Originally Posted by
Antonis8
Ομιοπαθητική βοηθάει; Δίνουν μη φαρμακευτικό σκεύασμα εννοείς; Έχεις δοκιμάσει κάτι;
Ξαναπήγα στον πρώτο σήμερα, του έδειξα το χόλτερ που έκανα στο δεύτερο, μου είπε ότι αν ειχα παθολογική βραδυκαρδία ο μέσος όρος των παλμών θα ήταν γενικά χαμηλός, ενώ εμένα ήταν 78 στο πρώτο και 71 στο δεύτερο. Έκανα και τεστ κοπώσεως, βγήκε οκ, το μόνο που μου είπε είναι ότι δεν ακόμα και με 150 παλμούς πχ, η πιεση μου ήταν 11 και κάτι η μεγάλη και 7 η μικρή. Τον ρώτησα αν αυτό είναι ανησυχτικό και μου είπε οχι. Μου είπε αν έχω ακόμα ενοχλήσεις με πόνο στα αριστερά ,να το ψάξω με έναν παθολόγο γιατί δεν είναι από την καρδιά. Τι να πω. Εμένα αυτό με την πίεση με άγχωσε. Και χαμηλή πίεση και χαμηλοί παλμοί, μπορεί να είναι κακός συνδυασμός.
Η ψυχολόγος δεν μου είπε κάτι ακόμα, θα κάνουμε κάποιες συνεδρίες για να αντιμετωπίσω το άγχος και τις κρίσεις πανικού και από κει και πέρα χρειάζομαι ψυχοθεραπεία λόγω διαφόρων καταστάσεων που έχω βιώσει. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πιο ήρεμος, αλλά ακόμα έχω μια ανησυχία και το "αν όμως γίνει κάτι".
Ναι το ξέρω ότι δεν είναι ταχυπαλμία, απλά συνήθως εκείνη την ώρα είχα 50 πχ, και μου έκανε εντύπωση. Εμένα πέφτουν και στους 47 οι παλμοί ενώ είμαι ξύπνιος, κυρίως το πρωί ή το βράδυ. Αυτό είναι που με αγχώνει.