εγώ για τέτοια αναισθησία το κόβω....
αξιοπρέπεια? τσίπα?
Aααα!This??? Last year!!!!!
Printable View
εγώ για τέτοια αναισθησία το κόβω....
αξιοπρέπεια? τσίπα?
Aααα!This??? Last year!!!!!
Every fucking year dear!!:P
absolutely right.....geisha!!!:D:D:D:D:D
Quote:
Originally posted by dodis
σου έβγαζα κάτι αντρικό???????????????????
απο που προκύπτει τώρα αυτό...???
ε τι κακο ειναι αυτο??
:P:P
κακό ακούστηκε....!!:P:P
κατ\' αρχάς απο που προέκυψε δεν μου είπες...;);)
δεν προεκυψε,
ετσι το πεταξα για να δω ποσο ψαχνεσαι....
(τελικα πολυ...)
:cool:
α! ρε ψυχολόγε....!!! μα τι είσαι συ τέλοσπάντων...!!
να σου πω...δεν ψάχνομαι πια.... το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά αλλά δεν έχω βρει τον τρόπο που πρέπει να τα διώξω επιτέλους απο την ζωή μου...
η αλήθεια είναι πως γνώρισα τον άντρα των ονείρων μου πρόσφατα! και ακόμα και αν δεν μπορώ να τον έχω, νοιώθω υπέροχα μόνο που τον γνώρισα...!
αυτό τώρα είναι φυσιολογικό...?θα ήθελα πάντως να σκέφτομαι σαν άντρας μερικές φορές...:P:P:P:P
ελααααααααα το βγαλαμε το αντρικο προφιλ...
;)
χαίρομαι...καλά το κάναμε το θέμα σκατά...! με τα αντρικά, τα γυναικεία προφίλ, τα ψαξίματα, τον άντρα των ονείρων μου και τα σχετικά....θ\'ανοίξω ένα θέμα να τα πουμε εκεί...
Λοιπόν, και για να δείτε πόσο βλάκας είμαι.
Σήμερα, 12:45 τη πήτα τηλέφωνο το πρωί.Να θυμίσω ότι είχαμε κανονίσει να πάμε αθήνα μαζί.Και μου είπε ότι δεν θα κατέβει τελικά.
Όπως ταξίδευα σήμερα δίπλα μου καθόταν μία φίλη της(Α) αλλά και η κοπέλα(Β) που ήταν μαζί χτες με την Μπουμπου μου (αν είναι δικιά μου ακόμα).Και μου είπε η (Α) ότι ο άλλος ήταν φίλος της (Β).και ότι δν ήξερε κάτι.και οτι η Εύη ήρθε μόνη της.Και έχω βάλει την (Α) να ρωτήσει τη (Β) να μάθουμε.
Πάντως, ακόμα δεν έχει απαντήσει σε όλα αυτά που της έγραψα εκείνο το βράδυ.Γιατι? δε μπορώ να καταλάβω.Γιατί?
Ήθελα να μου πει, εντάξει, σ αγαπώ και εγω φιλικά, δεν μου έκανε τπτ ........... Κάτι δε ξέρω κάτι να με βοηθήσει......
Quote:
Originally posted by gentleman
Είναι 3:25 τα ξημερώματα.
Γύρισα από ένα club.Εκεί είδα την Μπουμπού μου μ΄έναν άλλο.Κατα 95% είναι μαζί ή κάτι τρέχει μεταξύ τους.Πόνεσα πολύ μόλις την είδα.Έχασα τα πάντα μέσα στο μαγαζί.Η μπουμπού μου με άλλον.Έκλαψα,Κλαίω, έχω τρελαθεί.Παράτησα τους φίλους μου και έφυγα. Της έστειλα 3 μηνύματα.<<Εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη.Μπορούσες κάτι να μου είχες πει.Σ αγαπώ.Ότι χρειαστείς θα είμαι δίπλα σου αν + δε νομίζω.Σ αγαπώ>> <<Κρατάω τις καλές αναμνήσεις.Αξίζεις τα καλύτερα.Δυστυχώς δεν ήμουν εγώ αυτός.Δεν πρόκειται να σε ξαναενοχλήσω.και συγγνώμη για τι μέχρι τώρα ενόχληση.>> <<Αλλά σ αγαπώ.γι αυτό.τώρα λοιπόν επειδή σ αγαπώ σου εύχομαι να περνάς καλά.Αν σε πληγώσει θα του σπάσω τα μούτρα.Θα σε θυμάμαι για πάντα Μπουμπού μου.>>>
Αυτά παιδια,τώρα αναρωτιέμαι πως θα προχωρήσω.Πως θα πάω μπροστά χωρίς το κοριτσάκι μου.Ήταν και είναι η ζωή μου.Ακόμα και τώρα να ερχόταν θα τα έσβηνα όλα.Θα ήμουν για πάντα μαζί της.Αλλά μέχρι και τώρα 3:35 δεν μου έχει απαντήσει.
Τέλος............
Ναι, γιατί δεν φιληθήκανε.....
10:07 Της έστειλα μήνυμα.
<< Χτες έχασα τα πάντα.Θεώρησα ότι είσαι μαζί με το παιδί.Ισχύει? Σε παρακαλώ απαντησέ μου>>
Δεν έχει απαντήσει.Σε κανένα μήνυμα.Αρχίζω και φοβάμαι πως αυτό που νιώθω είναι άρρωστο.Τη σκέφτομαι συνεχώς.Κλαίω πολυ.Δε ντρέπομαι που το λέω.Πονάω.ρε γαμώτ και δε ξέρω τι να κάνω, δε ξέρω.....
Να είστε όλοι καλά.Να ξέρετε ότι διαβάζω προσεχτικά αυτά που μου γράφεται ( αν και η κουβέντα, ξεφυγε λιγο σ΄ενα μέρος!χαχαχ).Φαντάζεστε επίσης ότι είναι δύσκολο να κάνω τις καταπληκτικές συμβουλές σας.Προσπαθώ πάντως!
Αγορι μου γλυκο για το δικο σου καλο μην αναλωνεσαι αλλο σε αυτο το κοριτσι...την εζησες την πονεσες την αγαπησες αλλα στα πεταξε ολα στη μαπα...αφου ειδες τετοια αχαριστια επρεπε απο πριν να της τριψεις την καταντια της στα μουτρα και να φυγεις...
σκεψου λιγο και τον gentleman βρε αδερφε...σκεψου τον εαυτο σου πως νιωθει με ολο αυτο...μην τον αφηνεις να υποφερει αλλο δεν κανει για σενα....
Eίμαι πιο χάλια από ποτέ. Η μπουμπού δεν μου απάντησε μέχρι προχτές.Την πήρα τηλ, στην αρχή ήταν απότομη, μετά μιλήσαμε τα είπαμε και συμφωνήσαμε να μην ξαναμιλήσουμε.Αυτή το θέλει. Δεν μου απάντησε αν έχει βρει άλλον, είπαμε ότι δεν υπάρχει μίσος μεταξύ μας.Μετά το κλέισαμε της έστειλα κατι μηνύματα της είπα συγγνώμη για ότι της έχω κάνει μέχρι τώρα (που τη πρήζω) - (την αγαπάω πολύ, δε μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου.) Επίσης, μου είπε ότι αυτή με βλέπει φιλικά και εγώ δε μπορώ.Γι αυτό να μην μιλάμε.Ε βέβαι τώρα που βρήκε άλλον ο gentltman πέθανε.Δεν τον έχουμε ανάγκη τώρα.Δεν με γεμίζει τπτ πια.Τα έχω παρατήσει όλα. Σηκώνομαι και κοιμάμαι με τη σκέψη της.Πονάω περισσότερο γιατί δεν θα τη ξαναδώ τώρα. Επίσης, ούτε θα μιλάμε ούτε τπτ.Από τη μία καλύτερα γιατί, δεν ήθελα να δημιουργηθεί φιλία μεταξύ μας.Έστω καποτε μποορεί να ξανείμαστε μαζί.Αυτό με συντηρεί σαν άνθρωπο.Δεν ζω, υπάρχω. Θα πεθάνω από τη στενοχώρια μου.Γιατί δεν έδωσε μία 2 ευκαιρεία στη σχέση μας.Γιατί? Γιατί δεν μου απάντησε ποτέ αν τα έχει με άλλον.Γιατί? Πως θα κρατηθώ να μην τη ξανανενοχλήσω?μου έχει γίνει εξάρτηση. Μπορεί να πληρώνω και αυτό. Αυτό το υπερβολικό ενδιαφέρον ίσως να την κούρασε.Και αφού είπαμε να μην ξαναμιλήσουμε, είναι σωστό να κάνω εγώ κίνηση πρώτος?Και αν μπλοφάρει?και είναι μόνη της?
Θα τρελαθώωωωωωωωω