Γίνεται...μπορεί κάποιος να περνάει καλά μαζί σου αλλα να έχει φιλίες πιο κολλητές και παρέες να βγαίνει και να μην σε έχει ανάγκη.....Να μην σε σκέφτεται καν ή να έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του τη δουλειά τα χόμπυ τη σχέση του και να μην θέλει να περναει χρόνο με τους ηδη φιλους του πόσο μάλλον να επενδύσει σε μια νέα φιλια......μπορεί κάποιος να σε συμπαθεί αλλά να μην έχετε κοινό πρόγραμμα να μένει πιο μακριά σου και αυτό να τον εμποδίζει από το να δημιουργήσει φιλία μαζί σου....σε περίπτωση που υπάρχουν κ άλλες παρέες στη ζωή του λέμε τώρα....
Δεν αρκει μόνο η συμπάθεια ....Πρέπει να σε δένει και κτ πιο πρακτικό με τον αλλο...μια κοινή ρουτίνα πχ σχολή ή σχολείο ή δουλειά ή χορος ή γυμναστήριο ή γειτονιά για να αναπτυχθεί με σχέση.....
Και είναι αυτονόητο πως πολλες σχέσεις φιλικές δημιουργούνται από ανάγκη ....Όταν είμαστε μόνοι κινητοποιουμαστε περισσοτερο και ψαχνουμε και έχουμε θέληση ...( Δεν μιλάω για τις φιλίες που αντέχουν στο χρόνο και έχουμε δεθεί και ταυτιστεί με το άλλο άτομο)
Εμένα πχ μου έχει τύχει να προσεγγίσω παλιότερα άτομα τα οποία με συμπαθουσαν Αλλά δεν κάναμε φιλία...Όταν όμως κάποια στιγμή έμειναν μόνοι τους με έπαιρναν τηλέφωνο να βγούμε ή με προσέγγισαν και μάλιστα χωρίς εγώ να κάνω κάποιο βήμα η οτιδήποτε...Ε δεν νμζ αυτοί οι άνθρωποι να μην είχαν γνωρίσει μετά από τόσο καιρό κάποιον άλλον που να τον συμπαθούν και να κατέληξαν με μένα έτσι...εφόσον λες ότι κανένας δεν κάνει ψυχικό άμα δε σε γουστάρει κ ας είναι μόνος τοτε αυτό σημαίνει ότι υπήρξε μια συμπάθεια και τοτε απλά η ανάγκη δεν ήταν η ίδια.........