηλαδη αν εγω θελω να το κανω δεν μπορω ετσι απλα να βρω μια που εστω να μου αρεσει και να το κανω, ενω οι γυναικες μπορουν να το κανουν με οποιον ας πουμε θελουν γιατι εμεις οι άντρες δεν εχουμε τους ενδοιασμούς και τις αναστολες των γυναικων και αν μια ωραια γυναικα θελει σεξ πχ μαζι μου απλα με τροπο ωραιο και χωρις σαλτσες μπωρει να μπει στο ψητο κατευθείαν οτι θελέι πχ να το κανουμε χωρις καν να εχουμε γνωριστει-βγει κλπ. Ενω εαν παω εγω και την πεσω σε καποια που μαρεσει και της πως για σεξ θα με σκωτωσει και θα με πει βιαστη κλπ.
εχει ακομα πολλες παρθενες και πανω απο 30 χρονων και αντρες. οσοι το κραταν για τον καταλληλο/λη για μενα ειναι θαυμασιοι ανθρωποι. εγω δυστυχως εκανα το λαθος να παω με καποιον μια φορα μονο και μονο απλα για να το κανω. το μετανιωσα αλλα εγινε.